soukelef Posted August 14, 2023 Share Posted August 14, 2023 Όνομα Συγγραφέα: Λευτέρης Σουκουλδάνος Είδος: fantasy, folk-fantasy, folk-horror Βία; Ελάχιστη Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: 3096 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Για το https://community.sff.gr/topic/20344-πλοτς-8-nick-v-vs-roubiliana-vs-sandy1dritsakou-vs-soukelef-vs-αρίστος/ Ρουσάλκα.pdf 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αρίστος Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Μου αρέσει το folkore ύφος των γραπτών σου. Είναι δείγμα προσωπικής ταυτότητας. Έξυπνη η χρήση παραδοσιακών μυθικών πλασμάτων και αρμονική χρήση των οδηγιών του παιχνιδιού. Το ευχαριστήθηκα πολύ. Μπράβο σου ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick V. Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Η ιστορία σου, με μια λέξη (άντε, με τέσσερεις) είναι του γούστου μου. Καλογραμμένη και με ιδιαίτερο λεξιλόγιο που δίνει ένα όμορφο χρώμα στο τελικό αποτέλεσμα. Ο τίτλος σου, νομίζω, θα μπορούσε να ήταν λίγο καλύτερος. Καλή συνέχεια σε ό,τι γράφεις. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Spoiler Ο τίτλος θα μπορούσε να ήταν καλύτερος. Καλή ιδέα να χρησιμοποιήσεις μυθικά πλάσματα στο παιχνίδι. Ωραία και η ανατροπή και η εκδίκηση. Ισως σε κάποια σημεία να γίνεται πολύ επεξηγηματικό, αυτο που λενε tell. Αυτό σε πετάει λιγάκι εκτός ατμόσφαιρας. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts