kitsos Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Είδος: Φαντασία Βία; Δυο, τρεις πιτσιλιές Σεξ; Μια δυο λεξούλες Αριθμός Λέξεων: 3708 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: για το plots #1 Φάλτσος Χρησμός.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nirgal Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 (edited) Η ιστορία μου άρεσε ακριβώς επειδή ήταν απλή. Μια ιστορία με θεούς και ανθρώπους, με παίκτες και πιόνια. Οι χαρακτήρες ήταν ζωντανοί, όπως και ο τρόπος που αυτός ο κόσμος λειτουργεί. Μου αρέσει πάρα πολύ ο κόσμος του Κόναν και ίσως γι' αυτό η άποψή μου να είναι κάπως υποκειμενική, αλλά νομίζω ότι κι άλλοι έχουν προσπαθήσει να περιγράψουν χαρακτήρες και κόσμους με ιδιαίτερους ηθικούς κώδικες και δεν τα καταφέρνουν όλοι εξίσου καλά. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να τοποθετηθούν οι διάφοροι συνδυασμοί του φυλακτού και το τέλος θα ήθελα να είχε λίγο μεγαλύτερη διάρκεια, όπως και η μάχη των δύο τελευταίων μαχητών. Η γυναίκα έπεσε πολύ εύκολα κατά τη γνώμη μου. Edited July 4, 2011 by Nirgal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Γενικά: Μα τον Κρομ, μου άρεσε. Μου άρεσε: Η αίσθηση του κυκλικού. Ηιδέα. Οι αντιδράσεις των χαρακτήρων. Δε μου άρεσε: Ο ρόλος του Νεέδ μου φάνηκεμάλλον υπερβολικός για την έκταση του διηγήματος. Επίσης ήθελα μια καλύτερη «τεκμηρίωση»του γιατί πρέπει να γίνει όλο αυτό το γαϊτανάκι με τους πολεμιστές, όπως και τογιατί τελικά αυτοί οι τρεις θέλουν να βγάλουν τα μάτια τους. Λείπουν πληροφορίεςγια το παρελθόν τους, που θα με κάνουν να τους αναγνωρίσω ως μοναδικότητες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Μου άρεσε το ότι η ιστορία αρχίζει και κλείνει με τον ίδιο τρόπο. Πάντα μου αρέσει το κυκλικό στις ιστορίες. Πολύ ωραίοι οι χαρακτήρες, ο τρόπος που δεν αντέχουν ο ένας τον άλλον, αλλά τελικά, λόγω των καταστάσεων, αποφασίζουν να κάνουν κάτι όλοι μαζί, είναι πολύ καλά δοσμένος. Η σκηνή της μάχης ήταν λίγο γρήγορη, αλλά εντάξει, δεν νομίζω πως ήταν σκοπός της ιστορίας να γίνει περιπετειώδης. Ωραίο το τέλος. Γενικά, το να αποδεικνύεται πως κάποιοι έχουν χρησιμοποιηθεί ως πιόνια για έναν μεγαλύτερο σκοπό, είναι κάτι άλλο που μου αρέσει. Όπως και το πώς οι θεοί χλευάζουν τους ανθρώπους. Ήταν η πρώτη δική σου ιστορία που διάβασα. Μου άρεσε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Γεια σου Κίτσο! Μου άρεσε κι εμένα η ιστορία, και χρησιμοποίησες καλά τον δεδομένο σκελετό. Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία του Κόναν (μόνο δυο τεύχη από το παλιό κόμικ), και όμως από την αρχική σκηνή σκέφτηκα ότι μου θυμίζει αυτόν. (Θα διαβάσω κι εγώ κάποτε για τον σκληροτράχηλο πολεμιστή, πού θα μου πάει). Μου άρεσε η παρουσίαση των χαρακτήρων, αν και είχα την απορία από πού γνωρίζονται. (Το οποίο είναι καλό, νοιάστηκα για τις προσωπικές τους ιστορίες). Μου άρεσε που όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Μου άρεσε που δεν φιλιώσαν στο τέλος οι τρεις. Αυτοί οι θεοί, μα είναι πάντα τόσο... ατακτούληδες; Μια έξυπνη περιπέτεια! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Καλός ο χειρισμός του σκελετού, λογική και καλογραμμένη η ιστορία, σου δίνει λίγο πολύ αυτά που σου υπόσχεται μέσα στον κόσμο που διαδραματίζεται. Μου αρέσαν οι καυγάδες των ηρώων, η προσωρινή συμφιλίωση και το γρήγορο τέλος. Οι χαρακτήρες τους ήταν από την αρχή δοσμένοι έτσι που δεν σε έκαναν να απορήσεις για τις αντιδράσεις τους. Ρηχοί, συμφοροντολόγοι, οπορτουνιστές, κομμένοι και ραμμένοι για τον συγκεκριμένο κόσμο. Το αίνιγμα στα φυλαχτά μού άρεσε. Παρόλο που η παράθεση των συνδυασμών ήταν κάπως μεγάλη, αυτού του είδους η αναζήτηση και εκμαίευση πληροφορίας είναι πολύ του γούστου μου, οπότε στα συν και αυτό. Βάλθηκες να δυσκολέψεις την επιλογή στην ψήφο μου, έτσι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Μια ωραία και καλογραμμένη περιπέτεια. Οφείλω να πω πως και εμένα μου άρεσε η τελική επανάληψη- αποκάλυψη, αν και ο τιτλος κάπως με προιδέασε το τέλος ήταν αρκετά αναπάντεχο. Θα ήθελα λίγο η σκηνή της μάχης να ήταν μεγαλύτερη, καθότι πρόκειται για σκληρούς πολεμιστές οπότε θα έπεφταν πιο δύσκολα. Πιστέυω πως ήταν μια καλή ιστορία και την διάβασα ευχάριστα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts