Nick V. Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Όνομα Συγγραφέα: Nick V. Είδος: high fantasy Βία; Ναι Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: 21.500 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Για το Πλοτς! #8 Για το βάρος του Βατού σε χρυσό.pdf 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αρίστος Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Στο έχω ξαναπεί φαίνεται σε κάθε σχετικό γραπτό σου ότι έχεις ασχοληθεί πολύ με την κοσμοπλασία σου. Ωραία η γραφή σου και οι περιγραφές σου. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι βομβαρδίζομαι. Πράγματα που για σλενα είναι αυτονόητα γιατί είναι δημιουργήματά σου για μένα σαν αναγνώστη με "μπουκώνουν" λίγο. Μπράβο σου όμως για τον τρόπο που μας ταξιδεύεις στον κόσμο σου. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Spoiler Η κοσμοπλασία είναι σίγουρα το δυνατό σου σημείο. Η γλώσσα είναι αρκετά ποιητική. Οι περιγραφές των χαρακτήρων είναι πολύ ζωντανές. Ο τίτλος είναι αντίστοιχα ποιητικός. Ωραία η ανατροπή για τη φύση της ηρωίδας. Τα αρνητικά, η ροή είναι κάπως αργή και προς το τέλος έχασα κάπως την ιστορία. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soukelef Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Πέτυχε τα ζητούμενα της άσκησης; Ναι. Αλλά όπως είπες κι εσύ, σύντομη ιστορία δεν τη λες. Η νουβέλα και το διήγημα είναι τα δυσκολότερα είδη γραφής και κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα, έπεσες στην ίδια σου την παγίδα. Ήταν μεγάλο με υπερβολικές λεπτομέρειες για διήγημα και σε κάποιες φάσεις μου έβγαζε ότι ήταν κομμάτι ενός μεγαλύτερου μυθιστορήματος/universe. Παρόλα αυτά, ενδιαφέρουσα η θεματική, φαίνεται ότι έχεις απίστευτη φαντασία. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts