Jump to content

Σκηνικα για μινιατουρες


MAIPH
 Share

Recommended Posts

Γεια σας. Εδω και 3-4 χρονια ασχολουμαι με τις κατασκευες σκηνικων, εχω φτιαξει αρκετα σκηνικα τα περισσοτερα απο τον Αρχοντα (του εχω και αδυναμια). Στην αρχη ξεκινησα με απλες κατασκευες, και σιγα-σιγα βελτιωθηκα αρκετα (απο οτι μου λενε οι υπολοιποι). Ειναι σχετηκα ακριβο χομπι ( πιο χομπι δεν ειναι αλλοστε!) αλλα απο το τιποτα -στην κυριολεξια- φτιαχνεις καταπληκτηκα πραγματα.

Εχω φτιαξει το Φυλακιο των Ξωτικων post-1417-1199786355_thumb.jpgpost-1417-1199786948_thumb.jpg

Το τελευταιο δημιουργημα μου ειναι ενας πυργος, και λεω να τον πουλησω, θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις για το e-bay, εκει εχει αρκετα σκηνικα και μινιατουρες αλλα δυστιχως ειναι ολα στα αγγλικα. Αν και μου ειναι να καταλαβω τους ορους του. Αν καποιος απο εσας εχει πουλησει κατι στο e-bay ή εστω ξερει να μου πει καποια πραγματα σας παρακαλω να μου πειτε. Σας βαζω 2 φωτο του καστρου να το δειτε, να μου πειτε την γνωμη σας ή καποια αλλη λυση εκτος e-bay, κατι σε ελληνικο ας πουμε. Ευχαριστω.

1821.jpg

PHOT00101.jpg

Link to comment
Share on other sites

Σε περίπτωση που δεν τον ξέρεις, μια καλή λύση αν μένεις στας Αθήνας είναι να κατέβεις προς το κέντρο. Νομίζω στην Ιπποκράτους έχει πολλά μαγαζιά που πουλάνε μινιατούρες, εξοπλισμό και τα δέοντα. Από όσο γνωρίζω μπορείς να το δώσεις εκεί για να το πουλήσουν.

 

Επίσης μπορείς να κοιτάξεις τους συλλόγους που ασχολούνται με μινιατούρα. Ο αδερφός μου για παράδειγμα είναι γραμμένος στο StarClub.

 

Μέσω των παραπάνω καταστημάτων ή των συλλόγων, μπορείς να έρθεις σε επαφή με κάποιον άλλο μοντελιστή που να θέλει την κατασκευή σου για κάποιο διόραμα. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ταιριάζει η κλίμακα του κάστρου και των πολεμιστών.

 

Επιπλέον μπορείς να βάλεις αγγελία στα διάφορα περιοδικά του χώρου ή να αναζητήσεις άλλα site με αυτό το αντικείμενο όπως το WarGamer.

 

Καλή τύχη στην αναζήτηση σου και καλές κατασκευές ;)

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας, επειδη δεν ακουσα καλα λογια για το ebay, αποφασησα να το παω σε ενα μαγαζι που ασχολητε με σκηνικα και μινιατουρες, το ειδε το παλικαρι που εχει το μαγαζι και μου ειπε πως εχω κανει πολυ καλη δουλεια και μου εβαλε την αγγελια στο μαγαζι του. Ελπιζω να το πουλησω, ευχηθητε μου "καλη τυχη". Αν καποιος εχει να μου προτεινει κατι αλλο, θα χαρω να μου στειλει μηνυμα. Δεν με συμφερε με το ebay γιατι το καστρο ειναι τεραστειο και τα εξοδα αποστολης θα ηταν μεγαλητερα απο την τιμη του(που λεει ο λογος). Ειναι για παιχνιδι με μινιατουρες και οποιος εχει ασχοληθει θα καταλαβει, ειναι σχεδιασμενο για τις διαστασεις των φιγουρων. Αρα το συνολικο του μεγεθος ειναι περιπου 1μ.Χ1μ.

Σας ευχαριστω :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..