Jump to content
dagoncult

Μυϊκή Μάζα

Recommended Posts

dagoncult

Όνομα Συγγραφέα: dagoncult
Είδος: τρόμος
Βία; Ναι
Σεξ; Όχι
Αριθμός Λέξεων: 3839
Αυτοτελής; Ναι
Σχόλια: Για τον 50ο διαγωνισμό

Μυϊκή Μάζα.odt

Μυϊκή Μάζα.pdf

Edited by dagoncult
 • Like 5
 • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
DinoHajiyorgi

Πλοκή

Κάθε στιγμή και ατάκα μια «αρρωστίλα». Δεν χρειάζεται back story, ο Γιάννης είναι φευγάτος στα μυαλά από το ξεκίνημα, βασικά είναι το creature του έργου. Και δεν είναι το μόνο. Ένα μωράκι έχει η ιστορία και ως που να το λυπηθείς να’το κι αυτό να μπουσουλάει απειλητικά.

 

Κοσμοπλασία

Ένας «σημερινός», ρεαλιστικά προσγειωμένος κόσμος που μοιάζει να βγήκε από ένα pulp τσέπης.

 

Γλώσσα

Σε ένα hardboiled σύμπαν τεστοστερόνης η γλώσσα πρωταγωνιστεί και σπάει κόκκαλα.

 

Χαρακτήρες

Ο κάθε ένας, ένας κι ένας, κι όλοι μαζί κρέας. Άσχετα αν ο αναγνώστης δεν μπορεί να ταυτιστεί με κανέναν, δεν μπορεί να ξεκολλήσει την προσοχή από την τοξική χολή που διαποτίζει κάθε βλέμμα, ατάκα, σκέψη, κίνητρο.

 

Διεκπεραίωση

Με έναν ευφάνταστο και διεστραμμένο τρόπο, το ζητούμενο του διαγωνισμού πραγματοποιείται φρικτά.

 

Τίτλος

Τέλειος τίτλος.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Η ωραία κοιμωμένη

Με συγκλόνισε βαθύτατα η ιστορία σου, μέχρι δακρύων.

Έξυπνη η διασύνδεση των γιγάντων με τους bodybilders.

Ζωντάνεψες με τις λέξεις σου την ζοφερή πραγματικότητα του ήρωα, από την μια χαμένος στον κόσμο των αναβολικών,

πού αλλοίωσαν το χαρακτήρα του, διαστρέβλωσαν τη φύση του οδηγώντας τον σε εκρηκτικές συμπεριφορές,

από την άλλη πιόνι μιας αλλοπρόσαλλης γυναίκας που τον εξωθεί στη χρήση φαρμάκων με το επιχείρημα της

δύναμης, όντας η ίδια είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι(αυτό αναιρείται στο τέλος,νομίζω).

Όλα γίνονται στο όνομα της οικογένειας(ποιάς οικογένειας;) με τελικό αποδέκτη και θύμα το παιδί.

Στο τέλος οι σύζυγοι καλούνται να αντιμετωπίσουν τον ξενόφερτο δαίμονα που απειλεί

την ανύπαρκτη σχέση τους μετατρέποντας τους από γίγαντες σε κανίβαλους.

Συμφωνώ με τον Dino, στο δικό σου κείμενο επετεύχθη ο στόχος του διαγωνισμού.

Edited by Η ωραία κοιμωμένη
 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ballerond

Αγαπητέ dagoncult,

Μας έλειψες. Κι η επιστροφή σου ήταν ηχηρή και τέρμα στην διαπασών, γιγάντια θα έλεγε κανείς.

Μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ η ιστορία σου. Με τρόμαξε, με έναν τρόπο που έχει καταφέρει να με τρομάξει μόνο o Barker σε κάποια διηγήματά του. Είχε έναν σάπιο ρεαλισμό, μία δυσωδία, μία ανθρώπινη βρώμα, που όσο κι αν έχεις διαβάσει/ακούσει/δει δεν παύει ποτέ να σε ανατριχιάζει. 

Η γλώσσα υπέροχη, κοφτή, αιχμηρή, δεν χαρίζεται πουθενά.

Οι χαρακτήρες όλοι έρμαια της εμμονής τους, πεταμένοι μέσα στο μπλέντερ της ματαιοδοξίας και περιμένοντας το τέλος για να λυτρωθούν.

Ο γίγαντας αναπτύσσεται, μεγαλώνει, χτίζεται με τρόπο φρικιαστικό που εμένα προσωπικά, με έκανε να βάλω πολλές φορές το χέρι στο στόμα λέγοντας "πω, ρε πούστη".

 

Χαίρομαι πάρα πολύ που μοιράστηκες αυτή την ιστορία μαζί μας και, ειλικρινά, από τις καλύτερες που έχω διαβάσει στο forum.

Μπράβο :)

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
John Ernst

Αν μου πεις ότι δε χτυπάς ενέσεις με αναβολικά, δε θα το πιστέψω.


 

Spoiler

 

Πλοκή

Όμορφη πλοκή, κρατάς τον αναγνώστη σε αγωνία. Η έμπνευσή σου μου άρεσε, το να μετατρέψεις τον ήρωα σε γίγαντα. Επίσης έχεις ένα τέλος συναρπαστικό, αν και φαίνεται λίγο βεβιασμένο, σαν να έκοψες από εκεί λέξεις για να χωρέσει στο όριο.

Κοσμοπλασία

Ο κόσμος των αναβολικών και τύποι τσαμπουκαλεμένοι. Πολύ δυνατή η κοσμοπλασία σου, εικόνες που μένουν στο μυαλό.

Γλώσσα

Έντονη γλώσσα, ωμή γλώσσα. Μου άρεσε. Πολλές από τις περιγραφές σου μου έκαναν εντύπωση. Το αν κάνεις λάθος κάπου δεν μπορώ να σου πω, δεν είμαι ειδικός.

Δομή

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα.

Χαρακτήρες

Ένας κι ένας. Έχεις αναλύσει τους χαρακτήρες, νιώθω ότι τους γνώρισα από κοντά, αν και δε χάρηκα για τη γνωριμία...

Διεκπεραίωση

Ευχαριστούμε για την ιστορία που μας χάρισες. Μέσα στον τρόμο- αν και θα το χαρακτήριζα και ΕΦ- και σίγουρα μέσα στο θέμα.


 

Γενικά, δεν έχω να προσθέσω και πολλά στους υπόλοιπους, όντως η ιστορία σου τα σπάει. 

 

Καλή επιτυχία

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ιρμάντα
Spoiler

Πλοκή

Εξαιρετική. Η ένταση κορυφώνεται ολόσωστα, οι σκηνές διαδέχονται η μία την άλλη στο ρυθμό που πρέπει. Βασικά η ιστορία δεν είναι τρόμου αλλά φρίκης, νομίζω, τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από αυτά που μας έχεις συνηθίσει. Είναι τόσο σωστά δομημένη που δεν με νοιάζει να μάθω από πού ήρθε ο ανθρωπάκος, τι ήθελε, τι φάρμακο έδωσε, τι στην ευχή έγινε στο τέλος και συγχωνεύτηκε η καμένη οικογένεια. Απόλυτη φρίκη.

Κοσμοπλασία

Εδώ δεν έχω να πω κάτι, η κοσμοπλασία υφίσταται στο πώς ο περίγυρος υποστηρίζει την ιστορία σου και είναι μια χαρά. Δεν έφτιαξες καινούριους κόσμους αλλά ο κόσμος της ιστορίας, το μικροσύμπαν της, είναι αυτό που πρέπει να είναι. Θεέ μου το σπίτι με τα ολόκλειστα παράθυρα και το παιδάκι να περιφέρεται μέσα τις σύριγγες. Σκηνικό φρίκης. Φρίκης. Μόνο το δικό σου μυαλό θα το κατέβαζε.

Χαρακτήρες

Καμένοι. Υπέροχοι. Δεν με νοιάζει πώς κάηκαν, δεν με νοιάζει πως σακατεύτηκε η σακατεμένη και αν ήταν ή όχι μια τρελή που φανταζόταν πως διοικούσε τη μαφία. Αν ο άνθρωπος με το φάρμακο ήταν δαίμονας ή στοιχείο, δεν με πειράζει που δεν μου το εξηγείς. Αν όλο αυτό ήταν ένα πείραμα κυβερνητικών ή εξωγήινων ή μυστικών οργανώσεων, δεν με πειράζει που δεν μου το εξηγείς. Είμαι σίγουρη, ούτε εσύ ξέρεις. Αλλά με βάζεις τόσο έξυπνα στο σύμπαν σου που μου πουλάς τα πάντα.

Γλώσσα

Αυτή που ταιριάζει. Σαν να τους άκουγα. Βασικά, μην το κουράζω άλλο, μου άρεσαν όλα.

Διεκπεραίωση

Στο θέμα και θα έλεγα με πρωτοτυπία. Μπράβο βρε Άκη. Μας έδωσες πράγματι κάτι για να στοιχειώσει τους εφιάλτες μας. Την τελευταία σκηνή ειδικά θα δυσκολευτώ πολύ να τη διώξω από το αθώο 😁μυαλό μου. Μπράβο σου!

Σχόλιο ένα: όταν μου αρέσει κάτι βρίσκω λιγότερα να πω

Σχόλιο δύο: να παίζεις συχνότερα μαζί μας

Σχόλιο τρία: πολύ συχνότερα, παρακαλώ.

Καλή σου επιτυχία και ευχαριστούμε για τη συμμετοχή.

Edited by Ιρμάντα
 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Starbuck
Spoiler

Αυτό το κείμενο είναι συγκλονιστικό. Τόσο σαν σύλληψη όσο και σαν εκτέλεση. Δεν έχω να πω πολλά ακόμα. Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο διαβάζω αναγκαστικά μέσα σε λεωφορεία και ελάχιστα πριν κοιμηθώ οπότε αναγκάστηκα σε καποια φαση να διακόψω την ιστορία σου στη μέση.  Αδημονούσα μέχρι να την ξαναπιάσω και ολοι/ες/οι/ες ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Μου έμεινε βέβαια μια μικρή απορία σε σχέση με το τι απέγινε η μικρή Περσεφόνη και τι ρόλο βαρουσε ο ντιλεράς. Ψήσου για καμιά συνέχεια - ξέρω-γω -. 

 

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
zefuros

Κριτική Αναγνώστη:

Spoiler

Δεν μπορώ να προσθέσω τίποτε σε σχέση με τους προηγούμενους. Αρρωστίλα, παράνοια, ζωώδη ενστικτα, καταιγιστικοί ρυθμοί.

Σε ενα τετοιο περιβάλλον απορώ πως είχε επιβιώσει η μικρή Περσεφόνη.

Η μονη απορία που μου έμεινε είναι τί ρόλο βάραγε ο ντιλεράς και εάν όντως ήταν άνθρωπος. Και για ποιο λόγο του εκανε δώρο τις ενέσεις.

Εξαιρετικά εθιστικό.

Καλή συνέχεια

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Roubiliana
Spoiler

Συμφωνώ με τους παραπάνω. Μου άρεσε η ιστορία, ήταν ζωντανή κ με αγωνία. Το τέλος ήταν δυνατό κ οι περιγραφές απλά τέλειες. Δύο παρατηρήσεις μόνο. Μάλλον η Περσεφόνη δε θα επιβίωνε στο σπίτι. Ποιος κ τι την ταιζει; Σίγουρα όχι η τρελή ανάπηρη. Φτιάχνει ο ήρωας φαγητό κ δε δίνει στο παιδί κ εκείνο δε σπαραζει στο κλάμα, όπως θα έκανε πχ το δικό μου. Κ γιατί παρακουσε τον Δαίμονα; Δε θα ήταν πιο εύκολο να ακούσει τις οδηγίες του; Είναι αυτοκαταστροφικός προφανως αλλά κάτι δε με πείθει. 

 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Unicron
Spoiler

Θετικά στοιχεία: Πλούσια γλώσσα και λεπτομερείς περιγραφές που δημιουργούν μια πολύ πειστική πραγματικότητα, στην οποία φυσικά κανένας δε θα ήθελε να ζει. Οι χαρακτήρες είναι πολύ καλά δουλεμένοι, όπως επίσης και οι διάλογοι μεταξύ τους. Γενικά το κείμενο είναι από τα πιο ρεαλιστικά του διαγωνισμού.

