Jump to content

Ααρόν Η Διαθήκη


Guest Anime_Overlord
 Share

Recommended Posts

Guest roriconfan

42472007mz4.jpg

 

 

Εδώ θα βάζω σχέδια από μια μεγαλεπίβολη ιστορία που ετοιμάζω. Η ανατομία πάσχει και τα χρώματα μου βγάζουνε μάτι αλλά μια φορά, μου αρέσει αυτό που κάνω.

Link to comment
Share on other sites

Eδώ δεν βγάζουν μάτι τα χρώματά σου αφ'ενός μεν γιατί χρησιμοποιείς παρόμοιες αποχρώσεις σε όλο το σώμα του mecha, και από την άλλη έχεις βάλει ένα αρκετά "θαμπό" μωβίζον μπλε στο φόντο ώστε να μη χτυπάει στο μάτι άσχημα.

Αν είχες βάλει π.χ. ένα φωτεινό κίτρινο στο φόντο θα χτύπαγε παρά πολύ. Τώρα όμως είναι μια χαρά.

 

Η γραμμή σου είναι επίσης αρκετά περίπλοκη και φαίνεται η δουλειά που έχεις κάνει. Το πρόβλημα στο συγκεκριμένο mecha δεν είναι η ανατομία, αλλά η προοπτική. Δεν υπάρχει δηλαδή καθόλου foreshortening πουθενά, κάνοντας το αντικείμενο να φαίνεται κάπως εκτός χώρου και χωρίς "βάθος".

Ένα παράδειγμα έλλειψης προοπτικής είναι τα δύο πόδια, τα δύο κανόνια και τα δύο..."ό,τι είναι" στην αριστερή και δεξιά πλευρά του "κεφαλιού". Εκτός αν το mecha βρίσκεται σε συνεχή κίνηση και όλα αυτά στριφογυρίζουν - και πάλι όμως φαίνεται σε κατάσταση ηρεμίας - τότε η αριστερή πλευρά θα έπρεπε να είναι λίγο μικρότερη από την άλλη, και σε διαφορετικές θέσεις ώστε να δίνεται μια αίσθηση βάθους και χώρου, δηλαδή η αίσθηση της προοπτικής.

 

Κατά τα άλλα, όπως σου έχω πει και στο anime.gr οι συνθέσεις σου και η αίσθηση του design που έχεις είναι θαυμάσιες.

Edited by Dain
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μπορώ να σου επιδείξω τα λάθη που έχεις κάνει αν καθήσω να τα σχεδιάσω πάνω στα δικά σου σχέδια (χωρίς ν' αντικαταστήσω τα πρωτότυπα, εννοείται, αλλά ο καλύτερος τρόπος να τα δεις θα ήταν να τα συγκρίνεις με πραγματικά όμοιά τους.

Link to comment
Share on other sites

Παρόλο που τα χρωματάκια δεν είναι το φόρτε μου μπορώ να σου πω ότι αυτό με τη μηλιά μου αρέσει. Και η έκφραση του και το στήσιμο.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..