cesar_cy 0 Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Καρτερούμεν λοιπόν ... Quote Link to post Share on other sites
cesar_cy 0 Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 τικ-τακ τικ-τακ τικ-τακ τικ-τακ Quote Link to post Share on other sites
Cassandra Gotha 5,139 Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 Καλέ μου, ηρέμησε, έτοιμη την έχω! Ορίστε, θα την ανεβάσω τώρα κιόλας να σου φύγει η έννοια. Quote Link to post Share on other sites
Naroualis 4,504 Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Ελπίζω να μην είμαι εκτός συναγωνισμού για τρία λεπτά καθυστέρηση... ε; Quote Link to post Share on other sites
Cassandra Gotha 5,139 Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Άντε μπράβο, και μού 'δωσες μια τρομάρα! Quote Link to post Share on other sites
Naroualis 4,504 Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Δεν υπήρχε περίπτωση να σε κρεμάσω! Καμία μα καμία. Μπορεί να μην κοιμόμουνα χτες όλη νύχτα (εντάξει, δεν άντεξα και την έπεσα κατά τις τρεις και μισή) αλλά θα την ανέβαζα οπωσδήποτε. Εντωμεταξύ, την έχω διαβάσει εκατό φορές και κάθε φορά ανακαλύπτω κι από ένα τυπογραφικό. Αποτέλεσμα, το κείμενο έχει εκατό λάθη... φτου και νόμιζα ότι ήταν εντάξει... Quote Link to post Share on other sites
cesar_cy 0 Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Εγώ μπορώ να ψηφίσω ??? Quote Link to post Share on other sites
Naroualis 4,504 Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Και βέβαια μπορείς! Αλίμονο! Και μάλιτστα επιβάλεται να κάνεις και σχόλια. Quote Link to post Share on other sites
Waylander 3 Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Κανεις? Στο τελευταιο που πήρα μερος τελικα δεν ολοκληρωσα λογο προβληματος στο pc. Λοιπον? Quote Link to post Share on other sites
DinoHajiyorgi 904 Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Κανεις? Στο τελευταιο που πήρα μερος τελικα δεν ολοκληρωσα λογο προβληματος στο pc. Λοιπον? Κανείς τι; Λοιπόν τι; Το ότι είχες πρόβλημα και δεν ολοκλήρωσες το τελευταίο write-off που σε αφορούσε μας το εξήγησες. Για τη γυναίκα και το ορφανό που άφησες πίσω μια λέξη δεν είπες. Απευθύνθηκες στον συναγωνιστή σου month που έμεινε επί ξύλου κρεμάμενος; (Η εισαγωγή, από την Naroualis, δώθηκε, ο month έγραψε.) Το "κανείς" και το "λοιπόν" τι σημαίνουν; Θεωρείς πως αργούν οι άλλοι; Θέλεις νέα εισαγωγή; Νέο συναγωνιστή; Εξήγησε για να μην περιμένεις άδικα. Quote Link to post Share on other sites
Waylander 3 Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Κανείς τι; Λοιπόν τι; Το ότι είχες πρόβλημα και δεν ολοκλήρωσες το τελευταίο write-off που σε αφορούσε μας το εξήγησες. Για τη γυναίκα και το ορφανό που άφησες πίσω μια λέξη δεν είπες. Απευθύνθηκες στον συναγωνιστή σου month που έμεινε επί ξύλου κρεμάμενος; (Η εισαγωγή, από την Naroualis, δώθηκε, ο month έγραψε.) Το "κανείς" και το "λοιπόν" τι σημαίνουν; Θεωρείς πως αργούν οι άλλοι; Θέλεις νέα εισαγωγή; Νέο συναγωνιστή; Εξήγησε για να μην περιμένεις άδικα. Η εξηγηση για το προηγουμενο πηγαινε στην γυναικα και το ορφανο(αν και λιγο αργα μετα απο ενα μηνα για τους λογους που εδωσα ποιο πριν .Το κανεις και το λοιπον πηγαιναν σε αναζητηση νεου συναγωνιστη για write of. Quote Link to post Share on other sites
Nihilio 3,269 Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Κανεις? Στο τελευταιο που πήρα μερος τελικα δεν ολοκληρωσα λογο προβληματος στο pc. Λοιπον? Με παίζεις; Quote Link to post Share on other sites
Waylander 3 Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Δεν εχω προβλημα . Προλογο κανεις? Ντινο? Quote Link to post Share on other sites
DinoHajiyorgi 904 Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 (edited) Προλογο κανεις? Ντινο? Δηλαδή είσαι αξιόπιστος; Δηλαδή θέλεις να γράψω πρόλογο και να βασιστώ πως δεν θα μας κάνεις πάλι τον Χουντίνι; ("δεν θα γίνεις Λούης" κατά το ελληνικότερον; ) Χρειάζομαι...υπογραφή Waylander σε αίμα (το δικό του)... Αποδοχή Nihilio της συμμετοχής μου... ...και συμφωνία των δύο αγωνιστών ως προς το είδος του διηγήματος. (Τρόμος ή fantasy; ) Edited September 6, 2009 by DinoHajiyorgi Quote Link to post Share on other sites
Waylander 3 Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Εγω θα ελεγα φανταζυ αλλα ουτε με το χορρορ εχω προβλημα. Τωρα υπογραφη με αιμα..... Quote Link to post Share on other sites
Nihilio 3,269 Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 OK για Χαρζιγιώργικο ίνφο και αφήνομαι στη μούσα σου για το είδος. Quote Link to post Share on other sites
DinoHajiyorgi 904 Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Θέλετε εισαγωγή από Δευτέρα πρωί; Nihilio θηρίο, και September Challenge και Write-Off; Είσαι σίγουρος; Quote Link to post Share on other sites
Nihilio 3,269 Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Θέλετε εισαγωγή από Δευτέρα πρωί; Nihilio θηρίο, και September Challenge και Write-Off; Είσαι σίγουρος; Ναι Quote Link to post Share on other sites
northerain 172 Posted September 6, 2009 Author Share Posted September 6, 2009 Δηλαδή είσαι αξιόπιστος; Δηλαδή θέλεις να γράψω πρόλογο και να βασιστώ πως δεν θα μας κάνεις πάλι τον Χουντίνι; ("δεν θα γίνεις Λούης" κατά το ελληνικότερον; ) Χρειάζομαι...υπογραφή Waylander σε αίμα (το δικό του)... Αποδοχή Nihilio της συμμετοχής μου... ...και συμφωνία των δύο αγωνιστών ως προς το είδος του διηγήματος. (Τρόμος ή fantasy; ) Να βάλω και εγώ έναν όρο? Αν ο Waylander δεν γράψει ΚΑΙ αυτήν την φορά, δεν θα μπορεί να ξαναλάβει μέρος σε write-off για 2-3 μήνες. Bien? Quote Link to post Share on other sites
Waylander 3 Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Οκ δεκτοι οι οροι Quote Link to post Share on other sites
DinoHajiyorgi 904 Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Τα διηγήματα θα έχουν προορισμό την Βιβλιοθήκη του Fantasy, αλλά το ζητούμενο θα είναι να γράψετε ένα Fantasy Τρόμου. Σας το λέω για να είστε γκαζωμένοι στο ανάλογο mood. Quote Link to post Share on other sites
Nihilio 3,269 Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Βασικά fantasy τρόμου = dark fantasy, αλλά μην το πολυψάχνουμε με έννοιες, αν μου τη βαρέσει και ΕΦ θα γράψω, απλά δώσε τον πρόλογο και ότι προστάξει η μούσα Quote Link to post Share on other sites
DinoHajiyorgi 904 Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Οι μονομάχοι Nihilio και Waylander έχουν εφτά μέρες για να παραδώσουν μια ιστορία, ανάμεσα στις 2000 με 3000 λέξεις. Το είδος του διηγήματος είναι ελεύθερο (τρόμου, fantasy ή επιστημονική φαντασία) καθώς ο Nihilio ζήτησε η επιλογή να αφεθεί στη μούσα του. Το ίδιο δικαίωμα έχει λοιπόν και ο Waylander. Προθεσμία υποβολής των διηγημάτων είναι μέχρι την επόμενη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου, στις 10 το πρωί. Η εισαγωγή και το post των ιστοριών σας εδώ: http://community.sff.gr/index.php?showtopic=9015 Καλή διασκέδαση! Quote Link to post Share on other sites
Mindtwisted 15 Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Τώρα να κάνω μια ερώτηση σαν καινούριος; Όταν έρθει η ώρα να ψηφίσουμε, απαντάμε με σχόλιο στο topic που αναρτούνται τα διηγήματα; Quote Link to post Share on other sites
DinoHajiyorgi 904 Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Τώρα να κάνω μια ερώτηση σαν καινούριος; Όταν έρθει η ώρα να ψηφίσουμε, απαντάμε με σχόλιο στο topic που αναρτούνται τα διηγήματα; Μα, βεβαίως. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts