Jump to content

Πρώτος ανεπίσημος συναγωνισμός έμμετρου


darky
 Share

  

4 members have voted

  1. 1. Επιλέξτε ένα ή περισσότερα

    • Θέμα 1ον : Σανατόριο.
      1
    • Θέμα 2ον : Η νύμφη του στοιχειωμένου δάσους.
      2
    • Θέμα 3ον : Ήρωας πεθαίνει.
      2
    • Θέμα 4ον : Κόκκινη φλογέρα.
      2
    • darky είσαι ο αντίχριστος και σε μισώ με πάθος.
      1
    • Σε μισώ με πάθος αλλά δεν είσαι ο αντίχριστος.
      2


Recommended Posts

Το λοιπόν. Αποπάνωθεν βρίσκεται ένα απλό πολ πολλαπλών επιλογών. κλικάρετε σε όσα θέλετε, σας αρέσουν ή σας βρίσκουν σύμφωνους.

 

Το άνω όριο λέξεων είναι αυστηρά 200ες(τα άρθρα δεν συνυπολογίζονται). Πρέπει να είναι σχετικό με το θέμα που θα επιλεγεί και δεν υπάρχουν περιορισμοί να είναι σουφου, φου ή χου, αρκεί να είναι έμμετρο και γραμμένο στην ανάλογη φόρμα.

 

Αλλά πρώτα να δούμε πώς θα πάει το πολ. Θα σας το ξαναθυμίσω αν θαφτεί λόγω των διακοπών λίγες μέρες πριν τη λήξη του πολ, που είναι δεκατρεις του Σεπτέμβρη και μέρα πέμπτη.

 

Έκτοτε -και να είμαστε καλά- θα δοθεί ένας μήνας διορία για τη συνγραφή, συν ένας ακόμα αν κάποιος το ζητήσει. Τα έργα σας Θα κατατεθούν κοντά στο τέλος της διορίας, όποια και αν είναι αυτή, και κατόπιν θα υπάρξει ένα διάστημα ανοιχτής ψηφοφορίας, υπό τη μορφή της κατάταξης από το αρεστότερο στο λιγότερο αρεστό(με την ψήφο στους συμμετέχοντες να είναι υποχρεωτική -θα ψηφίσουν το δικό τους κειμενο τελευταίο όπως έχει γίνει και άλλες φορές).

 

Υ.Γ. Λεπτομέρεια μεν, αλλά οφέιλω να το διευκρινήσω ότι σκοπεύω να πάρω κι εγώ μέρος εντός συναγωνισμού.

 

Υ.Γ.2 Μια ακόμα διευκρίνηση που είναι μάλλον απραίτητη : Είναι πολ πολλών επιλογών. Άρα μπορείτε να ψηφίσετε και όλα τα θέματα, αν σας αρέσουν όλα. Δεν είναι όμως το ίδιο με το να μην ψηφίσετε κανένα. Γιατί αν κανένα θέμα δεν συμπληρώσει 5 ή παραπάνω ψήφους θα ακυρώσω το εγχείρημα. Αν υπάρξει ισοβαθμία θα επιλέξω εγώ με την ψήφο που θα φυλάω για το τέλος ένα από τα δύο/τρια(!)/τέσσερα(?!) που θα ισοβαθμίσουν.

Link to comment
Share on other sites

Να υποθέσω πως συνεννοήθηκες πρώτα με το moderator της Bιβλιοθήκης προτού προτείνεις ένα νέο είδος διαγωνισμού για ολόκληρο το φόρουμ, ε?

Link to comment
Share on other sites

Darky, είχα γράψει μια άλλη απάντηση γιατί το ύφος που είχες με εξόργισε και ήταν γραμμένη ακριβώς με τον τρόπο που τείνεις να απαντάς και να φέρεσαι δηλαδή με ειρωνία και απαξίωση. Για την ηρεμία του φόρουμ και τη δική μου την έσβησα μόλις τώρα. *Σταμάτα* την ειρωνία όμως και μάθε να συνεννοήσε με τους άλλους.

 

Όταν συνεννοηθείς με τον υπεύθυνο moderator και συμφωνήσει μπορείς να συνεχίσεις τον "έμμετρο συναγωνισμό" σου και καλή επιτυχία.

 

Ελπίζω πως έγινα κατανοητός!

Edited by Dain
Link to comment
Share on other sites

Aν βρεθεί άτομο πρόθυμο να το διοργανώσει (δηλαδή να μη συμμετάσχει εντός συναγωνισμού) εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να γίνει. Αν και θα προτιμούσα το θέμα να ήταν έκπληξη.

Υπάρχουν εθελοντές; (εγώ θα ήθελα να συμμετάσχω)

 

Επίσης όταν λέμε έμμετρο, εννοούμε με ομοιοκαταληξίες και ρίμα, ή επιτρέπεται και ελεύθερη μορφή; (ο διοργανωτής ας απαντήσει και στο ερώτημα αυτό).

Link to comment
Share on other sites

Μπορώ να το πάρω και να το διοργανώσω, αλλά δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο θα ήταν σωστό για τον darky. Τεσπα, θα συνεχίσω να παρακολουθώ τι γίνεται.

Link to comment
Share on other sites

Μπορώ κι εγώ να το διοργανώσω. Μία διευκρίνηση μόνο. Συναγωνισμός ειναι να γράψουν κάτι όλοι μαζί. Διαγωνισμός είναι άλλο. Ο Ντάρκυ λέει συναγωνισμό, κι εγώ μόνο το διαγωνισμό προτιθεμαι να οργανώσω.

Link to comment
Share on other sites

Δε θα ήθελα να καθήσω να κάνω κάποιο ξεκοκκάλισμα πάνω στο αρχικό post του darky, και θα ζητούσα το ίδιο απ' όλους: το τί θέλει να πει μπορεί να το καταλάβει κανείς, παρά τα όποια λάθη που υπάρχουν.

 

Αποφασίστε πιο επισταμένα τί είδους διαγωνισμός θα είναι, ο διοργανωτής ας αποφασίσει τα μέσα (συγγνώμη, darky, αλλά διοργανωτής και συμμετέχων δεν πάνε πακέτο) και τους τρόπους, κατά προτίμηση σε συνάρτηση μαζί με τον εδώ moderator, και δείτε πώς θα γίνουν τα πράγματα. Ίσως θα ήταν καλύτερα αυτό το topic να μείνει καθαρά για τα διαδικαστικά και η κανονική προσπάθεια να γίνει σε άλλο topic εξ αρχής.

 

Καλή συνέχεια σε όσους θελήσουν να λάβουν μέρος στην όλη προσπάθεια, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Link to comment
Share on other sites

Επίσης όταν λέμε έμμετρο, εννοούμε με ομοιοκαταληξίες και ρίμα, ή επιτρέπεται και ελεύθερη μορφή; (ο διοργανωτής ας απαντήσει και στο ερώτημα αυτό).

 

Οποιαδήποτε μορφή εκτός του πεζού κειμένου. Δεν θα υπάρξει κανένας άλλος περιορισμός.

 

 

Μπορώ να το πάρω και να το διοργανώσω, αλλά δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο θα ήταν σωστό για τον darky. Τεσπα, θα συνεχίσω να παρακολουθώ τι γίνεται.

 

Όχι σύντεχνε δε θαταν σωστό. Αλλά αν βρεις δικό σου θέμα μετά χαράς θα συμμετάσχω σε κάτι παρόμοιο αν το διοργανώσεις.

 

Συναγωνισμός ειναι να γράψουν κάτι όλοι μαζί. Διαγωνισμός είναι άλλο. Ο Ντάρκυ λέει συναγωνισμό, κι εγώ μόνο το διαγωνισμό προτιθεμαι να οργανώσω.

 

Για το θέμα της διοργάνωσης ισχύει ότι έγραψα παραπάνω. Πέρα από αυτό και για όποιον ενδιαφέρεται να συμμετάσχει δεν πρόκειται για διαγωνισμό. Θα δωθεί τεράστια έμφαση στην ευγενή άμμιλα. Θα είναι συναγωνισμός. Και η ψηφοφορία θα ειναι ανοιχτή. Με άλλα λόγια θα ακυρώσω τον πρώτο που θα γκρινιάξει για το οτιδήποτε χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

συγγνώμη, darky, αλλά διοργανωτής και συμμετέχων δεν πάνε πακέτο

 

Συμφωνώ αν οι όροι ήταν διαφορετικοί. Αλλά όπως ανέφερα ήδη η ψηφοφορία είναι ανοιχτή. Δλδ. θα γράφει ο καθένας τη βαθμολογία του και στο τέλος εγώ θα κάνω την πρόσθεση. Λες να τα βγάλω λάθος σαν το μπακάλη της γειτονιάς και να μην το προσέξει κανείς;! Και πέρα από αυτό ο καθένας που θα ψηφίσει μπορεί να το λάβει αυτό υπ' όψη και να ψηφίσει ανάλογα. Δεν είναι απαραίτητη η αιτιολόγηση της ψήφου(και μάλλον θα την απαγορέψω κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για παν ενδεχόμενο).

 

 

 

Εν κατακλείδι για μένα δεν έχει νόημα αν δεν παίξω. Και γι' αυτό καλώ και όσους άλλους θέλουν να παίξουν να παίξουμε μαζί αυτό το παιχνίδι. Η ψηφοφορία λειτουργεί ως κίνητρο πλην όμως δεν είναι το παν. Αν νοιώθετε πως δε θα έπρεπε να συμμετέχω και ότι έχω κάποιο πλεονέκτημα μπορείτε αυστηρά προσωπικά ο καθένας να αφαιρέσει όσους βαθμούς θέλει από την ψήφο που θα δώσει ή και να με βάλει τελευταίο(προτελευταίο αν συμμετέχετε και εσείς).

 

 

Για ό.τι άλλο εδώ θα είμαι να κάνω διευκρινησεις όσο συχνά μπορώ. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να βρω άλλα τέσσερα άτομα να παίξουν με αυτούς τους όρους και ταυτόχρονα να συμφωνούν σε κάποιο από τα θέματα, αλλά σταυρώνω τα δάχτυλα και περιμένω να δω τι θα γίνει.

 

Και ένα τελευταίο είναι πως τα περιθωρια εδώ πέρα είναι κάπως στενά. Υπάρχουν παγιδούλες τοποθετημένες έτσι ώστε να γίνει μια πρώτη διαλογή. Γι' αυτό θα παρακαλούσα να μην βάζετε κι άλλες γιατί στο τέλος δε θα πάρει κανείς μέρος. Και όποιος νοιώθει θυμωμένος να μου στείλει το θυμό του σε PM και να κρατήσουμε αυτό το τόπικ όσο καθαρό γίνεται. Γιατί άμα γίνει αξιοθέατο δε θα μπορεί κανείς να το δει μετά σοβαρά και να πάρει μέρος σε αυτό.

 

Nihilio σου απάντησα στο άλλο θέμα εκεί που τα είπα στον RaspK FOG. Στείλε PM για ό,τι άλλη απορία έχεις στο συγκεκριμένο θέμα ή για να μου γνωστοποιήσεις τους προβληματισμούς ή την απόφασή σου.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ουδείς ουδεμία ουδέν νιώσιμο που λενε. Εντάξει θα το πω αυτό με πόνο ψυχής και θα το πω ωμά και έξω από τα δόντια: Ελπίζω να μη φταίει που είμαι αράπης.

 

Α, κι

.

 

Αυτά. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Ουδείς ουδεμία ουδέν νιώσιμο που λενε. Εντάξει θα το πω αυτό με πόνο ψυχής και θα το πω ωμά και έξω από τα δόντια: Ελπίζω να μη φταίει που είμαι αράπης.

 

Α, κι

.

 

Αυτά. :rolleyes:

Μη στεναχωριέσαι βρέ Νταρκ, κάτι θα γίνει...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..