AftPeakTank 0 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Να το κάνουμε 1vs1vs1 να πάρω και εγώ μέρος; Το τελευταίο write -off ¨ηταν απογοήτευση...Έχω καιρό μέχρι 27, μετά τα λέμε!!!Διακοπούλες! Quote Link to post Share on other sites
Adicto 328 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Νομίζω Din και Drake ότι πρέπει να κάνουμε κανένα major horror-off τα τρία μας, ο north και ο addicto. Μου τρέχουν τα σάλια ήδη... Πείτε πότε Quote Link to post Share on other sites
Tattoman 49 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Μόλις τελειώσει το write off που τρέχει, (κι εκτός αν ξεκινήσει καινούργιος διαγωνισμός γενικά για το φόρουμ) είστε οι επόμενοι. Για μένα τα καλύτερα write-offs είναι των καινούργιων μελών (Σόρρυ adicto και drake που έχετε νομίζω το ρεκόρ συμμετοχών ) βλέπουμε και νέες πένες. Ανάλογα με το πως θα είναι τα πράγματα όταν έρθει η ώρα, σας γράφω εγώ εισαγωγή αν θέλετε. Δεν με γουστάρετε εμένα ε; καλά θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε! Σε ξέχασα ρε Κωσταντίνε συγνώμη. Απλά μου έπεσε στο μάτι ο Drake γιατί στο reply του ανέφερε μόνο το να μας γράψει εισαγωγή. Εγώ είμαι σύμφωνος και με τους δυο σας. Αν και έχω διαβάσει περισσότερα του Drake. Όποιος θελει... Να το κάνουμε 1vs1vs1 να πάρω και εγώ μέρος; Το τελευταίο write -off ¨ηταν απογοήτευση...Έχω καιρό μέχρι 27, μετά τα λέμε!!!Διακοπούλες! Εννοείς με εμένα και τον Stanley ή με τα θηρία; Quote Link to post Share on other sites
Drake Ramore 394 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Μιας και βλέπω οτι το προηγούμενο write off έληξε πρόωρα, μπορούμε όποια στιγμή θέλετε να ξεκινήσουμε. Τελικά θα είναι τριπλό write off και με τον Aftpeaktank ή μόνο οι δυό σας; Αν θέλετε μου λέτε και τις προσωπικές σας προτιμήσεις για το είδος. Ετσι για να έχω μια ιδέα... Quote Link to post Share on other sites
dagoncult 400 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Νομίζω Din και Drake ότι πρέπει να κάνουμε κανένα major horror-off τα τρία μας, ο north και ο addicto. Νομίζω Din και Drake ότι πρέπει να κάνουμε κανένα major horror-off τα τρία μας, ο north και ο addicto. Καλή ιδέα...μόλις τελειώσουν τα παιδιά το βλέπουμε. Νομίζω Din και Drake ότι πρέπει να κάνουμε κανένα major horror-off τα τρία μας, ο north και ο addicto. Μου τρέχουν τα σάλια ήδη... Πείτε πότε Ίσως η καλοσύνη σας θα μπορούσε να δεχτεί ακόμα έναν ταπεινό, περιπλανώμενο προσκυνητή; Quote Link to post Share on other sites
DinMacXanthi 1,137 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 (edited) Μήπως να το πούμε αυτό το free-for-all 1v1v1v1v1v1, 3o Διαγωνισμό Σύντομης Ιστορίας Tρόμου καλύτερα; Γιατί το παραπάνω σαν παιχνίδι starcraft στην Lost Temple μοιάζει. Let's not bother with semantics Edited August 20, 2010 by DinMacXanthi Quote Link to post Share on other sites
Drake Ramore 394 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Όντως, με τόσες συμμετοχές θα ήταν πιο δόκιμο! Quote Link to post Share on other sites
Adicto 328 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Fine by me! Let there be horror!!! Quote Link to post Share on other sites
AftPeakTank 0 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Α ναι! Ας κάνουμε άλλο ένα FFA. Βέβαια εμένα τον αρχάριο...θα με κατατροπώσετε αλλά δεν βαριέσαι...Θα έχει πλάκα. Μήπως μπορεί να γίνει με μικρό αριθμό λέξεων; Σαν φλασάκι ίσως; Καλά δεν το είπα; Quote Link to post Share on other sites
Stanley 32 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Εγώ σε ό,τι κι αν πείτε είμαι μέσα, δεν έχω προτιμήσεις...Έτσι κι αλλιώς, αυτά που θα γράψω δεν θα είναι και πολύ του γούστου σας,οπότε θα χωσω αλύπητα σε κάθε περίπτωση... Quote Link to post Share on other sites
Drake Ramore 394 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Οκ τότε, το απόγευμα θα έχετε εισαγωγή. Τελικά διαγωνίζεστε δύο ή τρεις; Quote Link to post Share on other sites
Stanley 32 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Εγώ δεν θα μπορώ να ξεκινήσω παρά μόνο από Δευτέρα....Οπότε,δώστε καλή διορία. Βάλε τρεις. Quote Link to post Share on other sites
Tattoman 49 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 (edited) Σύμφωνοι. Me, AftPeakTank, και Stanley. Παιδιά τι είδος προτοιμάτε; εγώ η προς το θρίλερ η κάτι δραματικό. Άμα δεν συμφωνήτε δεν πειράζει. ΄γράφουμε κάτι άλλο Απο την στηγμή που παραδήδετε η εισαγωγή ξεκεινάμε να γράφουμε; Edited August 20, 2010 by Tattoman Quote Link to post Share on other sites
