Deodonus Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 (edited) Να'μαι και εγώ ξανά....μετά από πολύυυυ καιρό! Βασικά, ζητώ συγγνώμη που έλλειψα τόσον καιρό, αλλά είχα πολλές ανακατατάξεις στον προσωπικό και όχι μόνο τομέα. Τέλος πάντων, τώρα που ηρέμησαν (που λέει ο λόγος....) κάπως τα πράγματα, και μετά από ισχυρότατες πιέσεις του φίλου μου Ορφέα, ξαναγράφω. Και πριν αρχίσω πάλι να αναπτύσσω θέματα στο "Φιλοσοφία" όπως έκανα στα ένδοξα παλιά χρόνια (ααχχ.....), ποστάρω ένα ποιήμα (και αυτό κατόπιν πιέσεως του φίλου Ορφέα) που σχεδόν μόλις έγραψα. Αν έχετε τίποτα να πείτε, ευπρόσδεκτο... Τι και εάν λέω ψέμματα Τι και εάν κρύβω την Αλήθεια Αυτή πάντα στέκει εκεί και με κοιτάζει Με ένα βλέμμα χωρίς χρόνο και ύλη Με ένα βλέμμα χωρίς ανοχή Χωρίς συμπόνια Χωρίς αγάπη Τίποτα. Αυτά..... Edited June 30, 2006 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Χαχα! Θρίαμβος!!! Το ποίημα εξουσιάζει, φίλε μου... Σε λίγο θα έρθουν και οι κυρίες της Β.Π. και θα δεις λίγο ενδιαφέρον feedback... ;) Διαπεραστικό, σχεδόν ανατριχιαστικό ποίημα... Οι Μούσες μαζί σου, -Ορφέας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Δε θα το πιστέψεις, αλλά εκείνο που βασικά μου άρεσε ήταν το γεγονός ότι, καθώς το ποίημα έφτανε στο τέλος του, οι προτάσεις ολοένα και μίκραιναν, ώστε να δημιουργείται αυτό το ανάποδο τρίγωνο. Η αισθητική μου, για κάποιο λόγο, ύψωσε τον αντίχειρα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Aρχικά θέλω να ρωτήσω τον ορφέα, ποιές είναι οι κυρίες της Β.Π.; Και τι σημαίνει το Β.Π.; Κατά δεύτερον για το ποίημα δεν είναι καθόλου κακό... μα καθόλου κακό... Είναι μεστό, μικρό ίσως αλλά με ολοκληρώμενη εικόνα του τι ήθελες να παρουσιάσεις και όντως συμφωνώ με τον βάρδο πως έχει ιδιαίτερη αισθητική ο τρόπος που το έγραψες! Μάλιστα μου θύμησε το μεσαιωνικό μαγικό τρίγωνο, δεν νομίζω να έχεις επηρεαστεί απο αυτό...ε? ΑΒRACADABRA ABRACADABR ABRACADAB ABRACADA ABRACAD ABRACA ABRAC ABRA ABR AB A Η αλήθεια είναι πως εδώ δεν μπορώ να το γράψω να σχηματίζει ένα σωστό τρίγωνο, αλλά φανταστείτε το τελοσπάντων... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 [sPAM]Η αλήθεια είναι πως μας έπρηξες...[/sPAM] (εννοείται πως το σπαμ δεν το εννοώ ε; ) Think-think-think, Laas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Ε;;; Δεν κατάλαβα τι να σκεφτώ... Και σας έπρηξα;;;; Ποταπο σκουλήκι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deodonus Posted May 19, 2005 Author Share Posted May 19, 2005 Αρχικά, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Όσο για το Τρίγωνο που τόσο σχολιάσατε, νωμίζω ότι μένετε πολύ σε κάτι που, εκτός ότι βγίκε αφθόρμητα (βασικά, το χρησημοποιώ σε πολλά ποιήματά μου γιατί μ'αρέσει να "σβείνει" το ποίημα), δεν νομίζω να έχει γενικά και τόσο πολύ σημασία. Βασικά, μού'κανε εντύπωση που σας έκανε εντύπωση. Όχι, δεν έχω ακουστά αυτό το Μεσαιωνικό Τρίγωνο. Ήταν απλώς ένα αυθόρμητο ποίημα, μη-προσχεδιασμένο, που μου βγίκε όταν μηλούσαμε με τον Ορφέα στο MSN. Τέλος πάντων... μ'αρέσει που σας άρεσε. Είχα αμφιβολίες άν γενικότερα θα σας έκανε έστο και λίγη αίσθηση. Θα ξαναποστάρω ίσως κάνα τέτοιο ποίημα-μινιατούρα, μού'ρχονται σηχνά κάτι τέτοια. Αυτά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Όντως ενα "ποίημα-μινιατούρα".. χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δέν έχει ένα νόημα !!! Όμορφο ποίημα και όντως σβήνει πολύ "χαριτωμένα" !!!! May the force be with you !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Πίσω από κάθε έντονο συναίσθημα, τελικά, θα υπάρχει κάποια με παγερό βλέμμα και χίλια απωθημένα (η οποία δυστυχώς δεν ήταν πάντα έτσι! - γιατί έγινε;) Recovering a break up? Μικρό, όμορφο, με κλιμακούμενη ένταση και υπέροχη ευαισθησία! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Ήταν απλώς ένα αυθόρμητο ποίημα, μη-προσχεδιασμένο dixit Deodonus. Εσύ; Εσύ... εσύ! Εσύ, εσύ. (επικροτώ πάντως) [Laas7, την ερώτηση! θα το βρεις στο site γενικά...] Οι Μούσες μαζί σου, -Ορφέας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Smartass tip of the day: Isis, θα εννοείτε *from* a breakup, υποθέτω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Smartass tip of the day: Isis, θα εννοείτε *from* a breakup, υποθέτω... <{POST_SNAPBACK}> I do indeed αν και σε αρκετές περιπτώσεις το from εννοείται στο recover (σε slang μορφή) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Πολύ πολύ όμορφο... Και σε μορφή και σε περιεχόμενο. Ειδικά το τέλος. Να γράφεις αυθόρμητα συχνότερα, όπως βλέπεις δουλεύει. Β.Π.? Βαρύ Πυροβολικό; Βραδιά Ποίησης; Βοήθεια Πνίγομαι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Αν μπορούσα να χρησιμοποιήσω αυτό τον όρο θα το έλεγα μινιμαλιστικό, αλλά προτιμώ να το πω απλά λιτό. Και αυτό νομίζω ότι το κάνει να ξεχωρίζει: η περιεκτικότητα και η απλότητά του. Δε μου ξύπνησε συναισθήματα, αλλά αντιθέτως με βύθισε σε αυτά (δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις). welcome back. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 (edited) Nienna, πλησίασες, αλλά το εγκατέλειψες ! Έτσι, πες του, μήπως βάλει μυαλό (και με αφήσει και μένα ήσυχο {πλάκα κάνω, Θ., δεν θέλω να με αφήνουν ήσυχο - όπως ξέρεις!!!}) Isis, I wouldn't have you slanging around in my friend's poetry topic though now, would I? (Brittish, are we? <-- αυτο...σαρκασμός ... εεε βασικά spam ) Deodone Πολύ συγκινητικό ποίημα (πράγμα που λέει κάτι όχι μόνο για το ταλέντο σου αλλά και για τις ψυχές μας... edit: ναι, το είπε ο Θρογξ αλλά εγώ, μόνο εγώ μπορώ να το εξυψώσω στο ταπεινό μεγαλείο που απαιτείται για να μιλά για όλους και όχι μόνο για το τομάρι του... Spam!) Εδit: [spam, spam]: Laas, eίναι 'ενα κύριο σημείο του forum, και αναφέρεται στη σελίδα όπου είσαι αυτή τη στιγμή Οι Μούσες μαζί μας, -Ορφέας Edited May 21, 2005 by Orpheus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Ο ορφέας έχει μου φαίνεται κεφάκια ε;;; Γιατί αλλιως δεν βγάζω νόημα..να ψάξω οοοοοόλο το φόρουμ να βρώ τι;;;;;;;;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deodonus Posted August 1, 2005 Author Share Posted August 1, 2005 Β.Π. = "Βιβλιοθίκη Ποίησης" (δεν το έγραψα αυτό για να "ξανα-ανεβάσω" το τόπικ στα "view new", απλά εκεί που ψαχούλευα μου ήρθε να το γράψω...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Σποϊλερά της κακιάς ώρας! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 *φωτίζει τη μινιατούρα* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts