Jump to content

Εκδόσεις Helm - Comicdom 2009


Helm Ltd.
 Share

Recommended Posts

umbaca_cover.gif

 

 

 

 

Umbrella Academy: Η Σουίτα της Αποκάλυψης

 

 

 

 

Κατά την διάρκεια ενός ανεξήγητου παγκοσμίου φαινομένου, σαράντα τρία «εξαιρετικά» παιδιά γεννήθηκαν ως δια μαγείας από γυναίκες που δεν είχαν δείξει προηγουμένως κανένα σημάδι εγκυμοσύνης. Ο εκατομμυριούχος εφευρέτης Ρέτζιναλντ Χάργκρηβς υιοθέτησε επτά από τα παιδιά. Όταν τον ρώτησαν γιατί, η μόνη του εξήγηση ήταν, «Για να σώσω τον κόσμο.»

 

 

Αυτά τα επτά παιδιά αποτελούν την Ακαδημία της Ομπρέλας, μια δυσλειτουργική οικογένεια υπερηρώων με περίεργες δυνάμεις. Η πρώτη τους περιπέτεια στην ηλικία των δέκα ετών θα τους φέρει αντιμέτωπους με τον εριστικό και θανατηφόρο Πύργο του Άιφελ, τον οποίο πιλοτάρει το τρομερό ζόμπι-ρομπότ Γουστάβος Άιφελ. Σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, η ομάδα διαλύεται, αλλά όταν ο Χάργκρηβς απροσδόκητα πεθαίνει, τα πικραμένα αδέλφια επιστρέφουν την κατάλληλη στιγμή για να σώσουν τον κόσμο για μια ακόμα φορά.

 

 

Σε σύλληψη και σενάριο του Τζέραρντ Γουέι των My Chemical Romance, η Ακαδημία της Ομπρέλας: Σουίτα της Αποκάλυψης περιέχει σχέδια του Γκάμπριελ Μπα (De: Tales, Casanova), χρωματισμούς από τον βραβευμένο με Eisner Ντέιβ Στιούαρτ, και τα αυθεντικά εξώφυλλα της σειράς από τον πολυβραβευμένο σχεδιαστή Τζέιμς Τζην. Αυτός ο τόμος περιέχει τα πρώτα έξι τεύχη της σειράς, μαζί με ανέκδοτες μικρές ιστορίες, διεξοδικά άρθρα και πρώιμα σχέδια των Μπα, Τζην και Γουέι.

 

 

 

 

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΣΕΙΡΑΣ

 

WILL EISNER AWARDS 2008

 

 

 

 

«...αξιοσημείωτα καλογυαλισμένο... Αυτοί που τους αρέσουν τα διαστημικά καλαμάρια-παλαιστές και τα ζόμπι-ρομπότ επιφανών μηχανικών του 19ου αιώνα θα το λατρέψουν.»

 

LAS VEGAS WEEKLY

 

 

 

 

«Ο Γουέι... συνδυάζει την Βικτωριανή ευαισθησία με μια διαβολική παρορμητικότητα σε ένα πικρόχολο, σχεδόν γοτθικό ντεμπούτο.»

 

WASHINGTON POST

 

 

 

 

«...αψεγάδιαστο... στυλάτο, γεμάτο φαντασία...»

 

NEWSARAMA

 

 

 

 

«Μια υπεριώδης ψυχεδελική βόμβα από πνεύμα και ιδέες. Οι υπερήρωες του 21ου αιώνα είναι επιτέλους εδώ...»

 

GRANT MORRISON

 

(All Star Superman, The Doom Patrol)

 

 

 

 

Umbrella Academy: Η Σουίτα της Αποκάλυψης

 

Σενάριο: Gerard Way

 

Σχέδιο: Gabriel Ba

 

Εξώφυλλα για την Ελληνική Έκδοση: Gabriel Ba

 

Είδος: Ηπερηρωική(!;!) Φαντασία

 

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 11 Απριλίου 2008

 

Μέγεθος: 17 Χ 24 εκατοστά, 188 Έγχρωμες Σελίδες

 

ISBN: 978-960-98479-2-6

 

Τιμή: 24,90 ευρώ

 

 

 

 

Από τις Εκδόσεις Helm

 

[url=http://www.helmonline.grwww.helmonline.gr[/url[/url]]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

________________________________________________________________________________

 

elst3_cover-1.gif

 

 

 

 

Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΘΛΙΜΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ

 

 

 

 

Ήρθε λοιπόν μια εποχή όπου υπήρχε μεγάλη αναταραχή στη γη και τους ουρανούς και το πεπρωμένο θεών και ανθρώπων σμιλευόταν πάνω στο αμόνι της μοίρας, τρομακτικοί πόλεμοι σιγόβραζαν και μεγάλοι θρύλοι γεννιούνταν. Και στην διάρκεια αυτής της εποχής, της εποχής των Nεότερων Βασιλείων, αναδείχθηκαν ήρωες. Μεγαλύτερος από όλους ήταν ένας σκοτεινός τυχοδιώκτης, που κράδαινε ένα καταραμένο σπαθί δεμένο με ρούνους. Το όνομά του ήταν Έλρικ του Μελνιμπονέ... Βασιλιάς μιας ερειπωμένης χώρας... Άρχοντας μιας αποδεκατισμένης φυλής που κάποτε διαφέντευε τον κόσμο. Έλρικ. Μάγος... Πολεμιστής... Φονιάς... Καταστροφέας της πατρίδας του... Έλρικ, ο λευκοπρόσωπος... Τελευταίος της γενιάς του...

 

 

 

 

Οι Εκδόσεις Helm σε συνεργασία με την Dark Horse, παρουσιάζουν το τρίτο μέρος της επικής σειράς κόμικς του βραβευμένου Φ. Κραιγκ Ράσσελ, «Έλρικ: Καταιγίδα». Βασισμένο σε ένα από τα σημαντικότερα διηγήματα φαντασίας του Μάικλ Μούρκοκ, «Elric: Stormbringer».

 

 

 

 

Βασισμένο στο βιβλίο του Μάικλ Μούρκοκ

 

Σχέδιο & Απόδοση: Φ. Κραιγκ Ράσσελ

 

Είδος: Επική Φαντασία

 

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 11 Απριλίου 2008

 

Μέγεθος: 17 Χ 24 εκατοστά, 48 Έγχρωμες Σελίδες

 

ISBN: 978-960-89598-7-3

 

Τιμή: 4,90 ευρώ

 

 

 

 

Από τις Εκδόσεις Helm

 

[url=http://www.helmonline.grwww.helmonline.gr[/url[/url]]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rs2_covers-12.gif

 

 

 

 

RED SONJA Vol. 2: ARROWSMITH

 

 

 

 

 

Η Κόκκινη Σόνια επιστρέφει στα περίχωρα της Υρκανίας, όπου βρίσκει ένα κορίτσι που μοιάζει με τον εαυτό της πριν από πολλά χρόνια. Ενώ οι δυο τους αντιμετωπίζουν μια ομάδα κακοποιών, η νεαρή σύντροφός της μαθαίνει από πρώτο χέρι την δύσκολη πραγματικότητα της επιβίωσης σε έναν τόσο βάναυσο κόσμο. Κατά την πορεία τους, ένας σκοτεινός κυνηγός θα κάνει την παρουσία του αισθητή με τον πιο φρικτό τρόπο, ενώ ο χρόνος για την επιστροφή της μεγαλύτερης λαίλαπας της Εποχής τους πλησιάζει…

 

Η δεύτερη ανθολογία των περιπετειών της Κόκκινης Σόνια από την Dynamite Entertainment και τις Εκδόσεις Helm περιέχει τα τεύχη #8-12 της σειράς She-Devil With a Sword, καθώς και τα τεύχη #0 και #7, τα οποία δεν έχουν εκδοθεί ποτέ εκτός σειράς στην αγγλική έκδοση. Με την ιστορία «Arrowsmith» και τον πρόλογο της «Επιστροφής του Κάλαν Γκαθ», ο κόσμος της Κόκκινης Σόνια αλλάζει για πάντα, καθώς ένας διαφορετικός, πιο σκοτεινός εχθρός αποκαλύπτεται. Ο δεύτερος τόμος της Red Sonja περιέχει ιστορίες από τους Μάικλ Έιβον Έμινγκ & Μάικ Κάρεϊ και τέχνη από τους Μελ Ρούμπι, Λι Μόντερ, Πάμπλο Μάρκος και Στίβεν Σαντόφσκι.

 

«Αυτή η Σόνια είναι ανθρώπινη, νοσταλγώντας από πού ήρθε και ποια ήταν. Αυτή η σειρά συνεχίζει να είναι στιβαρή και γεμάτη εκπλήξεις.» - Μάρκ Μέισον, The Comics Waiting Room.

 

Σενάριο: Μάικλ Έιβον Έμινγκ & Μάικ Κάρεϊ

Σχέδιο: Μελ Ρούμπι

Είδος: Επική Φαντασία

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 11 Απριλίου 2008

Μέγεθος: 17 Χ 24 εκατοστά, 164 Έγχρωμες Σελίδες

Τιμή: 19,90 ευρώ

 

Από τις Εκδόσεις Helm

[url=http://www.helmonline.grwww.helmonline.gr[/url[/url]]

 

 

 

ΥΓ. Προσπάθησα να κάνω τα πάντα, δεν μπόρεσα όμως να καταλάβω γιατί έχει τόσα κενά...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..