Jump to content
Sign in to follow this  
lizbeth_covenant

LOST- destiny calls

Recommended Posts

lizbeth_covenant

Kόσμος(Σύμπαν):Το Νησί του lost

Είδος:όλα τα είδη παίζουν στο lost

Βρισίδι:μπόλικο...

Αριθμός Λέξεων:824

Σχόλια: Βασικά είναι ένα χαζό κείμενο με το οποίο όμως διασκέδασα πολύ γράφοντάς το. Η έμπνευση ήρθε μετά από μια συζήτηση που είχα στο msn σχετικά με τον πέμπτο κύκλο του lost... Αν φοβάστε τα spoiler, το παρακάτω δεν έχει μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα του lost. Παρόλα αυτά υπάρχουν πράγματα που μπορεί να θεωρηθούν spoiler γι' αυτό διαβάστε με δική σας ευθύνη! :D

 

 

Ο Τζακ άνοιξε ορμητικά τα πράσινα μάτια του. Το κεφάλι του πονούσε λες και χιλιάδες σφυριά χτυπούσαν το κρανίο του ανελέητα. Ανασηκώθηκε με δυσκολία και κοίταξε το κορμί του για τυχόν χτυπήματα. Ήταν ευτυχώς καλά. Έριξε το βλέμμα του τριγύρω. Δεν ήταν ικανός να δει και πολλά καθώς ήταν εγκλωβισμένος μέσα σε μια πυκνή συστάδα θάμνων. Όμως αμέσως κατάλαβε. Είχε επιστρέψει πίσω στο νησί.

 

 

Το τελευταίο πράγμα που θυμόταν ήταν το αεροπλάνο και μια λευκή λάμψη να τους κυκλώνει ξαφνικά. Μετά όλα χάθηκαν κι εκείνος βρέθηκε πεσμένος, πίσω στο νησί.

«Τζακ! Τζακ! Βοήθεια, Τζακ!». Ήταν η φωνή του Χέρλι, ο Τζακ την αναγνώρισε αμέσως. Κατάφερε να σηκωθεί και έτρεξε προς την κατεύθυνση της φωνής.

 

 

Μα πριν κάνει μερικά βήματα σταμάτησε τρομαγμένος απ’ το τοπίο γύρω του. Νόμιζε πως βρισκόταν στο νησί μα αυτό δεν ήταν το νησί! Δε θα μπορούσε να είναι. Βρισκόταν μέσα στην τεράστια αυλή ενός μεγάλου ξενοδοχείου. Ήταν σίγουρος γι’ αυτό. Απέναντί του δέσποζαν μεγάλα, υπερσύγχρονα κτίρια, που όμοιά τους δεν είχε δει ποτέ. Γύρω του η βλάστηση έμοιαζε με του νησιού μα όταν πρόσεξε καλύτερα, είδε πως το χορτάρι ήταν περιποιημένο και παντού ήταν φανερή η επέμβαση ανθρώπινου χεριού.

«Τζακ! Τζακ!», άκουσε ξανά την φωνή του Χέρλι να τον φωνάζει για βοήθεια.

 

 

Ως γνήσιος ήρωας και για να μη χαλάσει την παράδοση τόσων επεισοδίων, ο Τζακ ξέχασε για λίγο το τρελό τοπίο που τον περιέβαλλε και έτρεξε για να σώσει τον Χέρλι. Αφού πέρασε ένα μεγάλο κομμάτι της όμορφης αυλής, προσπέρασε δύο γήπεδα τένις και κατέβηκε καμιά δεκαριά σκαλοπάτια, φτιαγμένα από ακριβά πλακάκια, έφτασε στην πισίνα. Ο Χέρλι είχε πέσει μέσα στο νερό, ακριβώς στη μέση ενός πράσινου σωσίβιου που είχε τη μορφή δεινοσαύρου.

«Ο Χέρλι χώρεσε μέσα σε ένα σωσίβιο φτιαγμένο για μικρά παιδάκια!», ψέλλισε μπερδεμένος ο Τζακ. «Κάτι τόσο μυστήριο μόνο στο νησί θα μπορούσε να συμβεί»

 

 

Γύρω απ’ την πισίνα, μερικές γοητευτικές παρουσίες που φορούσαν μικροσκοπικά μπικίνι και κρατούσαν δροσιστικά ποτά στα χέρια, χάζευαν τον Χέρλι και γελούσαν.

«Τζακ! Επιτέλους! Βοήθησε με να βγω!», του φώναξε κι ο Τζακ πήδησε με χάρη και στυλ μέσα στο νερό για να τον βοηθήσει.

«Χέρλι, ξέρεις που είναι η Κέιτ; Απάντησέ μου, Χέρλι, ξέρεις που είναι;», τον ρώτησε επίμονα αφού κατάφερε να τον τραβήξει ως την άκρη της πισίνας. Ο Χέρλι κούνησε αρνητικά το κεφάλι.

«Δε γνωρίζω τίποτα για τους υπόλοιπους, Τζακ!». Με δυσκολία κατάφεραν να βγούνε έξω απ’ το νερό κι έπειτα ξάπλωσαν εξουθενωμένοι επάνω στο χορτάρι. Δύο Γιαπωνέζοι έσκυψαν πάνω απ’ τον Τζακ. Φορούσαν μπλουζάκια με στάμπα τον Μαύρο Καπνό και κρατούσαν γυαλιστερές φωτογραφικές μηχανές.

«Σόρι, ε… μόνστερ, μόνστερ… φώτο???», τον ρώτησαν. Ο Τζακ τύλιξε το πρόσωπο με τα χέρια του.

«ΚΕΙΤ! ΚΕΙΤ! Σαΐντ!!! ΚΕΙΤ!», ούρλιαξε γεμάτος απόγνωση και οι Γιαπωνέζοι έτρεξαν μακριά τρομοκρατημένοι.

«ΜΑ ΤΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!». Ξαφνικά εμφανίστηκε απέναντί τους ο Σώγιερ. Φορούσε ένα κόκκινο μαγιό με λευκές ρίγες στα πλάγια και στα χέρια κρατούσε κάτι σαν καλάμι. Ο Τζακ ήταν τόσο μπερδεμένος που δεν μπορούσε να είναι σίγουρος γι’ αυτό που έβλεπε.

«Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ, Σώγιερ;!;!», κατάφερε να πει μετά από λίγο. Εκείνος τους κοιτούσε αποσβολωμένος, με ορθάνοιχτα μάτια γεμάτα απορία και έκπληξη.

«Εσείς τι κάνετε εδώ, γιατρουδάκο!!! Πως στο διάολο βρεθήκατε πίσω στο νησί;;;»

«Αυτό εδώ πέρα είναι το νησί;;;», ρώτησε ο Τζακ κοιτάζοντας δύσπιστα τριγύρω.

«Όχι, εδώ είναι το California teens που κάνω ένα guest για να ξεπληρώσω ένα δάνειο που πήρα πρόπερσι», απάντησε μ’ ένα ειρωνικό χαμόγελο. «Και βέβαια είναι το νησί, τα έχεις χάσει εντελώς;;;!!! Εδώ δε με αφήσατε κι εμένα και τους υπόλοιπους, τέσσερις μέρες πριν;»

«Τέσσερις μέρες πριν; Γαμώτο έχω πάθει τζετ λακ από την πτήση!», είπε ο Τζακ. Από μέσα του ευχόταν να είχε μαζί του κανένα χαπάκι απ’ τα γνωστά για να ηρεμήσει λίγο. «Κι εσύ Σώγιερ τι κάνεις εδώ;;; Τι είναι εδώ;;;»

«Α, εγώ είμαι το αγόρι της πισίνας τις τελευταίες 5 ώρες, σ’ αυτό εδώ το ξενοδοχείο», είπε δείχνοντας με το χέρι το υπερπολυτελές κτίριο. «Δεν προλαβαίνω να πληρωθώ μέχρι την επόμενη λάμψη αλλά έχω δωρεάν μπύρες και πολλές κατακτήσεις». Ξαφνικά έριξε το βλέμμα στον Χέρλι και πρόσεξε καλύτερα τα νερά της πισίνας. «Κι ο χοντρός μου λέρωσε την πισίνα ρε πούστη μου! Κωλοζωή! Δε βαριέσαι, δεν την καθαρίζω! Με τη μαλακία, το νησί που μπλέξαμε σε λίγο μπορεί να βρεθώ παρέα με κανέναν δεινόσαυρο!».

 

 

Ένα εκνευριστικό σφύριγμα τρύπωσε στα αυτιά του Τζακ και η λευκή λάμψη που είχε δει μέσα στο αεροπλάνο τον τύλιξε και πάλι. Λίγο αργότερα όλα ξεκαθάρισαν.

«Dude, τι συνέβη; Δεν υπάρχει πια πισίνα!», άκουσε δίπλα τον Χέρλι να λέει. «Πάνε οι γκόμενες και τα κτίρια και το μπαρ που υπήρχε στα δεξιά. Μόνο ο Σώγιερ έμεινε και κοιτάζει πίσω μας με αυτό το αστείο ύφος!». Ο Τζακ είχε ήδη προσέξει το ύφος του Σώγιερ και είχε τρομάξει με την έκφραση του προσώπου του.

«Fuck, δε ζητούσα την Angelina Jolie καλύτερα….», τον άκουσε να λέει χαμηλόφωνα κι αποφάσισε κι ο ίδιος να γυρίσει το κεφάλι προς το σημείο που κοιτούσε ο Σώγιερ.

 

 

 

LOST

Share this post


Link to post
Share on other sites
Waylander

Τωρα ξερω τι θα γινει στο επομενο επεισοδειο:

Ο Τζιν θα τους οδηγηση με το βαν της Νταρμα στο ξενοδοχειο που δουλευει ο Σογιερ

...

Share this post


Link to post
Share on other sites
lizbeth_covenant

Δεν εννοούσα τέτοιο σπόιλερ... :rolleyes:

Απλά κάποιοι εδώ μέσα δεν βλέπουν κάθε εβδομάδα τα καινούρια επεισόδια και δεν ξέρουν καν ότι

όσοι βρίσκονται στο νησί μεταφέρονται στο χρόνο κάθε τρεις και λίγο με αυτή τη λάμψη

.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Διγέλαδος

χαχα τέλειο! Πολύ σουρεάλ, αλλά γιατί όχι; Τον Σώγιερ τον πέτυχες τέλεια όπως και τις ατάκες του!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..