Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Anime_Overlord

Από πού ήρθε ο (ΜΠΙΠ) πειρατής;

Recommended Posts

Guest roriconfan

Είδος: Κωμικοτραγική αυτοβιογραφία

Λέξεις: Κάπου 1.600

Σεξ/Βια: Έχει βρισίδι αλλά είναι λογοκριμένο

Σχόλια: Η ιστορία είναι βασισμένη σε προσωπικές εμπειρίες. Όλα τα γεγονότα έχουνε παρουσιαστεί σε υπερθετικό βαθμό και μονόπλευρα για καθαρά λόγους πικάντικου ενδιαφέροντος. Δεν είμαι πραγματικά τόσο κάφρος, ούτε τα υπόλοιπα άτομα στην ιστορία ήταν τόσο ξερακιανά. Οπότε δείτε την ιστορία σαν μια ελαφριά επιθεώρηση. Αυτό το διήγημα πιάνει σαν συνέχεια του «Απόδραση από το (ΜΠΙΠ)» οπότε ίσως είναι καλύτερα να διαβάσετε εκείνο πρώτα.

 

Από πού ήρθε ο (ΜΠΙΠ) πειρατής;

-Πίσω σου! Ορμάνε άλλοι δέκα!

 

(Όχι ρε (ΜΠΙΠ), τα φρικιά κρατάνε ενεργειακές ασπίδες που χρειάζονται πολύ άμμο για να σπάσουν. Μου άδειασε και το ρόκετ λόντσερ. Γρήγορα, τράβηξα το πάλμικ ντάγκερ.)

 

-Ορμάω! Πήγαινε από γύρω.

 

-Μη ρε, δεν έχω άλλο χίλιγκ κιτ!

 

(Και εκεί που ήμουν έτοιμος να δώσω το καίριο χτύπημα που θα έκρινε το μέλλον της ομάδας μου…)

 

……………………………………….

 

-Τάκηηη! Πέτα τα σκουπίδια!

 

-Τι στο … Όχι τώρα ρε μάνα!

 

-Άντε παιδάκι μου, πριν δύο ώρες στο ξαναείπα. Δε κάνεις που δεν κάνεις τίποτα, τουλάχιστον βοήθα με λίγο στην καθαριότητα.

 

-Ρε το (ΜΠΙΠ) μου μέσα, εδώ έχω να σώσω τον γαλαξία από τις ορδές των μεταλλαγμένων και με βάζεις να πετάω σκουπίδια; Θα τρελαθούμε;

 

-Τώρα λέμε! Αν σε αφήσω, δε θα το κάνεις ποτέ.

 

 

 

(Πατάω άφουκου και τρέχω να τα πετάξω. Ελπίζω να μη έχουμε σκοτωθεί όλοι μέχρι να γυρίσω. Θα με κατηγορούνε χωρίς λόγο και άντε να τους εξηγήσω. Μόλις βγαίνω έξω με χτυπάει απότομα το φως του ήλιου. Το (ΜΠΙΠ) μου μέσα, δε βλέπω που πάω.)

 

(Με ζόρι βρίσκω τον κάδο, τα πετάω και τρέχω πίσω στο σπίτι. Στον δρόμο μου λέει ένας καλημέρα αλλά δε του δίνω σημασία. Δε κατάλαβα καν ποιος ήταν και δεν είχα χρόνο για κουβέντες. Η μοίρα του γαλαξία κρέμεται πάνω μου!)

 

……………………………………….

 

-Παιδάκι μου, βγες έξω να κάνεις καμοιά βόλτα. Χαρά Θεού μέρα είναι.

 

-Παράτα με ρε μάνα, πριν λίγο βγήκα να πετάξω τα σκουπίδια, φτάνει τόση βόλτα.

 

-Ένα λεπτάκι μόνο βγήκες χρυσό μου. Και θα βγάλεις τα ματάκια σου τόσες ώρες που το παίζεις αυτό. Άσε με να ανοίξω τα παντζούρια τουλάχιστον…

 

-Όχι, δε θέλω! Δε θα βλέπω καλά την οθόνη, φύγε!

 

………………………………………….