Αρνητικά στοιχεία:

- Γενικά όλο το κλίμα με τις βρισιές και τη ζοφερή πραγματικότητα είναι εντελώς έξω από τα γούστα μου. Είχα την αίσθηση σαν να βλέπω μια μεταμοντέρνα κουλτούρ-μουτούρ ταινία, από αυτές που στο τέλος θες όλα τα αντικαταθλιπτικά της Βιανέξ για να συνέλθεις!

- Η βασική ιδέα ότι παίρνει κάποια χημική ουσία και μετατρέπεται σε τέρας-γίγαντα με πρησμένους μυς κτλ είναι ακριβώς η ίδια με αυτή από την ιστορία του Dr jekyll and mr hyde.

- Και φυσικά στο τέλος η τελική αναμέτρηση των δύο ηρώων δεν έγινε ποτέ. Βασικά σε όλη την ιστορία δεν είδαμε κάποια ιδιαίτερη δράση, παρά μόνο περιγραφές μια ζοφερής πραγματικότητας και τους ήρωες απλά να ζουν την καθημερινότητά τους.

Γενικό σχόλιο: Μια ιστορία με πειστική κοσμοπλασία, εντός του θέματος του διαγωνισμού, που όμως δεν περιέχει την απαιτούμενη πλοκή και δράση.

Καλή επιτυχία!

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rōnin

Πολύ καλογραμμένο, εξαιρετική χρήση της γλώσσας. Πολύ σκοτάδι όμως. Βλέπουμε έναν κόσμο στον οποίο δεν υπάρχει ούτε ένας good guy, κανένα φως, καμία λύτρωση. Είναι όλοι κακοί και απόλυτα συνεπείς στην κακία τους, σαν να μην υπάρχει εναλλακτική. Η μόνη διαβάθμιση που μπορεί να γίνει στους χαρακτήρες δεν αφορά την κακία αλλά τη δύναμη. Αδύναμοι κακοί προσπαθούν να συγκρουστούν με έναν χαρακτήρα το ίδιο κακό με αυτούς αλλά πιο ισχυρό από αυτούς, κάτι σαν άρχοντα του σκότους. Μέσα σε αυτο το περιβάλλον το μωρό παρουσιάζεται σαν κάτι ουδέτερο, χωρίς κάποια προοπτική να ξεφύγει από το σκοτάδι και να κάνει τη διαφορά. Διεκπεραίωση ΟΚ, τίτλος πετυχημένος. Ανακεφαλαιώνοντας, ενώ με εντυπωσίασε, δε θα το ξαναδιάβαζα, γιατί τόσο σκοτάδι δεν είναι του γούστου μου. Καλή επιτυχία

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mesmer

Είχες καιρό να παίξεις και δεν μας λυπήθηκες καθόλου, ε; Εξαιρετικό κείμενο και εξαιρετική ιστορία. Κι αυτό που την κάνει ιδιαίτερα τρομακτική και φρικτή είναι πως με μια-δυο μικρές αλλαγές, θα μπορούσε να είναι πραγματική.

Πολύ άρρωστη και ζοφερή η ατμόσφαιρα. Νιώθεις ότι βουλιάζεις σ' αυτήν τη μαυρίλα των πρωταγωνιστών, θες να ξεκολλήσεις και δεν μπορείς. Κι όσο πάει η κατάσταση χειροτερεύει, οι μανίες γιγαντώνονται, οι όποιες άμυνες έχουν απομείνει καταρρέουν και μαζί τους παρασύρουν ό,τι πιο αθώο βρίσκουν.

Οι πρωταγωνιστές μίζεροι, κακοί και παρτάκηδες. Σε κάνει να απορείς πώς έχουν φτάσει ακόμη και μέχρι εκεί που είναι, έχοντας μαζί και ένα μωρό.

Η πλοκή είναι πολύ κλασική, αλλά είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η ιστορία. Χωρίς πολλές εξηγήσεις και περιττές πληροφορίες, βασιζόμενος κυρίως στον κύριο πρωταγωνιστή, μας λες όλα αυτά που είναι απαραίτητα για να ευχαριστηθούμε, με έναν άρρωστο τρόπο, την ιστορία.

Νομίζω ότι δεν έχω κάτι χρήσιμο να πω. Το διήγημα το απόλαυσα τόσο που δεν έκατσα να βρω ψεγάδια, αν υπήρχαν.

Καλή επιτυχία!

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mournblade

Καλησπέρα κι από εμένα! 🙂

Πρώτη φορά διαβάζω ιστορία σου και μπορώ να πω πως έμεινα ικανοποιημένος. Έχει μια σουρεαλιστική μαυρίλα που μου έφερε στον νου, για κάποιο λόγο, το Sin City. Πρωταγωνιστές στην ιστορία αναμφίβολα είναι η γλώσσα, η ορολογία και οι περιγραφές σου. Εκεί έκανες ολοφάνερα άψογη δουλειά. Οι χαρακτήρες δεν με έπεισαν, δυστυχώς. Ίσως λόγω χώρου, ίσως εξαιτίας των εξόφθαλμα και επιτηδευμένα σατανικου σκοπού της ύπαρξής τους. Το τέλος της ιστορίας ήταν απότομο αλλά και τα κίνητρα των περισσοτέρων, θολά στην καλύτερη των περιπτώσεων. Η ιδέα ομολογώ όμως πως είχε ενδιαφέρον.

Καλή επιτυχία!

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
gismofbi

Πλοκή: Είχε αρκετά κενά. Ποιος ήταν ο παράξενος τύπος που του έδωσε το φάρμακο, γιατί του το έδωσε δωρεάν, γιατί αυτός δεν υπάκουσε στη δοσολογία που του υποδείχθηκε;

Κοσμοπλασία: Μαυρίλα, σαπίλα, αρρωστίλα και μπόλικη φρίκη. Η ατμόσφαιρα που έχτισες ήταν πολύ έντονη κ μου θύμισε μια μίξη Κάφκα με Sin City. Ταίριαζε με το κείμενο.

Γλώσσα: Αρκετά ωμή και απότομη. Από τη μία ταίριαξε στο κείμενο και του έδωσε χαρακτήρα αλλά από την άλλη πολύ βρισίδι ρε παιδί μου. Δεν με ενοχλεί το βρίσιμο στη λογοτεχνία αλλά όταν είναι εμβόλιμο κ όχι ο βασικός πυρήνας. Επίσης νομίζω αναλώθηκες περισσότερο από ότι έπρεπε σε ονομασίες αναβολικών και τις δοσολογίες του. Εγώ που ασχολούμαι με το άθλημα είχα τις γνώσεις να τα κατανοήσω αλλά πιστεύω ένας που δεν έχει ιδέα θα τα προσπεράσει επιφανειακά. Ένας άλλος τρόπος παρουσίασης τους θα ήταν πιο αποτελεσματικός.

Χαρακτήρες: Αρκετά αληθοφανείς αν και αρκετά υπερβολικοί επίσης. Ο αναγνώστης δεν ταυτίζεται με κανέναν τους κ αυτό δεν ξέρω αν το έκανες επί σκοπού ή απλά προέκυψε.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
dagoncult
Spoiler

Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια.


John Ernst: Αν μου πεις ότι δε χτυπάς ενέσεις με αναβολικά, δε θα το πιστέψω.
-Κι όμως δεν. :)

 

Ιρμάντα: Είναι τόσο σωστά δομημένη που δεν με νοιάζει... ...τι στην ευχή έγινε στο τέλος και συγχωνεύτηκε η καμένη οικογένεια. Απόλυτη φρίκη.
-Ευχαριστώ, αλλά δεν συγχωνεύτηκαν. Έγιναν ο καθένας κάποιου είδους τέρας της φύσης, όμως ξεχωριστά, ο καθένας στο σώμα του. Αυτό με τη συγχώνευση είναι δικό σου, δεν το σκέφτηκα εγώ.  φρικτό... μπρρρρρ... :) :) :) :) 

 

Unicron: Είχα την αίσθηση σαν να βλέπω μια μεταμοντέρνα κουλτούρ-μουτούρ ταινία, από αυτές που στο τέλος θες όλα τα αντικαταθλιπτικά της Βιανέξ για να συνέλθεις!
Ronin: Ανακεφαλαιώνοντας, ενώ με εντυπωσίασε, δε θα το ξαναδιάβαζα, γιατί τόσο σκοτάδι δεν είναι του γούστου μου.

-Είμαι στο όριο να το πάρω σαν κομπλιμέντο :). Από την αρχή ήθελα να γράψω μια ιστορία με δύο στοιχεία: το ένα ήταν να γίνεται όλο και πιο σκοτεινή όσο προχωράει, και το άλλο ήταν αυτή η σκοτεινιά να πηγάζει κατά βάση από τους ανθρώπινους χαρακτήρες και τις πράξεις τους, κι όχι από τον υπερφυσικό παράγοντα. Προφανώς δεν επιζητούσα καμία ταύτιση του αναγνώστη με τους ήρωες, όμως δεν περίμενα ότι σε κάποιους θα είχε και τέτοιο εφέ. how cool is that!! :):)

έντιτ: σπόιλερ

Edited by dagoncult
 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Unicron

Όπως είχα γράψει και στο αρχικό μου σχόλιο η βασική ιδέα της ιστορίας, δηλαδή ότι κάποιος μετατρέπεται σε τέρας με υπερφουσκωμένους μυς και πεταγμένες φλέβες είναι πάνω-κάτω η ίδια με αυτή από την ιστορία του Dr Jekyll and Mr Hyde.

VAHVLJS.jpg

(Η εικόνα είναι από την ταινία The League of Extraordinary Gentlemen).

Όταν διάβασα για πρώτη φορά την ιστορία σου είχα την αίσθηση πως έχω διαβάσει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Όμως δεν μπορούσα να θυμηθώ τι ακριβώς. Χθες βράδυ είχα λίγο ελεύθερο χρόνο και έκανα ένα ξεσκόνισμα στη βιβλιοθήκη. Κοίταξα πρόχειρα μερικές συλλογές ιστοριών και τελικά ανακάλυψα πως όντως είχα δίκιο! Στη συλλογή του King Νυχτερινή Βάρδια υπάρχει μια ιστορία με τίτλο «Γκρίζα Μάζα» με σχεδόν ακριβώς την ίδια βασική ιδέα. Κάποιος μετατρέπεται σιγά-σιγά σε ένα γλοιώδες τέρας όχι παίρνοντας ναρκωτικά αλλά κατεβάζοντας μπύρες! Δεν μπορώ να ξέρω αν την έχεις διαβάσει και εμπνεύστηκες από αυτήν όμως υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία, αρχίζοντας από τον τίτλο (Γκρίζα Μάζα – Μυϊκή Μάζα)...

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
dagoncult

Γεια χαρά. Το έχω διαβάσει το διήγημα του Κινγκ, όμως δεν μου ήρθε καν στο μυαλό όταν έγραφα την ιστορία. Αν σκεφτόμουν κάτι, ήταν το 'Heavy-Set', του Ray Bradbury. Υπάρχει και στο 'Τρέμω στο Άγγιγμά σου 2' με τίτλο 'Ο Φουσκωτός'.

Θα έλεγα ότι η ιστορία του Κινγκ, αν και γραμμένη με το συγγραφικό στυλ του βασιλιά,  είναι κάπως λαβκραφτική, τόσο στο στοιχείο της φρίκης που είναι στα ύψη, όσο και στην εξέλιξή της (πχ η φάση που στέκονται έξω από την πόρτα ή η ξετρελαμένη τρεχάλα που πατάνε όταν βγαίνει ο πατέρας). Από την άλλη, ο Μπράντμπερυ δεν έχει φρίκη, ωστόσο στην ιστορία του έχει φτιάξει έναν τόσο ιδιαίτερο χαρακτήρα (κι έναν δεύτερο μη σου πω) που με έκανε να την θυμάμαι περισσότερο από την ιστορία του Κινγκ.

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
 • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..