Jump to content

To blog του Πάολο Κοέλο στα ελληνικά


SteppenWolf
 Share

Recommended Posts

Steppenwolf, ευχαριστώ πραγματικά!! Ο Coelho μ'αρέσει πάρα πολύ και ειδικά αυτό το βιβλίο είναι 100% δεδομένο πως θα το πάρω! Αναρωτιέμαι αν είναι "καινούργιο" βιβλίο ή η συνέχεια του αμετάφραστου Brujas, το οποίο για κάποιο λόγο δεν μπορώ να το βρω ούτε στα Αγγλικά!

 

Σίγουρα θα διαβάσω το blog του. Και πάλι σ'ευχαριστώ! :thmbup:

Edited by Dain
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

"Η Μάγισσα του Πορτομπέλο" βρίσκεται ήδη στις προθήκες των βιβλιοπωλείων και στο ιστολόγιο του συγγραφέα έχουν δημοσιευτεί τα πρώτα εφτά κεφάλαια στα ελληνικά και στα αγγλικά. Στα πορτογαλικά έχουν ανέβει τα πρώτα δεκατρία κεφάλαια.

Φυσικά είναι ένα μεγάλο κομμάτι του βιβλίου και θεωρώ την κίνηση του Coelho πρωτοποριακή. Οποιοσδήποτε μπορεί να διαβάσει την αρχή του μυθιστορήματος (που φαίνεται εξαιρετικό) και να αποφασίσει αν θέλει να αγοράσει το βιβλίο ή όχι.

Στις περισσότερες χώρες που κυκλοφόρησε έχει διαφορετικό εξώφυλλο και νομίζω της ελληνικής έκδοσης είναι φροντισμένο. Ο Coelho είναι πολύ δημοφιλής στη χώρα μας και ο εκδοτικός του οίκος φαίνεται να έχει επενδύσει κόπο και χρόνο στη Μάγισα του Πορτομπέλο- ενδεικτική ήταν η κίνηση με την μετάφραση του ιστολόγιου.

Οι εικόνες προέρχονται απ' τα εξώφυλλα τως εκδόσεων σε Πορτογαλία, Τσεχία, Ελλάδα, Ρωσία και Αγγλία.

post-233-1175589631_thumb.jpg post-233-1175589841_thumb.jpg post-233-1175589902_thumb.jpg post-233-1175589926_thumb.jpg post-233-1175589939_thumb.jpg

Edited by Arachnida
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..