Jump to content

Terra Nova (2011)


karatasiospa
 Share

Recommended Posts

Η τηλεθέαση της σειράς παραμενει υψηλή στα 8,3 εκατομ. γεγονός που κάτι λέει για το τι θέλει ο μέσος θεατής.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως την έχω σχεδόν βαρεθεί, και είμαι άτομο που βλέπει gossip girl και του αρέσει.

 

Από την άλλη άρχισα το Battlestar Galactica. Ωραίο!!!, (Μόνο τον Gaius Baltar θέλω να δολοφονήσω τον περισσότερο καιρό).

 

Πίσω στο θέμα, τίποτα δε γίνεται σ' αυτή τη σειρά σε κανένα τομέα. Βάλανε ήδη και επεισόδιο με αμνησίες, (που τα βαριέμαι τρομερά) και στο τελευταίο μάθαμε μόνο αυτά που ξέρουμε ήδη. Και το ρομάτζο είναι εντελώς ξενέρωτο. :tease:

 

Θα το πω: Άμα συνεχιστεί το Seventh Heaven με δεινόσαυρους για ένα - δυο επεισόδια ακόμα θα το παρατήσω.:rofl:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Terra nova 1x6

 

 

Λοιπόν εδώ σταματάω. Πάντως είναι απορίας άξιον πως κατάφεραν να δεημιουργήσουν μια τόσο βαρετή σειρά. Δεν λέω και σε άλλες σειρές τα πρώτα επεισόδεια η ακόμη και η πρώτη σαιζόν δεν ήταν τα καλύτερα αλλά είχαν αυτό το "κάτι τις" που σου τραβούσε το ενδιαφέρον και συνέχιζες να βλέπεις την σειρά. Εδώ αυτό απουσιάζει παντελώς. Εχουμε πείξει στην κοινοτυπία.

Link to comment
Share on other sites

Εγω το σταματησα στο 3ο επεισοδιο βλεπω και αλλες σειρες και ηταν η μονη που με κουραζε να την βλεπω.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Να ξεθάψω λίγο αυτό το τόπικ.

 

Πριν από μερικές μέρες ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της σειράς. Για τα πρώτα επεισόδια να πω ότι συμφωνώ με όσα ειπώθηκαν, πολύ family drama και κακό για το τίποτα. Αλλά τα τελευταία 3-4 επεισόδια βελτιώθηκαν κάπως. Περισσότερη δράση και αποκαλύψεις μυστηρίων για την Terra Nova. Περισσότερες εξελίξεις, κι όχι εκείνα τα stand alone πρώτα επεισόδια. Το τέλος ήταν αρκετά καλό, αν και κάποια πράγματα έγιναν κάπως εύκολα και γρήγορα. Γενικά, σ' αυτό το κομμάτι η σειρά κράτησε το ίδιο ύφος.

 

Οι χαρακτήρες της μου φάνηκαν αδύναμοι, σε σχέση με αυτό που ήθελαν να δείξουν. Για μένα ο καλύτερος ήταν ο γιος του Διοικητή, που φάνηκε πολύ στα τελευταία επεισόδια.

 

Και το τέλος του κύκλου μάς αφήνει με ένα αρκετά δυνατό μυστήριο...

 

Αυτά, αν θέλει κανείς να της δώσει ακόμη μια ευκαιρία, χωρίς να περιμένει και τίποτα το συνταρακτικό. Εμένα μου ψιλοάρεσε, αν και την περίμενα διαφορετική, όπως όλοι. Για κάτι χαλαρό, να περάσει η ώρα, καλή ήταν.

Link to comment
Share on other sites

εχω διαβάσει τις περιληψεις των τελευταίων επεισοδίων και δεν μου εκαναν καμμία ιδiαίτερη εντύπωση ακόμα και τα μυστηρια ηταν αρκετα κοινότυπα.

Edited by karatasiospa
Link to comment
Share on other sites

Για να παρακολουθείς κάτι χαλαρό κανένα βραδάκι, δεν είναι άσχημο! Δεν τρώω και τα νύχια μου από αγωνία κάθε φορά που τελειώνει ένα επεισόδιο για το τι θα γίνει παρακάτω, αλλά θα το δώ μέχρι να τελειώσει η 1η σεζόν! Μετά βλέπουμε...(αν υπάρξει 2η). :unknw:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Μέχρι και την τελευταία στιγμή παιζόταν τον αν θα υπάρξει και δεύτερη season, αλλά τελικά η απόφαση ήταν αρνηιτκή. Εδώ διάβασα σχετικά.

 

Επειδή εγώ δεν το παρακολουθούσα(σκεφτόμουν να το κατεβάσω κάποια στιγμή), όσοι το έβλεπαν τί λένε; Ήταν αναμενόμενη η απόφαση;

Link to comment
Share on other sites

Κρίμα. Το παρακολουθούσα και δεν ήταν αναμενόμενο για εμένα να κοπεί η σειρά. Έκανε αρκετά καλά νούμερα και έχω δει πολύ χειρότερες σειρές να συνεχίζουν για χρόνια.Προσωπικά το έβλεπα ευχάριστα. Βέβαια η FOX έχει προϊστορία στο να κόβει σειρές εν ψυχρώ, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει...

Ελπίζω να συνεχίσει με κάποιον τρόπο με διαφορετική χρηματοδότηση και σε άλλο δίκτυο.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Πολλές φορές εχω εκνευριστει απο διακοπές σειρών επ. φαντασίας (ειδικα τα τελευταια χρόνια έχει παραγίνει το κακό) αλλά για την συγκεκριμένη νομίζω ότι της αξιζε (το γιατι το λεω στα προηγούμενα ποστ μου για την σειρά)..

Link to comment
Share on other sites

Κανουν λάθος που το κόβουν τωρα............. θα έπρεπε να το είχαν κόψει όταν βγηκε η ιδέα και το σενάριο. Αίσχος η σειρά.

Link to comment
Share on other sites

  • Φάντασμα changed the title to Terra Nova (2011)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..