Jump to content

Τhe Secret History of The World (Reality & Fiction)


synodoiporos
 Share

Recommended Posts

main.jpg

 

"Conspiracies have existed since the time of Cain and Abel. Facts of history have been altered to support the illusion. The question today is whether a sufficient number of people will see through the deceptions, thus creating a counter-force for positive change - the gold of humanity - during the upcoming times of Macro-Cosmic Quantum Shift... The Secret History of the World allows us to redefine our interpretation of the universe, history, and culture and to thereby navigate a path through this darkness"

 

Σκέφτηκα πως το συγκεκριμένο βιβλίο ίσως να ενδιαφέρει κάποιους.

 

Αρχαίοι πολιτισμοί, βιβλικές συνομωσίες, άγνωστοι πόλεμοι στις σκιές...

 

πού η πραγματικότητα συναντά την φαντασία, που η φαντασία αφομοιώνεται μέσα στην πραγματικότητα ;...

 

(http://www.secrethistoryoftheworld.com/)

Link to comment
Share on other sites

Αν και πιθανώς να βασίζεται σε πραγματικές θεωρίες και άλλα τινά, μου κάνει λίγο σε fiction που παίζει με το ανάλογο marketing... Κάποια πράγματα που λέει μου ακούγονται ενδιαφέροντα, αλλά άλλα είναι απλώς σοφιστίες, κατά βάθος.

 

Ένα κλασικό θέμα, ας πούμε: το γεγονός ότι η ύλη είναι κάτι πολύ πιο στοιχειώδες από αυτό που αντιλαμβανόμαστε ισχύει - αλλά μέχρι να βρούμε μια μέθοδο μέσω της οποίας η μετατροπή της ύλης σε ενέργεια και τούμπαλιν ή η μεταστοιχείωση της ύλης σε άλλες μορφές της θα είναι παιχνιδάκι, το να λέει κανείς ότι «η ύλη δεν είναι πραγματική» είναι απλώς μεγαλύτερο μπέρδεμα για τον καθημερινό άνθρωπο που δε διδάσκεται τη σχετική φυσικοχημεία κι εξ ίσου επικίνδυνη με άλλες θεωρίες που είναι ανυπόστατες - και οδηγούν και τον απλό άνθρωπο στο να πιστεύει ότι οι επιστήμονες λένε ασυναρτησίες.

 

Μήπως είναι σημαντικότερο να παιδευτεί ο κόσμος και να μάθει πέντε πράγματα παραπάνω; Μήπως το σχολείο είναι απαράδεκτο σε αυτόν τον τομέα και η καταφυγή σε βιβλία που μιλάμε και λίγο σκανδαλολογικά δεν εξυπηρετεί και πολλά παραπάνω από τους ίδιους τους συγγραφείς; Μακάρι να έχω άδικο για το τελευταίο, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχω δίκιο ως προς τα προηγούμενα του. :asad:

Edited by RaspK
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..