Jump to content

Recommended Posts

Karelas George

Όνομα Συγγραφέα: Karelas George
Είδος: Επιστημονική Φαντασία
Αριθμός Λέξεων: 1078

 

Ο Τζέρυ -111877  είχε ξυπνήσει ώρες πριν ακουστεί το ξυπνητήρι να χτυπάει για το ξεκίνημα μιας νέας δύσκολης εβδομάδας. Σαν ελεύθερος επαγγελματίας-υπόχρεος  μετά την καταστροφή ανέβαινε καθημερινά το δικό του Γολοθά. Το άγχος τον είχε κάνει να είναι ξάγρυπνος για ώρες μιας και το όνειρο που είδε –ότι είχε ξεχάσει μια σημαντική παράμετρο σε ένα έγγραφο εξαγωγής- ήταν αλήθεια και τώρα θα έπρεπε να είναι εγκαίρως στο πόστο του ώστε όταν άνοιγαν τα δίκτυα στο Μπατιριστάν να προλάβει να στείλει τις διορθώσεις. Μετά τον πυρηνικό όλεθρο οι περισσότερες  ισχυρές χώρες είχαν καταστραφεί σχεδόν ολοκληρωτικά, οι μικρές χώρες τύπου αποικίας όπως το Μπατιριστάν είχαν καταστραφεί και αυτές οικονομικά αλλά δεν φαίνεται να άλλαξαν τόσα  πολλά σε αυτές, ήταν ήδη κατεστραμμένες πρίν τον πυρηνικό όλεθρο…

 

         Βρέθηκε μια ώρα πριν το άνοιγμα της πλατφόρμας στη δουλειά του από το άγχος και με ανακούφιση είδε ότι τα χαρτιά του ανέβηκαν σωστά στο σύστημα και το λάθος είχε διορθωθεί. Τώρα θα έπρεπε να συμπληρώσει ένα σωρό χαρτιά τα οποία υποβάλλονταν ηλεκτρονικά και να παρακολουθήσει στενά τη διαδικασία της εξαγωγής γιατί το παραμικρό λάθος θα του επέφερε αρνητικά πρόστιμα δεκαπλάσια του κέρδους της πενιχρής εξαγωγής που είχε ετοιμάσει.

«Γαμημένοι έχετε ψηφιοποιήσει την γραφειοκρατία »μούγκρισε και ενώ οι σφυγμοί του είχαν πιάσει ταβάνι πάτησε το κουμπί της υποβολής των εγγράφων.

 

Είχε κάνει την προηγούμενη μέρα την 6η δόση του εμβολίου για τον ιό που απειλούσε την υγεία και των υγιών και των μεταλλαγμένων και παρ όλα αυτά έπρεπε να πάει με το επαγγελματικό του αυτοκίνητο μια παραγγελία στα Ηπειρωτικά, 300 χιλιόμετρα μακριά. Τι και αν μέσα στο κατακαλόκαιρο από την επίδραση του εμβολίου ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι με 30 βαθμούς κρύωνε και η παράδοση ήταν σε υψόμετρο, εκεί θα είχε πιο πολύ κρύο, ίσως 26 βαθμούς… «Δε γαμιέται» είπε "θα πάρω μια κουβέρτα για τις κρυάδες, το καλοριφέρ  του σαράβαλου  είχε ούτως ή άλλως χαλάσει εδώ και μήνες …"

 

Γυρνώντας από το ταξίδι έπρεπε να αποδώσει στην Οικονομική αστυνομοεφορία το 50% της είσπραξης και μετά τα διόδια και τα καύσιμα του έμειναν κάποια ελάχιστα Γιουροντόλαρς γι αυτόν και την οικογένειά του. «Δόξα το Θεό δεν πάθαμε καμιά ζημιά ούτε συναντήσαμε την Τομ- Τροχαία του Μπατιριστάν οπότε κάτι θα περισσέψει , θα τη βγάλουμε ακόμα για 2-3 μέρες  »  σκέφτηκε και ούρλιαξε από χαρά…

 

Η επόμενη μέρα στο γραφείο ήταν πιο χαλαρή, οι δουλειές είχαν πέσει πάλι στα πατώματα  και η ελπίδα για μια δύσκολη αλλά και χαλαρή ημέρα και  με αποφόρτιση άγχους ήταν αυτό που έκανε τον  Τζέρυ  11877 να πάει με μεγαλύτερη όρεξη στην δουλειά κόλαφο…Οι παρενέργειες του εμβολίου είχαν υποχωρήσει και είχε μείνει μόνο ένα σκληρό πρήξιμο  σε μέγεθος μπάλας του τένις στο μπράτσο από τον ερεθισμό.

 

Άντε πέρασε και αυτό σκέφτηκε όταν στο γραφείο μπήκε ένας άνδρας της αστυνομοεφορίας , ο

Τοm 127544 ο οποίος του κοινοποίησε ένα χαρτί ότι η αίτησή του για να λάβει μια μικρή αποζημίωση λόγω της πανδημίας είχε απορριφθεί από το συμβούλιο Μπίλντερμπουρκ- Μπατιριστάν.

 

«Να πα να γαμηθείτε ζώα»  είπε και μούγκριζε ακόμα όταν σε λίγα λεπτά  χτύπησε ο κινητό του τηλέφωνο. Στο τηλέφωνο ο κολλητός του ο Τζερυ24/7/365 του ζητούσε επίμονα να βρεθούν άμεσα……Τι να σε κάνω μουρμούρισε….αυτό τον λίγο χρόνο που έχω ας τον αφιερώσω σε ότι αγαπώ, τι θετε και σεις οι τελειωμένοι Tζερυδες μου έχτε σκοτίσει τα @@….

 

 

 

 

Ο 24/7/365 δούλευε στο γραφείο ενός Υπουργού Τομ κ17 και έπαιρνε  700 Γιουροντόλαρς το μήνα μαύρα για να τηλεφωνεί και να λέει τα χρόνια πολλά σε ψηφοφόρους και να ενημερώνει για εκδηλώσεις και εκλογές….Τι θέλει πάλι αυτός ο κακομοίρης, να βρεθούμε πάλι να κλαίμε τη μοίρα μας, δεν καθόμαστε να δούμε κανένα ρεάλιτυ στον «ΕΣΚΑΣΕ» , πιο χαλαρά θα περάσω σκέφτηκε ο 877.  Αλλά μετά από τόση επιμονή….ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ….

 

«Αύριο την ώρα που θα παραδώσεις τη φόρμουλα εμβολίων που κατασκευάζει η εταιρεία σου στο Ζ εργαστήριο για την 7η δόση  θα είναι υπηρεσία ο Τομ-87654. Απλοϊκός μεταλλαγμένος και σχετικά ανυποψίαστος  Την ώρα που θα μπαίνεις θα καλέσω την γραμματεία και θα πω ότι είναι από το γραφείο του Τομ –Περιφεριάρχη . Αυτός θα βγει και εσύ θα έχεις την ευκαιρία να τρυπήσεις με την ένεση που θα σου δώσω το πάνω μέρος του ΄μεγάλου πλαστικού δοχείου που θα δεις στο χώρο και θα αδειάσεις μέσα το περιεχόμενο» του είπε απλά και κοφτά

 

«Και τι θα πετύχουμε με αυτό;»  

«Θα έχουμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε καμιά χιλιάδα σιχαμένους της Τομ ελίτ. Τα εμβόλια αυτά προορίζονται για αυτούς.»

 

Ο  Τζέρυ ήθερε πως έφτασε η ώρα του. Ήταν ήδη 3 χρόνια στην οργάνωση των Τζερυ-revolutioners   . Είχε μάθει πριν από ένα τουλάχιστον χρόνο το μεγάλο μυστικό του διπλού γένους ανθρώπων στον πλανήτη Γη. Αυτών που έλαβαν πριν χιλιάδες χρόνια το τροποποιημένο DNA από τους επισκέπτες του πλανήτη ΔΝΤ   και οργανώθηκαν κρυφά σε ένα παγκόσμιο δίκτυο μέσω λεσχών, Μασωνικών στοών και Κρατικών δομών.

Απέκτησαν το χάρισμα να γνωρίζουν τους ομοίους τους και να επικοινωνούν μεταξύ τους χωρίς να προδίδουν το μυστικό τους. Και εξαπλώθηκαν ….

 

Μέχρι που αποφάσισαν ότι δεν υπήρχε λόγος να δουλεύουν πια ,είχαν δημιουργήσει τα δίκτυα , τα κανάλια και τους δεσμούς για να κυριαρχήσουν σα ράτσα, ότι χρειάζονταν  θα το πετύχαιναν εκμεταλλευόμενοι τους Τζέρυδες που δεν ήξεραν τίποτα οι αφελείς….  χωρίς κόπο.

 

Η πανδημία όμως που ξέσπασε λίγο πριν την καταστροφή ήταν θανατηφόρα για τους Τόμηδες.

Έτσι εφεύραν   τα εμβόλια που θα τα έδιναν σε όλους τους ανθρώπους για να μην καταλάβει κανένας από τους Τζερυδες τίποτα . Βρήκαν και την ευκαιρία να μοιράσουν και άλλο χρήμα μεταξύ τους οι Τόμηδες μέσω ενισχύσεων για τους πληγέντες από την πανδημία.

 

      Θα συμφωνήσω ότι τώρα είναι η ώρα είπε με σιγουριά  ο  Τζέρυ -111877 .«Ο πλανήτης έχει κηρύξει ήδη  τον πόλεμο στους Τόμηδες με τους ιούς, τις φωτιές , τους σεισμούς και τις πλημμύρες των τελευταίων ετών , απλά πολεμάει ταυτόχρονα και εμάς ,  τους καημένους τους Τζέρηδες που δεν φταίμε σε τίποτα….Τώρα είναι η ώρα, αύριο ίσως να είναι πολύ αργά για όλους μας και για τον πλανήτη…. »

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στο  έκτακτο δελτίο ειδήσεων της  Κυριακής 20 Αυγούστου 2045 ο ΕΣΚΑΣΕ του Μπατιριστάν ανέφερε ότι περίπου 20.000  διακεκριμένοι κάτοικοι της αποικίας έχασαν τη ζωή τους ύστερα από την 7η δόση του εμβολίου για τον ιό της σαρανταποδαρούσας μετά από σαμποτάζ που έκαναν ταυτόχρονα 3 πράκτορες της τρομοκρατικής οργάνωσης  Τζερυ-Revolutioners οι οποίοι αυτοκτόνησαν αμέσως μετά  για να αποφύγουν τη σύλληψη … Λίγο αργότερα όμως το σήμα του σταθμού έπεσε και στις οθόνες εμφανίστηκε ένα μήνυμα που έγραφε ¨Τελειώσατε , ο πλανήτης και το δίκιο του αυθεντικού ανθρώπινου είδους αποφάσισε τον δικό σας  αφανισμό πάνω απ όλα ¨…..

Edited by Spark
Προσθήκη φόρμας ιστορίας.
  • Like 2
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..