AftPeakTank 0 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Σύμφωνοι. Me, AftPeakTank, και Stanley. Παιδιά τι είδος προτοιμάτε; εγώ η προς το θρίλερ η κάτι δραματικό. Άμα δεν συμφωνήτε δεν πειράζει. ΄γράφουμε κάτι άλλο I suck in everything, so nomatter for me... Γιατί πρέπει να προσδιορίσουμε και το είδος; Μπαίνει η εισαγωγή και ότι θέλει ο καθένας... Εμένα μόνο στον αριθμό των λέξεων θα ήθελα να με συγχωρέστε. Δεν νομίζω να μπορώ να γράψω πάααρα πολλά... Quote Link to post Share on other sites
Tattoman 49 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Σύμφωνοι. Me, AftPeakTank, και Stanley. Παιδιά τι είδος προτοιμάτε; εγώ η προς το θρίλερ η κάτι δραματικό. Άμα δεν συμφωνήτε δεν πειράζει. ΄γράφουμε κάτι άλλο I suck in everything, so nomatter for me... Γιατί πρέπει να προσδιορίσουμε και το είδος; Μπαίνει η εισαγωγή και ότι θέλει ο καθένας... Εμένα μόνο στον αριθμό των λέξεων θα ήθελα να με συγχωρέστε. Δεν νομίζω να μπορώ να γράψω πάααρα πολλά... εγώ πάλι που δεν ξέρω πως να βρω πόσες λέξεις είναι το κείμενο μου;. τεσπα, θα αρχίσω να μετράω μου φαίνεται . Να πούμε περίπου 1300-1500 λέξεις; η θέλετε πιο πολλές; Quote Link to post Share on other sites
Drake Ramore 394 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Το είδος το ρώτησα για να μην ξεφύγω εγώ κυρίως και βάλω κάτι εντελώς αντίθετο απο τις προτιμήσεις σας. Φυσικά και ο καθένας αξιολογεί την εισαγωγή και γράφει σε όποιο είδος επιθυμεί. Σε λίγες ώρες θα έχετε την εισαγωγή... Quote Link to post Share on other sites
Tattoman 49 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Το είδος το ρώτησα για να μην ξεφύγω εγώ κυρίως και βάλω κάτι εντελώς αντίθετο απο τις προτιμήσεις σας. Φυσικά και ο καθένας αξιολογεί την εισαγωγή και γράφει σε όποιο είδος επιθυμεί. Σε λίγες ώρες θα έχετε την εισαγωγή... Με το που μας την δείνεις ξεκεινάμε το γράψημο; Quote Link to post Share on other sites
dagoncult 400 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Με το που μας την δείνεις ξεκεινάμε το γράψημο; Nai Quote Link to post Share on other sites
AftPeakTank 0 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Σύμφωνοι. Me, AftPeakTank, και Stanley. Παιδιά τι είδος προτοιμάτε; εγώ η προς το θρίλερ η κάτι δραματικό. Άμα δεν συμφωνήτε δεν πειράζει. ΄γράφουμε κάτι άλλο I suck in everything, so nomatter for me... Γιατί πρέπει να προσδιορίσουμε και το είδος; Μπαίνει η εισαγωγή και ότι θέλει ο καθένας... Εμένα μόνο στον αριθμό των λέξεων θα ήθελα να με συγχωρέστε. Δεν νομίζω να μπορώ να γράψω πάααρα πολλά... εγώ πάλι που δεν ξέρω πως να βρω πόσες λέξεις είναι το κείμενο μου;. τεσπα, θα αρχίσω να μετράω μου φαίνεται . Να πούμε περίπου 1300-1500 λέξεις; η θέλετε πιο πολλές; Αν γράφεις στο word έχει μετρητή λέξεων! Quote Link to post Share on other sites
Tattoman 49 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Εντάξει, μου την έλησε την απορία ο Dragoncult. Με τις λέξεις τι λέτε είναι καλά 1300-1500 ή θέλετε παραπάνω; Quote Link to post Share on other sites
Drake Ramore 394 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 (edited) Είναι δεκτό ένα διήγημα που περιέχει απο 2000 εως 3000 λέξεις (με την εισαγωγή). Δεν θα έχετε πρόβλημα. Edited August 20, 2010 by Drake Ramore Quote Link to post Share on other sites
AftPeakTank 0 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Προσωπικά νομίζω είναι οκ. Τώρα και για λίγο παραπάνω δεν τα χαλάμε, αρκεί να μην τα χαλάμε και για λιγότερο. Quote Link to post Share on other sites
Tattoman 49 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Είναι δεκτό ένα διήγημα που περιέχει απο 2000 εως 3000 λέξεις (με την εισαγωγή). Δεν θα έχετε πρόβλημα. ok, εγώ με τις λέξεις δεν έχω πρόβλημα. και 2000 χιλιάδες να είναι. απλά από περιέργεια κάτω από 2000 δεν γίνεται να γράψουμε; Quote Link to post Share on other sites
Drake Ramore 394 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Δεν υπάρχει πρόβλημα για 200-300 λέξεις πάνω απο το όριο ή κάτω. Θα τα βρούμε! Μην ξεφύγετε πολύ όμως. Quote Link to post Share on other sites
Tattoman 49 Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Δεν υπάρχει πρόβλημα για 200-300 λέξεις πάνω απο το όριο ή κάτω. Θα τα βρούμε! Μην ξεφύγετε πολύ όμως. οκ, σε πόσες ώρες θα έχεις έτοιμη την εισαγωγή Drake; Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts