Spark 613 Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Ο Louis Creed με την σύζυγό του Rachel και τα δυο τους παιδιά μετακομίζουν σε ένα αγροτικό σπίτι, όπου ανακαλύπτουν ένα μυστηριώδες νεκροταφείο κατοικίδιων ζώων, κρυμμένο βαθιά στο δάσος, κοντά στο νέο σπίτι της οικογένειας. Μετά την τραγωδία της γάτας τους που σκοτώθηκε από ένα φορτηγό, ο Louis επιθυμεί να το θάψει στο μυστηριώδες νεκροταφείο κατοικίδιων ζώων, το οποίο σίγουρα δεν είναι όπως φαίνεται. Σκηνοθέτης: Kevin Kölsch, Dennis Widmyer Σεναριογράφοι: Stephen King (μυθιστόρημα), Matt Greenberg | 1 ακόμη Ηθοποιοί: Jason Clarke, John Lithgow, Amy Seimetz | Δείτε την πλήρη λίστα με τους ηθοποιούς που συμμετέχουν εδώ Quote Link to post Share on other sites
Spark 613 Posted April 28, 2019 Author Share Posted April 28, 2019 Τι μου άρεσε: - Καλές ερμηνείες. - Η ιδέα ότι επιστρέφουν η νεκροί όταν θαφτούν στο συγκεκριμένο σημείο του δάσους. Τι δεν μου άρεσε: - Το τέλος της ταινίας, ήταν νομίζω απογοητευτικό, μόνο χαρούμενο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ίσως βέβαια, να τελειώνει με αυτό τον τρόπο και το ομώνυμο βιβλίο του Stephen King (δεν το έχω διαβάσει). - Το στοιχείο του τρόμου ήταν κάπως αδύναμο. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ⭐⭐ ___________________________________________________________ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ⭐= Κακή ⭐⭐= Μέτρια ⭐⭐⭐= Καλή ⭐⭐⭐⭐= Πολύ καλή *1/2 = Μισό αστέρι Quote Link to post Share on other sites
Blood Prince 20 Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 (edited) Μου άρεσε η ταινία αλλά το κρίμα είναι πως δεν έχω διαβάσει το βιβλίο. Edited September 13, 2020 by Blood Prince Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts