Μαρία Κάπα Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Όνομα Συγγραφέα: Μαρία Κάπα Είδος: Τρόμος Βία; Ναι Σεξ; Ναι Αριθμός Λέξεων: 1493 Αυτοτελής; Ναι) Σχόλια: Ένας δημιουργικός εφιάλτης. Εγώ η πρωταγωνίστρια.pdf 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαρία Κάπα Posted May 14, 2022 Author Share Posted May 14, 2022 Η ιστορία γράφτηκε για τον διαγωνισμό 56ος Διαγωνισμός Σύντομης Ιστορίας - Γενικός, λίγο πρόχειρα γιατί συνέβη κάτι οικογενειακό. Δεν πρόλαβα επίσης την προθεσμία. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick V. Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 Το σχόλιό μου: Spoiler Καταρχάς, να ευχηθώ να βρεθεί ο γάτος. Τώρα, η συμμετοχή σου (άσχετα απ’ το αν ήταν εκπρόθεσμη ή όχι) ήταν, νομίζω, πολύ καλή. Θα μπορούσες να το δεις πάλι, βέβαια, και να το βελτιώσεις σε κάποια σημεία. Πάντως, αυτό που διάβασα ήταν αρκετά ατμοσφαιρικό. Ο τίτλος σου, νομίζω, προϊδεάζει κάπως και ξεκινάς και μ’ εκείνο το «εγώ» που, προσωπικά, δεν μου αρέσει να το πολυχρησιμοποιώ (ειδικά σε τίτλο. Μια εναλλακτική ιδέα για τίτλο θα ήταν: «Η λάμπα.») Εύχομαι καλή συνέχεια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αρίστος Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 Με κάθε σεβασμό και εκτίμηση ... Spoiler Κρίμα, που δεν κατάφερες να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό, καθώς από αυτό που διάβασα, με κάποια παραπάνω επιμέλεια, θα συνέβαλες κι εσύ πολύ στο επίπεδο του (διαγωνισμού). Ενδιαφέρον concept, που με το ύφος της γραφής σου θα μπορούσες να το είχες αναδείξει περισσότερο, αν είχες χρόνο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαρία Κάπα Posted February 23, 2023 Author Share Posted February 23, 2023 Λίγο καθυστερημένα, σας ευχαριστώ όλους. Αυτό τον καιρό, γράφω συνεχώς και με μία παύση σε ένα πολύ καλό μάθημά σας, επιστρέφω στα 3 βιβλία που δουλεύω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Γράφεις τρία ταυτόχρονα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαρία Κάπα Posted February 23, 2023 Author Share Posted February 23, 2023 1 hour ago, WILLIAM said: Γράφεις τρία ταυτόχρονα; Να με διορθώσω: 4. 1 τελειωμένο στις διορθώσεις που το έχω αφήσει να κοιμηθεί λίγο για να κάνω αποστασιοποιημένη τις αλλαγές, 1 με χαίκού - ποιήματα - ιστορίες μπονζάι, που σχεδόν έχει τελειώσει, 1 μυθιστόρημα στο 8 κεφάλαιο, και ένα ψυχολογικό θρίλερ στο πρώτο κεφάλαιο. 😂😂😂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Α μια χαρά. Να μη λένε μόνο για μένα δηλαδή. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts