Jump to content

Αναζήτηση βιβλίων φαντασίας με αγγέλους ή παρόμοιες οντότητες


Laced with the dread
 Share

Recommended Posts

καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν μπορειτε να μου προτεινετε βιβλιο φαντασιας με αγγελους-παρομοιες οντοτητες και με χριστιανισμο ιδιαιτερα Ορθοδοξια, ευχαριστω!!!

ΥΓ δεν ανηκω σε καμια θρησκεια

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δεν έχει ακριβώς σχέση με χριστιανισμό και μάλιστα ορθοδοξία, περισσότερο με την παλαιά διαθήκη και με τους χριστιανικούς θρύλους έχει να κάνει η μυθοπλασία της, όμως άγγελοι υπάρχουν και παίζουν σημαντικό ρόλο στην κοσμοπλασία στη σειρά της Casandra Clare Θανάσιμα Εργαλεία. Η σειρά αποτελείται από 6 βιβλία: Πόλη των Οστών (City of Bones), πόλη της στάχτης (City of Ashes), πόλη του γυαλιού (City of glass), πόλη των έκπτωτων αγγέλων (City of fallen angels), πόλη των χαμένων ψυχών (City of lost souls) και πόλη της ουράνιας φωτιάς (City of heavenly fire).

Η υπόθεση είναι ότι ένα κορίτσι ανακαλύπτει έναν μαγικό κόσμο, του οποίου μέρος είναι κι αυτή, και μαζί με τους φίλους της, οι οποίοι ανήκουν σε μια κλάση που προστατεύει τον κόσμο από τους δαίμονες, πολεμάει ενάντια σε δύο κακούς, Ο ένας κακός είναι τύπου φασίστας ενώ ο άλλος είναι απλώς ένας παρανοικός που επιθυμεί την κυριαρχία του κόσμου, με κάθε τίμημα, ακόμη και το να είναι άρχοντας σε έναν κατεστραμμένο κόσμο.  Η υπόθεση περιπλέκεται με μυστικά και ψέμματα και με το γεγονός ότι η ηρωίδα συγγενεύει με τους 2 κακούς. Ο κόσμος της είναι πολύ πλούσιος, με κάθε είδους φανταστικά πλάσματα.

Η σχέση με τους αγγέλους είναι ότι η δύναμη των προστατών προέρχεται από τους αγγέλους και ο πρώτος κακός βαστάει φυλακισμένο έναν άγγελο. Επίσης και άλλα φανταστικά πλάσματα κατάγονται από τους αγγέλους.

Link to comment
Share on other sites

  • Φάντασμα changed the title to Αναζήτηση βιβλίων φαντασίας με αγγέλους ή παρόμοιες οντότητες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..