 

(Μετά από μια σκληρή μάχη, που έγινε ακόμη σκληρότερη εξαιτίας της μάνας μου, απωθήσαμε τους μεταλλαγμένους πίσω στο μητρικό τους για αρκετό χρόνο μέχρι να καταφτάσει η αυτοκρατορική αρμάδα. Τα κατάφερα! Έγινα ο ήρωας της ημέρας! Πήρα τα μπόνους κρέντιτ και επιτέλους αγόρασα την καλύτερη πανοπλία.)

 

(Αυτό ήταν, το ξεκοκάλισα το παιχνίδι. Τον τερμάτισα στο έπακρο τον χαρακτήρα και έκανα όλα τα μίσιον. Πολύ ωραία, μπορώ πλέον να σταματήσω αυτό το παιχνίδι και να κάνω κάτι άλλο με τον χρόνο μου.)

 

(…Αμέσως ξεκίνησα ένα χακ εντ σλας με πειρατές.)

 

………………………………………….

 

(Την επόμενη μέρα, σπάσιμο κατά την διάρκεια του μεσημεριανού…)

 

 

 

-Τι θα σε κάνω εσένα, μου λες; Δε φτάνει που δε δουλεύεις, τώρα τρως και τα νιάτα σου σε αυτές τις αηδίες!

 

-Τι φωνάζεις ρε μπαμπά; Ενοχλώ κανέναν;

 

-Ναι, εμένα. Όλη μέρα απλά παίζεις σαχλαμάρες. Άντε βγες έξω να (ΜΠΙΠ)ήσεις καμία. Σε έχει φάει η αγαμία!

 

(Μα τι λέει; Δε με έχει φάει καμία αγαμία. Τόσα ντέητ σιμ παίζω και τις κρεβατώνω όλες σχεδόν αμέσως)

 

-Όλα αυτά είναι εικονική πραγματικότητα. Ψέματα. Ξεκόλλα επιτέλους!

 

-Ενώ η καθημερινότητα δηλαδή τι καλύτερο έχει;

 

-Είναι αληθινή ρε ηλίθιο! Ξεκόλλα!

 

 

 

(Ρε δε μας (ΜΠΙΠ) κι αυτός; Το μόνο του χόμπι είναι να κάθεται στην πολυθρόνα και να γκαρίζει σαν τρελαμένος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Και τολμάει να κατηγορεί εμένα που οξύνω την αντίληψη και τα αντανακλαστικά μου με τα παιχνίδια; Δε του λέω τίποτα γιατί είναι κολλημένος. Τρώω αμίλητος γρήγορα και πηγαίνω γρήγορα να συνεχίσω το παιχνίδι.)

 

………………………………………….

 

-Τι θα γίνει, θα σταματήσεις ποτέ να ασχολείσαι με αυτές τις (ΜΠΙΠ);

 

-Τι θέλεις πάλι ρε μπαμπά; Πάνω που ψάχνω τον θησαυρό ενώ με κυνηγάει το φάντασμα του καπετάνιου;

 

-Κλείσ’το μη στο σπάσω και βγες έξω. Τώρα που έγινε η θάλασσα γιαούρτι, εσύ δεν έχεις κουτάλι.

 

-Τι λες ρε μπαμπά, τρελάθηκες;

 

-Ρε άντε βγες έξω να μιλήσεις με κάποιον, που μια βδομάδα είσαι κουζίνα - υπολογιστή.

 

-Δε πας καλά μου φαίνεται. Κάθε μέρα μιλάω με μια ντουζίνα άτομα στα φόρουμ.

 

-Αληθινά άτομα εννοώ! Όχι ένα μπαρμπαδέλι στον υπολογιστή.

 

-Μα αληθινά είναι. Χρήστες σαν εμένα με ένα αβατάρ και…

 

-Έξω γρήγορα! Δεν έχεις ιδέα με ποιους μιλάς, όλοι παιδεραστές και οι πούστηδες είναι εκεί μέσα. Βγες έξω να μιλήσεις με φυσιολογικά, αληθινά άτομα.

 

 

 

(Α στο (ΜΠΙΠ), μου χάλασε την ψυχολογία. Βγαίνω έξω χωρίς να πω τίποτα γιατί σαν του βιδωθεί κάτι, δεν αλλάζει με τίποτα.)

 

(Και τι κατάλαβα δηλαδή; Την ώρα μου έχασα. Έδωσα 3 ευρώ για φραπέ που δεν είχα όρεξη να πιω και συνάντησα έναν παλιό από το λύκειο. Μιλήσαμε για λίγα λεπτά. Άρχισε να μου λέει για κάτι φόρμουλα ένα που δε με ενδιέφερε καθόλου. Εγώ του είπα για το εξπάνσιον του Λίνιατζ. Ο άσχετος δεν ήξερε καν ότι το λένε Λίνιατζ και όχι Λάινέητζ. Του έλεγα για τα νέα φίτσουρς και τα φάρμινγκ σποτ και με κοιτούσε λες και μιλούσα Κινέζικα. Έφυγε σε μια διπλανή παρέα σε δέκα λεπτά και άρχισε να μιλάει για την μπάλα.)

 

(Έφυγα κάνα εικοσάλεπτο αργότερα. Έκανε ψύχρα και μου την έδινε άγρια. Στον δρόμο συνάντησα δύο πρεζόνια, τρεις άστεγους και κάτι ασχημόφατσες να φοράνε μίνι με τις μπατσοκοίλες και τις ραγάδες να φαίνονται και να το παίζουνε καμπόσες. Να τους χέσω τους φυσιολογικούς ανθρώπους. Είναι όλοι τους άσχημοι και δε με καταλαβαίνουν.)

 

(Επιστρέφω στο σπίτι και η μάνα με ρωτάει πως πέρασα. Καλά της είπα, σαν ψέμα για να με αφήσει ήσυχο. Μπήκα στο δωμάτιο, κλείδωσα την πόρτα και έβαλα ένα τσοντοπαίχνιδο να στανιάρω. Εδώ μάλιστα! Όλοι όμορφοι, όλες οι γυναίκες μοντέλα και σε αγαπάνε ότι κι αν τις κάνεις, ότι κι αν τις λες. Έβαλα το χέρι μου μέσα στο παντελόνι μου…)

 

……………………………………………

 

(Κρυφακούω τι συνομιλούνε οι δικοί μου για εμένα.)

 

 

 

-Τι θα τον κάνουμε αυτόν; 30 χρονών έπιασε και δε δουλεύει, δε κάνει παρέες, δε (ΜΠΙΠ)άει καν. Άχρηστο σώμα είναι.

 

-Να τον πάμε σε ψυχίατρο;

 

-Τι ψυχίατρο; Ξύλο θέλει. Θα του σπάσω και την οθόνη, θα του κάψω τα κωλοπαίχνιδα και θα τον κλειδώνω απ’έξω για να ξεσυνηθίσει.

 

 

 

(Ας τολμήσουνε να το κάνουνε αυτό και θα κάνω φόνο! Ε όχι και να μου καταστρέψουνε την συλλογή παιχνιδιών που 15 χρόνια μαζεύω και τερματίζω και να με στείλουνε σε μια κόλαση βαρεμάρας!)

 

(Μα τι πρόβλημα έχουνε; Που δε δουλεύω; Σκασίλα μου! Είδα και τον πατέρα τι κατάφερε. Έφαγε την ζωή του να δουλεύει σαν χαμηλόμισθος εργάτης και τι κατάλαβε δηλαδή; Τίποτα, του τα παίρνει όλα η εφορία. Να δουλεύω για να τα τρώει όλα το κράτος; Ας μη δουλεύω και ας ζω από τα νοίκια που έχουμε βάλει από το σπίτι του παππού.)

 

(Που δε πηδάω; Αφού δε γουστάρω. Όλες είναι άσχημες και χαζές και δε μου κάνει κουκου με τούτες.)

 

(Που δεν κάνω οικογένεια; Δε κατάλαβα, αυτό είναι το νόημα της ζωής; Να δουλεύεις και να συντηρείς γυναίκα και παιδιά; Να μεγαλώνεις παιδιά που θα σε απογοητεύσουνε γιατί δε βγήκανε όσο έξυπνα ή δεν ακολουθήσανε το επάγγελμα που ήθελες; Και μετά να της βιδώσει της δικιά μου μια μέρα, να σηκωθεί και να πάρει μαζί της ότι παιδευόμουνα να φτιάξω μια ζωή; Γιατί έτσι που γίναμε, όλες πλέον σε χωρίζουνε για ψύλλου πήδημα και τρέχουνε στον επόμενο νεότερο λεφτά. Σου φορτώνουνε και να συντηρείς τα παιδιά. Και έχουνε και δίκιο με τον νόμο! Ισότητα και (ΜΠΙΠ)! Εγώ κορόιδο δεν είμαι. Μακριά από γάμο!)

 

……………………………………………

 

-Παιδάκι μου, ξέρεις τι μέρα είναι σήμερα;

 

-Δε θυμάμαι.

 

(Και τι με νοιάζει εμένα τι μέρα είναι; Προθεσμία λογαριασμών έχω και πρέπει να θυμάμαι; Τι κι αν είναι κάποιου ο γάμος ή η κηδεία; Σάμπως με νοιάζει ή θα πάω; )

 

-Σήμερα είναι τα γενέθλιά σου.

 

-Ε, και;

 

-Δε σε νοιάζει; Ε, μα είσαι αδιάφορος σε σημείο αηδίας!

 

-Σιγά, μια απλή μέρα είναι.

 

(Και πραγματικά είναι μια απλή μέρα. Σιγά δηλαδή που γεννήθηκα πριν από τον ακέραιο αριθμό του 365, διαιρούμενο των ημερών από την γέννηση μου και σε σχέση με την ηλικία μου. Μα δε ξέρουνε καν για την σχετικότητα του χρόνου; )

 

-Εεε, δεν έχεις ζωή!

 

(Μα έχω ζωή… Μια σε κάθε παιχνίδι.)

 

-Είσαι ακοινώνητος! Εκτός τόπου και χρόνου.

 

(Δεν είμαι. Γνωρίζω κάθε καινούριο πρόγραμμα μήνες πριν βγει στην αγορά. Ξέρω για τα σκαμπανεβάσματα του χρηματιστηρίου και για κάθε καινούριο πόλεμο και φυσική καταστροφή, από το πρώτο λεπτό. Επειδή ενημερώνομαι ον-λάιν κάθε λίγες ώρες. Ενώ εσείς… Αν δε το αναφέρει κάποιος στα κουτσομπολίστικα και τα αθλητικά σας, ούτε που θα το πάρετε χαμπάρι.)

 

-Με έχεις απογοητεύσει. Είσαι ένας ναρκομανής.

 

 

 

(Μα τι λένε όλοι τους; Μου λένε ότι είμαι σαν ναρκομανής ενώ οι ίδιοι καπνίζουν και μπεκρουλιάζουν. Μου λένε να μην περνάω την ζωή μου μπροστά στον υπολογιστή και οι ίδιοι δε μπορούνε να ξεκολλήσουνε από το να βλέπουνε όλη μέρα αηδίες στην τηλεόραση και να μιλάνε για την μπάλα και τα σασιά με ρόδες.)

 

(Ούτε κλέβω, ούτε σκοτώνω, ούτε βιάζω, ούτε καν ενοχλώ κανέναν. Κάθομαι ήσυχος στο δωμάτιο μου και περνάω ευχάριστα την ζωή μου. Μα τι πάθανε όλοι και έχουνε βαλθεί να μου φορτώσουν σκοτούρες και χρέη και υποχρεώσεις; Με ζηλεύουνε που ζω ανέμελα ενώ αυτοί κοπιάζουν; Όσο ανούσια τους φαίνονται τα χόμπι μου, τόσο ανούσια βρίσκω κι εγώ την ζωή τους. Ποιος έχει δίκιο τώρα; Μα, ο υπόλογος για την ζωή κάποιου. Εγώ ο ίδιος και κανένας άλλος. Ότι και να μου πούνε, μπορώ να τους το γυρίσω μπούμερανγκ.)

 

 

 

(Α στο (ΜΠΙΠ)! Τόση ώρα που τα σκέφτομαι όλα αυτά, δε πήρα χαμπάρι τον (ΜΠΙΠ) πειρατή που με σκότωσε. Άντε πάλι από την αρχή η πίστα…)

Edited by roriconfan

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dark desire

Το αγαπημένο μου αργοσχολο ρεμάλι (με την καλή εννοια) επανηλθε δριμύτερο! Να'σαι καλα βρε αστερι!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..