Jump to content
Stildar

Video-Gaming (Fantasy games, sf games etc.)

Recommended Posts

Stildar

Δημιούργησα αυτό το topic ώστε να δώσουμε λίγη προσοχή και στο νέο (σχετικά) φορέα της φαντασίας, τον υπολογιστή, το play-station κλπ, καθώς και να συζητήσουμε για τις απόψεις μας για τις μεταφορές ταινιών και χαρακτήρων στις διάφορες κονσόλες! Επιτρέψτε μου να ανφέρω ενδεικτικά κάποια από τα αγαπημένα μου παιχνίδια, το καινούριο Final Fantasy 12, τα Kingdom Hearts, ειδικά το 2ο, το The Lord Of The Rings: The Battle For Middle Earth 2, καθώς και άλλα πολλά!!! Λοιπόν, περιμένω κι ελπίζω να υπάρχει κανέις που να εκτιμά το video-gaming όσο εγώ!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naurgul

Όσα LotR movie-adaptation βιντεοπαιχνίδια έχω αγγίξει μου φαίνονται μαύρο χάλι. Από εκεί και πέρα, εκτός από τα κλασσικά fantasy CRPGs της Black Isle έχω να προσθέσω στη λίστα των must-play ολόκληρη τη σειρά Legend of Zelda. Περισσότερα, κάποια άλλη φορά.

 

Edit #1: Επίσης, θέλω να προσθέσω ότι νιώθω ικανοποίησή μου σιγά-σιγά κάποια βιντεοπαιχνίδια αρχίζουν να ξεχωρίζουν και μπορούν να θεωρηθούν κάτι παραπάνω από "διασκέδαση". Ίσως πολύ σύντομα βιώσουμε (και τυπικά πλέον) την ανύψωση των βιντεοπαιχνιδιών σε μια μορφή τέχνης. (Βέβαια, ακούγεται λίγο αισιόδοξο όταν τις προάλλες ο πάπας αποφάσισε να καταδικάσει τόσο στα βιντεοπαιχνίδια όσο και σε ό,τι σχετίζεται με animation)

 

Edit #2: Και κάτι άλλο.. τελευταία, επειδή το κόστος της ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών έχει φτάσει στα ύψη, με όλα τα φοβερά γραφικά και δε συμμαζεύεται, δημιουργείται σιγά-σιγά ένα σχίσμα στην ανάπτυξη των βιντεοπαιχνιδιών. Από τη μία μεριά, έχουμε το episodic content που επιδιώκει να δημιουργεί μικρότερα παιχνίδια (τα οποία πωλούνται και αναλόγως φθηνότερα) και επιτρέπει να παίρνονται μεγαλύτερα ρίσκα από άποψη concept κλπ. Η άλλη μεριά είναι που δημιουργεί sequels ήδη επιτυχημένων παιχνιδιών μόνο που έχουν καλύτερα γραφικά, με αποτέλεσμα να μην γίνονται καινοτομίες. Καλά, το περιέγραψα λίγο απόλυτα και απλοϊκά· αλλά τί να γίνει, έπρεπε να τα γράψω περιληπτικά.

Edited by Guardian of the RuneRing #1

Share this post


Link to post
Share on other sites
The Blackcloak

Τα kingdom hearts ενώ είναι καλά σαν action παιχνίδια από άποψη gameplay, τα βρίσκω κάπως lame διότι μπλέκουν άσχετους κόσμους και άσχετους χαρακτήρες μόνο και μόνο επειδή είναι... cartoon. Το ff12 δε μου αρέσει, διότι οι χαρακτήρες όσο πάνε και χειροτερεύουν σε αυτή τη σειρά και το συγκεκριμένο παιχνίδι δυστυχώς δεν έχει μορφές σαν τον Auron του X, τον Red XII, τη Yuffie και τον Cid του VII ή τον Cyan Garamonde και τον Shadow του VI. Επίσης αφήνει το turn based rpg στύλ των προηγούμενων για να ακολουθήσει πλήρως την action/arcade νοοτροπία την οποία προοδευτικά ακολουθεί η σειρά, δίνοντας βάρος στα γραφικά και τις εντυπωσιακές σκηνές, αντί την ανάπτυξη χαρακτήρων και το σενάριο.

 

Τα legend of Zelda είναι πολύ καλά παιχνίδια με παράδοση στον τομέα τους. Όσοι έχουν πρόσβαση στις παλιές παιχνιδομηχανές της Sega ας έκαναν τον κόπο να κοιτάξουν τα Shining Force, ενώ όσοι θέλουν κάποιο turn based strategy μπορούν να δούν τη σειρά heroes of might and magic της 3DO κάποτε και τώρα της Nival. Καλά λόγια έχω ακούσει και για το Neverwinter Nights 2, του οποίου το σενάριο έχουν κάνει οι ίδιοι που έφτιαξαν το Torment.

Share this post


Link to post
Share on other sites
trillian
Όσοι έχουν πρόσβαση στις παλιές παιχνιδομηχανές της Sega ας έκαναν τον κόπο να κοιτάξουν τα Shining Force,

 

Στο σπίτι του καμμένου δε μιλάνε για φωτιά :tongue: Ααααχ.....[διάλειμμα για αναπόληση καψίματος]

 

.....

 

Πέρα απ αυτό, να πω κι εγώ ότι έχω μια εμμονή με το turn based. Ένα παιχνίδι χωρίς αυτό πρέπει να είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό για να με κερδίσει. Και γενικά, όντως, παρατηρείται μια πτώση της ποιότητας του σεναρίου και μια άνοδος των γραφικών. Αλλά δεν είναι τα γραφικά το θέμα! Αν το παιχνίδι δε με κρατάει με το σενάριο και το gameplay, τι να τα κάνω τα εφέ; 2-D και πάλι 2-D απ αυτή την άποψη...

 

Πότε θα βγει ένα αξιοπρεπές Shining Force σε νέα κονσόλα??? :crybaby:

Share this post


Link to post
Share on other sites
RaspK

Χμ, ξέρεις κάτι; Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρόσφατα παιχνίδια που έχω παίξει είναι το Golden Sun που βγήκε για το GameBoy Advance, αλλά έχουν βγει και συνεχίζουν να βγαίνουν καλά παιχνίδια.

 

Λατρεία για μένα το Myst και το Riven (το τελευταίο αποτελεί και το αγαπημένο μου παιχνίδι ως τα τώρα), ενώ γενικά είμαι της «golden age:» adventure games, strategy games, etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
The Blackcloak

Ακόμα θυμάμαι τις επικές μάχες του Shining Force 2 με χαρακτήρες τον Kazin, τον elf mage(μετέπειτα προαχθέντα σε summoner-sorcerer τότε), τον Peter, το φοίνικα, ένα Birdknight κι ένα Werewolf που δε θυμάμαι πως τους λέγαν. Πολύ εθιστικό παιχνίδι, το πρώτο μου crpg.

 

Έχει βγεί το Shining Force 3 και Shining: The Holy Arc στο Sega Saturn, το οποίο με λίγη καλή θέληση, τύχη και ψάξιμο στη Στουρνάρη μπορείς να βρείς σχετικά φτηνά μεταχειρισμένο κατά πάσα πιθανότητα.

Edited by The Blackcloak

Share this post


Link to post
Share on other sites
Stildar

Συμφωνώ (εν μέρει) πως βάση των παιχνιδιών πλέον έχουν γίνει τα γραφικά και όχι το σενάριο΄(παράδειγμα το FFVII, τι τέλειο σενάριο, ακόμη το παίζω καμιά φορά, παρ'ότι δεν έχει και τόσο καλά γραφικά) αλλά μην με τρελένετε ρε παιδιά!!! Το Kingdom Hearts γι'αυτό ακριβώς με πόρωσε τόσο, επειδή ενώνει όλους τους κόσμους σε μια κοινή μάχη ενάντια σε ένα κοινό κακό! Αν το καλοσκεφτείς, το σκοτάδι είναι κοινό κακό σε όλους τους κόσμους (σχεδόν, δεν είμαι απόλυτος!)! Το NeverWinter Nights 2 είναι όντως πολύ καλό, και έχει καλό σενάριο όσο και γραφικά. Αν θέλετε να μιλήσουμε για σενάριο και gameplay, παρ'όλο που τα προηγούμενα FF είχαν τέλειο σενάριο (εκτός από το 9, τι καταστροφική μανία ήταν αυτή? Είχε την αίγλη του, δεν μπορώ να πω, αλλά ίσως και να έφτασαν λίγο στην υπερβολή) το gameplay ποτέ δε μου άρεσε... Η όλη κατάσταση απλώς να πατάς επιλογές είναι πολύ... Βαρετή! Ποια η γνώμη σας όμως για τα Prince of Persia? Καλά, ως gameplay δεν το συζητώ, είναι από τα πιο απίθανα παιχνίδια που έχω παίξει, ως σενάριο είναι αρκετά πρωτότυπο, και τα γραφικά είναι καλής, αν μη τι άλλο, ποιότητας! Για μένα, ειδικά το 2ο, το πιο αιμδιψές δηλαδή, το Warrior Within, είναι το αγαπημένο μου! Παρεπιπτόντως, κάτι παρόμοιο με τη Disney και το Kingdom Hearts έχει κάνει τώρα η Marvel με το Ultimate...κάτι, και το Marvel Nemesis (αν και δεν είμαι τόσο σίγουρος για το 2ο)... Πάντως το 1ο πρέπει να είναι πολύ ωραίο ώσον αφορά σε γραφικά, αλλά για σενάριο δεν ξέρω, δεν το έχω παίξει ακόμη... Μην σνομπάρετε όμως τα καινούρια, παραδέχομαι πως τα παλιά παιχνίδια ήταν πιο ποιοτικά, αλλά και τώρα βγαίνουν πολύ ωραία παιχνίδια! Και πολλά παιχνίδια βελτιώνουν το gameplay τους με κάθε επανέκδοση! Το Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2 για παράδειγμα είναι φοβερό, και έχει όλα τα θετικά στοιχεία από ΟΛΑ τα προηγούμενα, και πολλά επιπλέον! Σας το συνιστώ, εκτός των άλλων! (Αν φυσικά σας αρέσει ο συγκεκριμένος κόσμος...!) :beerchug: :thmbup:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naurgul

Εγώ τελευταία εμπιστευόμουν μόνο τους Valvίτες (σταθερή αξία και ποιότητα). Τώρα, αποφάσισα να παίρνω και όλα τα Zelda από εδώ και πέρα (άλλη σταθερή ποιότητα). Για το Neverwinter 2 το σκεφτόμαστε...

Share this post


Link to post
Share on other sites
cloud13

file stildar tha simfwnisw me ton guardian pws ta LOTR einai kakektipo twn age of empires ostosw oson afora to FFVII ITAN EINAI KAI THA EINAI TO KORYFAIO RPG EVER.ta grafika den einai apothitiko gia na paixeis ena pragmatiko diamanti san auto.epipleon liga paixnidia se porwnoun toso pou egw prosopika sinexiza na periplaniemai ston kosmo tou akoma kai meta to telos tou senariou kai ton termatismo.na ypothesw oti eixes vrei kai esy to <<knights of the round>>xorki etsi??

Share this post


Link to post
Share on other sites
I robot

Τα καψιματα μου:

 

-Η σειρα Half Life

scifi τρομος σε εναν κοσμο σχεδον αληθινο- η σειρα πλεον προχωραει και σεναριακα σε φαση "αντε να βγει το επομενο να δουμε τι εχει παιχτει με τον Freeman".

 

-H σειρα Fall Out

Post Nuclear RPG για ολους εμας που ενω γουσταρουμε RPG βαριομαστε το fantasy... Εξαιρετικο gameplay, μεγαλο βαθος, πολυ καλο χιουμορ- διστυχως τα γραφικα ειναι prerendered αλλα η αισθητικη ειναι οκ. Η Bethesda στο site της λεει πως εχει αναλαβει το 3... μακαρι.

 

-Warcraft 3

Αν και σαν strategy δεν εχει πολλα να πει, τα στοιχεια RPG που περιεχει οπως και τα σεναρικα twists σε σημεια κανουν τα campaigns τρομερα απολαυστικα. Στα + η cartoon αισθητικη και η πλακα που κανουν οι δημιουργοι με τα στερεωτυπα του fantasy.

 

-Homeworld

εχω παιξει μονο το πρωτο αυτης της space strategy σειρας... τυπικο σεναριο αλλα super gameplay, γραφικα που αντεχουν παρολα τα χρονια τους και απιστευτη μουσικη. Σε βαζει "μεσα" γενικα.

 

-Neverhood

Adventure με γριφους/puzzle λογικης φτιαγμενο με πλαστελινες (με τεχνικη στοπ-καρε). Απλα τρελο κολλημα- τρελο παιχνιδι- απιστευτο χιουμορ και μια αλλη τρελη αναγνωση της Γενεσης της Βιβλου.

 

-REZ

shoot em up αφιερωμενο στον Καντινσκι. Απο τα παιχνιδια που χαιρεσαι εξισου να παιζεις και να βλεπεις αλλους να παιζουν. Στα συν η εξαιρετικη ηλεκτονικη μουσικη στη συνθεση της οποιας συμμετεχει και ο παιχτης καθως οι ηχοι που παραγονται απο πυροβολισμους, εκρηξεις κτλ ειναι samples που τη συμπληρωνουν.

 

-Planescape Torment

ε οκ... το καλυτερο RPG που εχω παιξει ποτε, σεναριακα το καλυτερο παιχνιδι που εχω δει (εχω δει πολλα) η ανατροπη του τελους ειναι πρωτοφανης (ο ηρωας σου ξυπναει σε ενα νεκροτομειο και ολο το παιχνιδι ειναι η αναζητηση του "ποιος/τι εισαι"), μονο κακο ισως τα "μεταλαδικης" αισθητικης prerendered γραφικα... απο την αλλη δινουν και αυτα μια περιεργη αισθηση...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mort13

Τόσα πολλά παιχνίδια, τόσος λίγος χρόνος... Χαρακτηριστικά έχω στην to-play list μου τα:

 

Gabriel Knight 3, Syberia 2, Paradise, Tunguska, I have no mouth and I must scream, Toonstruck, Full Throttle και διάφορα άλλα παλιά adventure και RPG που σχεδόν κανείς δεν θα γνωρίζει. Τον τελευταίο καιρό τελείωσα τα F.E.A.R., Dreamfall και Ankh ενώ αυτή τη στιγμή παίζω το Marvel Ultimate Alliance. Και αντιστέκομαι σθεναρά στον πειρασμό του να κατεβάσω το Football Manager 2007, όχι άλλο κάψιμο... :tongue:

Share this post


Link to post
Share on other sites
THE ANDROID

LOTR:THE BEST SF GAME EVER!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nihilio

Εγώ γενικά δεν παίζω, μερικά όμως παιχνίδια που με έκαψαν ήταν τα:

Starcraft (χρειάζεται να εξηγήσω το γιατι; Αν ναι βρείτε το και παίξτε το και θα καταλάβετε - κι ας είναι παιχνίδι 10-ετίας)

Diablo I & II (Το πρώτο για την καταπληκτική ατμόσφαιρα, το δεύτερο γιατί ήταν από τις πιο ικανοποιητικές rpg-οτσόπες που βγήκαν ποτέ)

Planescape Torment (απίστευτο σενάριο)

Icewind Dale II (απίστευτο dungeon crawling rpg)

Baldur's gate II (όχι τόσο καλό όσο τα δύο παραπάνω στους επιμέρους τομείς που ξεχωρίζουν, αλλά συνδυάζε πολύ καλά dungeon crawling με rp)

 

Επίσης θέλω κάποια στιγμλή να βρω μερικά αρχαία adventures όπως τα Mist, Riven και Phantasmagoria, επειδή όταν είχαν βγει τα είχα χάσει.

Share this post


Link to post
Share on other sites
trillian

Το Golden sun ήταν όντως πάρα πολύ καλό, κι ας ηταν για Gba. Τα Μyst και Raven...ναι σίγουρα έχω περάσει κι εγώ τρελό κόλλημα. Αλλά σε σημεία ήταν τόσο δύσκολα, που δε μπορούσες παρά να ψάξεις τη λύση μετά απο τρείς ώρες που δε μπορούσες να προχωρήσεις. Και αυτό που έβρισκες στο "λυσάρι" ήταν ότι σου χε ξεφύγει μια μαλακιιούλα, θαμμένη κάτω από τους θάμνους τρία χιλιόμετρα έξω απο το μονοπάτι, μισή ώρα παιχνιδιού πριν. Ε, μετά απο λίγο, αυτό μου έσπασε τα νεύρα. Πάντως, αυτό το είχε πιο πολύ το Μyst - το Raven είχα καταφέρει και το έβγαλα χωρίς βοήθεια και το είχα ευχαριστηθεί περισσότερο. Απο σενάριο πάντως, αυτό ήταν από τα πιο απίστευτα που έχουν βγει.

Το torment... δεν έχω πείρα επι του θέματος, ξέρω απο σας ότι είναι μια τρελή έλλειψη εκ μέρους μου, και θα φροντίσω να την αναπληρώσω με την πρώτη ευκαιρία ;) και φυσικά το απίστευτο κάψιμο με το Shining force 2 καθώς και το Lufia: rise of the sinistrals. Παλιά παιχνίδια, αλλά αξίζουν το κάψιμο ακόμα και τώρα ;) Είναι ειλικρινά απο τα παιχνίδια με τη μεγαλύτερη replay value - κάτι που μετράει πολύ για μένα σε ένα παιχνίδι.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Stildar

Nihilio, μίλησες για Baldur's Gate 2 κάπως απογοητευμένος... Εμένα το μόνο που με χάλασε πολύ σε αυτό το παιχνίδι ήταν το γεγονός πως δεν έφτιαχνες μόνος σου τους χαρακτήρες... Σου προτείνω πάντως να παίξεις το Champions : Norrath και το Champions : Return to Arms για play-station 2! Είναι σαν το Baldur's Gate 2 : Dark Alliance στο gameplay, αλλά φτιάχνεις μόνος σου το χαρακτήρα, επιλέγοντας από μάγο, ιερέα, ranger, barbarian, shadow knight, μια φυλη που μοιάζει με αλιγάτορες και μια που μοιάζει με τίγρεις, και του δίνεις και δικό σου όνομα! Το Norrath, αν και πιο παλιό έχει καλύτερη ιστορία, ενώ το Return to Arms έχει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία σε όπλα, μαγικά, ικανότητες κλπ. Αξίζουν να τα παίξει κανείς, ιδιαίτερα αν του αρέσει το DnD αλλά δεν έχει πάρτυ πρόχειρο να παίξει, αλλά έναν μόνο κολλητό! :thmbup: Επίσης φοβερό είναι το Devil May Cry 3 που έχει βγει και για play station 2 και για υπολογιστή (για X-Box δεν ξέρω), το οποίο συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του Final Fantasy και του Prince of Persia, σε ένα καταπληκτικό gameplay με πολύ ωραία ιστορία! Και τα Χάρι Πότερ (εκτός από το 4ο) είναι καταπληκτιά παιχνίδια! Πόσες ώρες έχω περάσει μπροστά από τον υπολογιστή και από το play-station 2 ια να τερματίσω και τα 6 (3 στο ένα και στο άλλο αντίστοιχα!) δεν λέγεται! Αν και πάντα με χάλαγε το ότι ήσουν πάντα μόνος, και δεν είχε διπλό (παρ'όλο που στο 3ο μπορούσε άνετα να έχει), η πόρωση που είχα για το gameplay και τις όλες δυνατότητες με κρατούσε καθηλωμένο! Όσο για τα παλιά παιχνίδια, το Raven που αναφέρατε νωρίτερα και τα υπόλοιπα, έχω την ατυχία να είμαι υπερβολικά πολύ νέος gamer, μόλις 4 ετών, με αποτέλεσμα να μην τα γνωρίζω!!! Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να μου διευκρινίσετε για ποια ακριβώς παιχνιδομηχανή μιλάτε και για ποιά ακριβώς περίοδο! Επίσης, μήπως ξέρει κανείς αν έχει βγει κανένα παιχνίδι StarTrek??? :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nihilio

Ακριβώς επειδή είσαι gamer 4 ετών νομίζεις ότι μιλάω για το BG2: Dark Alliance και όχι για το BG2: Shadows over Amn για PC.

Από όσα λες μόνο το DmC 3 έχω παίξει και με ψιλοκούρασε. Βασικά είχε πλάκα την πρώτη ώρα που το έπαιζες, αλλά κάπου η πολύ kewl-αμάρα με κούρασε.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nienor

Λοιπόν κι εγώ της παλιάς και από όσα καινούργια έχω προσπαθήσει λιγάκι τίποτα δε συγκρίνεται με τα αρχαία και πανέμορφα γραφικά τους:

Alone και Alone in the dark (προ windows, γιατί νομίζω μετά διασκευάστηκαν και ξαναβγήκαν με τους ίδιους τίτλους)

Τα BG και τα δύο όπως και τα Icewind Dale πάλι και τα δύο (αν και πιο γραμμικά, πιο τυποποιημένα από τα BG τα είχα ερωτευτεί σφόδρα τότε).

Και φυσικά Planeskape: Torment. Ένα πολύ "χαμένο" παιχνίδι από την εποχή που βγήκε μέχρι σήμερα γιατί βγήκε ανάμεσα σε BGI, Diablo και icewind και το φάγανε λιγάκι (κακώς, αλλά συναίβει). Το ωραιότερο που έχω παίξει ποτέ και που ακόμα και τώρα, που πλέον ξέρω πως χάνω το χρόνο μου και τα εγκεφαλικά μου κύταρα παίζοντας στο pc (που τότε δεν το είχα καταλάβει ακόμα για να είμαι ειλικρινής, μια φράση ήτανε μόνο :p) θα το ξαναέπαιζα άνετα αν κατάφερνα να το βρω κάπου.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Darkchilde

Elder Scrolls III: Morrowind και Star Wars: Knights of the Old Republic

 

Με αυτά τα δύο είχα κολλήσει για ώρες ολόκληρες!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naurgul

Βασικά, εμένα (και τον αδερφό μου) όλη η σειρά Elder Scrolls μας φαίνεται απίστευτα βαρετή. Δε μπορώ να καταλάβω καν τι αρέσει ο κόσμος σε αυτά τα παιχνίδια. :wacko:

Share this post


Link to post
Share on other sites
I robot
θα το ξαναέπαιζα άνετα αν κατάφερνα να το βρω κάπου.

 

maybe u will ;) (pm)

Share this post


Link to post
Share on other sites
RaspK

Η αλήθεια είναι ότι εδώ υπάρχει ολόκληρη εκπομπή για Retro παιχνίδια που κάνουμε εγώ και ο Month τα Σάββατα, άπο τις 18:00 έως και τις 20:00, οπότε μπορείτε πάντα να μας μιλάτε για να βρείτε παιχνίδια που ψάχνετε. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ivan Gig Nth Yuk
Elder Scrolls III: Morrowind και Star Wars: Knights of the Old Republic

 

Με αυτά τα δύο είχα κολλήσει για ώρες ολόκληρες!

 

 

Βασικά, εμένα (και τον αδερφό μου) όλη η σειρά Elder Scrolls μας φαίνεται απίστευτα βαρετή. Δε μπορώ να καταλάβω καν τι αρέσει ο κόσμος σε αυτά τα παιχνίδια. :wacko:

 

 

 

Αν και καταλαβαίνω γιατί σας αρέσει (βλέπεις όλα τα πράγματα τρισδιάστατα φάτσα-κάρτα, μεγάλοι χώροι κτλ) δεν νομίζω πως θα καταφέρω να ξαναπαίξω ένα τέτοιο παιχνίδι έχοντας λιώσει στο Might & Magic VI και κατάλαβα την έννοια της βαρεμάρας παίζοντας μόνο για να παίξω....

 

Τώρα για καλά παιχνίδια, εννοούνται, Baldur's Gate (για το PC, τα πρώτα) απ' τα αγαπημένα μου, Torment παιχνίδι που έχω ξεκινήσει αλλά μια εξεταστική μ' έκανε να το αφήσω και ένα παιχνίδι σαν και αυτό θέλει πραγματική αφοσίωση, Fallout· για μια περίοδο της ζωής μου το "άκουγα" να με φωνάζει να το παίξω. Zelda φυσικά, το οποίο ήξερα από μικρός αλλά μόνο πρόσφατα άρχισα να παίζω και πραγματικά το αγάπησα.

 

Χμ, δεν μου έρχεται τίποτα άλλο στο μυαλό, δεν νομίζω να υπάρχουν και άλλα, αφού είμαι αρκετά περίεργος και ακραίος στα γούστα μου....

Edited by Guardian of the RuneRing #2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mort13

Αν μιλάμε για καψίματα και πολύ πριν οι πειρατές γίνουν trendy λόγω του PotC... "My name is Guybrush Threepwood and I want to be a pirate!"

 

guybrush.jpg

 

:worshippy:

Edited by Tauntaun13

Share this post


Link to post
Share on other sites
Darkchilde

Προσκυνάω τα θεϊκά Monkey Island!!!! Ατελείωτες ώρες να λύνω γρίφους και να προσπαθώ να νικήσω τον LeChuck... Από τις καλύτερες σκηνές, στα πρώτα 2 όταν ο Guybrush Threepwood έβλεπε την Elaine δεν μπορούσε να αρθρώσει ούτε λέξη... Απίστευτη σειρά (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ LUCASARTS?), απίστευτο γέλιο, Ron Gilbert please come back to the series, and make the next installment...

Share this post


Link to post
Share on other sites
EpicLord

Όντως,RESPECΤ στο Monkey Island.Ατελείωτες ώρες λιωσίματος επάνω στο πληκτρολόγιο...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..