Jump to content

ΣΑ #11 (Απαντήσεις και Σχολιασμοί)


Ιρμάντα
 Share

Recommended Posts

exerciseowl.png.6d74ce017088c507f1a24e4c17208d0a.png Γεια σας και από δω, καλά μου παιδάκια!

Δημοσιεύετε εδώ απαντήσεις για την ΣΑ #11.

Γράφετε: μέχρι τέλος Γενάρη.

Όριο λέξεων δεν υπάρχει. Όσο σας προκύψει.

Δεν ζητείται η απάντηση του Άγιου Βασίλη ή η αντίδρασή του. Αν σας προκύψει όμως, μπορείτε να τη συμπεριλάβετε ως δεύτερο μέρος της ιστορίας σας.

Επιτρέπονται κακά λογάκια, αυτοκτονικοί μονόλογοι, κρεσέντα απελπισίας και λοιπά ειδεχθή πράγματα. Βασικά, επιτρέπεται οτιδήποτε, αρκεί να με πείσετε ότι μπορείτε να το διαχειριστείτε. Αυτά, σας περιμένω με αγωνία!

Edited by Ιρμάντα
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • Ιρμάντα pinned this topic
  • 1 month later...

Για να δούμε, λοιπόν. Ένα κάπως εύσωμο τρολ του βουνού, έχει μεγάλο θέμα και γράφει στον Άγιο Βασίλη σε μια ύστατη προσπάθεια να γίνει πραγματικότητα αυτό που ονειρεύεται και επιθυμεί όσο τίποτ' άλλο. :)

Αγαπητέ κύριε Αγιοβασίλη.doc

Ειρήνη, αγαπημένη κυρα-Δασκάλα μας, ξέρω, να έρθω με τον κηδεμόνα μου. :) 🌹 

  • Like 1
  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς χαίρομαι πολύ που διαβάζω κάτι νέο απο εσένα φίλε μου. Στο έχω ξαναπεί και λίστα με ψώνια να γράψεις θα βγει απολαυστική! 😁 Λοιπόν έχουμε και λέμε...

Spoiler

Πολύ μου άρεσε το στρουμπουλούλικο Τρολ που στέλνει γράμμα στον στρουμπουλούλη Άγιο, να κάνει όλα τα ανορεξικα σφίχτες Τρολ, στρουμπουλούλικα! 😂

Ελπίζω να διαβάσω γρήγορα και άλλες νέες ιστορίες από εσένα. Μέχρι τότε ας διαβάσω καποια παλιά... 😉

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Να πω ξανά ότι είναι θεόστραβο και γέρνει εκτός θέματος. Είναι και, πώς να το πω, φλύαρο; 

Αριθμός Λέξεων: 10231
Τίτλος (κι αυτός μεγάλος μου βγήκε): Το μοναδικό ψεγάδι στην κεφαλή ενός ευπατρίδους τέρατος

ΣΑ #11.pdf

Ελπίζω μόνο να μη σας κουράσει πολύ... :crazy:

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

@MadnJim Τι να πω, όσο πάει και χειροτευρεύεις βελτιώνεσαι. Με έκανες να γελάσω, θα μπορούσα να παρατηρήσω μικροπράγματα του στυλ άλλο το ό,τι όταν σημαίνει οτιδήποτε και άλλο το ότι όταν σημαίνει πως, αλλά θα φανώ ντιπ γκρινιάρα. Δεν ξέρω αν είσαι όντως πιο μελαγχολικούλης τελευταίως, έχω απλώς αυτή την αίσθηση, αλλά το διηγηματάκι σου μου έφτιαξε τη μέρα. Είναι τόσο συμπαθές, χιουμοριστικό, τόσο στο ελληνικότατο πνεύμα να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα. Κι εγώ στρουμπουλούλα είμαι, συμπάσχω λοιπόν. Ε μα πια. Μπράβο Σπυρέτο. Φέρε μου τον έλεγχο να σου βάλω άριστα.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

@Nick V.

Πρώτα και κύρια να σε ευχαριστήσουμε και πάλι για τη συμμετοχή σου!

Ενδιαφέρουσα δουλειά, αλλά νομίζω πως την έχεις τελικά όντως τεντώσει κάπως παραπάνω. Μου αρέσει η ιδέα σου, μου φάνηκε πρωτότυπη. Το τέρας μας ψάχνει δουλειά και καταλήγει σε b movies for the masses. Ο καραστερίστας εμπριμέ, (λες κάπου, ο εμπριμές είναι καρατερίστας και ισχυρίζεται πώς ό,τι ρόλο και αν του φέρουν θα μεγαλουργήσει; Γενικά, οι καρατερίστες παίζουν έναν χαρακτήρα, ή ένα είδος χαρακτήρα, όχι ό,τι ρόλο τους φέρουν.) Πάντως όλο το στήσιμο ήταν πολύ ευχάριστο και πρωτότυπο, δλδ δεν περίμενα τέτοια σύλληψη. (Θα πρότεινα επίσης κάπως πιο ολιγοσύλλαβο όνομα για το σκύλο. Νταρτ Βέιτερ, δλδ πώς το φωνάζει για τη βόλτα του; )

Γράμμα στον ορθόδοξο άγιο. Πολύ μου άρεσε αυτό. Εν τω μεταξύ, ενώ μοιάζει να έχεις ψάξει το ιστορικό υπόβαθρο της εποχής που περιγράφεις, (Παλιολογίνα; Δεν γνωρίζουν πολλοί πως τα βυζαντινά επίθετα στο θηλυκό αλλάζουν με τέτοιους τρόπους) ωστόσο ο διάλογος του Φωτεινού με την Ελεονώρα φαντάζει υπερβολικά σύγχρονος. Υπερβολικά σημερινός. Η ίδια η ιστορία της Ελεονώρας, η καταγωγή της, μου έφεραν στο νου και την Πριγκηπέσσα Ιζαμπώ και το θρύλο από το Γεράκι και το Λύκο. Επίσης ο Ορτίσης δεν πολυβλέπει χρώματα, αλλά οι περιγραφές σου είναι ιδιαίτερα χρωματιστές, μάλιστα θέλει και φέρετρο με προφυρή επένδυση. Δεν κατάλαβα γιατί παραληρεί η Μπέλα με την πρώτη φράση του Μόμπυ Ντικ, αλλά μου άρεσε το τέλος και η αλλόκοτη δικαίωση του τέρατος. Θα χαρείς επίσης να σου πω ότι δεν με κούρασε, αν και κάποιες περιγραφές, ειδικά μέχρι να φτάσουμε στο γράμμα, θα μπορούσες κάπως να τις συμμαζέψεις. Είχες χιούμορ και έμπνευση, ήθελε όμως λίγο ξεσκαρτάρισμα.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • Φάντασμα changed the title to ΣΑ #11 (Απαντήσεις και Σχολιασμοί)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..