sff.gr - Επιστημονική Φαντασία, Μυθοπλασία, Τρόμος: Ο Γάτος και ο Λαγός - sff.gr - Επιστημονική Φαντασία, Μυθοπλασία, Τρόμος

Jump to content

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Τα περιεχόμενα του forum «Βιβλιοθήκη» διατίθενται στους επισκέπτες του αποκλειστικά για ανάγνωση και άσκηση κριτικής από τα μέλη. Απαγορεύεται η ανατύπωσή τους, σε οποιοδήποτε άλλο μέσο και με οποιoδήποτε τρόπο καθώς και για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη - κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου. Το περιεχόμενο θα πρέπει να είναι αναρτημένο μέσα στο site του SFF.gr και όχι σε εξωτερικό σύνδεσμο.

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ την ακόλουθη φόρμα όταν γράφετε ποιήματα:
Όνομα Συγγραφέα:
Είδος ποιήματος: επικό, λυρικό, περιγραφικό, δραματικό, φαντασυ, τρόμου, ωδή, μπαλάντα, χαικου, σατυρικό (επιλέγεται από τη λίστα, αν θεωρείτε ότι δεν καλύπτεστε ενημερώστε)
Αριθμός Στίχων:
Σχόλια: (Ό,τι άλλο θέλετε να προσθέσετε)
Αρχείο: (επισυνάπτετε το έργο σας σε αρχείο)
Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Ο Γάτος και ο Λαγός Ιστορία σε μορφή ποιήματος

#1 User is offline   Eugenia Rose 

• Master Of Disaster
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Members
  • Όνομα:Eugenia

Posted 01 Φεβρουάριος 2012 - 15:21

Όνομα Συγγραφέα: Eugenia Rose
Είδος ποιήματος: Strange, Fantasy
Αριθμός Στίχων: 46
Σχόλια: Πρόσφατα διάβασα τον "Ο Μελαγχολικός θάνατος του Στρειδάκι και άλλες ιστορίες" του Burton και ζήλεψα. Είπα να δοκιμάσω να γράψω και εγώ κάτι σε αυτό το ύφος που μου άρεσε.
Αρχείο: Attached File  Ο Γάτος και ο Λαγός.doc (142K)
Number of downloads: 20
You see, a library is people. It's not books. People are waiting in there, thousands of people, who wrote the books.
You go in the library and you pull a book off the shelf, and you open it, and what are you looking for? A mirror. All of a sudden, a mirror is there and you see yourself, but your name is Charles Dickens.
You find the author who can lead you through the dark.
1

Page 1 of 1

Other Replies To This Topic

#2 User is offline   Διγέλαδος 

• Lucid Dreamer
  • View blog
  • View gallery
  • Όνομα:Alex

Posted 01 Φεβρουάριος 2012 - 16:31

Πάρα πολύ καλή προσπάθεια Ευγενία, εύγε.

Μια παρατήρηση:

Πριν σας μια χαψιά να κάνουμε εμείς εσάς τους δυό!»

Μήπως είναι λάθος η σειρά των λέξεων;

Επίσης βλέπω ξεκινάς σαν παραμύθι μια χαρά και στο τέλος μιλάς για ψυχές και κόλαση. Θα τρομάξεις τα παιδάκια. Χαχα!

Λοιπόν, είσαι για εικονογραφημένο βιβλιαράκι;
"We realize the author's ability but think that he should become less fantastic and in this new novel he is more so."

1

#3 User is offline   Eugenia Rose 

• Master Of Disaster
  • View blog
  • View gallery

Posted 01 Φεβρουάριος 2012 - 19:19

View PostΔιγέλαδος, on 01 Φεβρουάριος 2012 - 16:31, said:

Λοιπόν, είσαι για εικονογραφημένο βιβλιαράκι;

Δεν είναι κακή ιδεά βασικά. Μπορώ να κάνω και γω τα σκιτσάκια. :lol: Μπράβο μου έδωσες ιδεά. Ετοιμάσου για διορθώσεις. :tease:
You see, a library is people. It's not books. People are waiting in there, thousands of people, who wrote the books.
You go in the library and you pull a book off the shelf, and you open it, and what are you looking for? A mirror. All of a sudden, a mirror is there and you see yourself, but your name is Charles Dickens.
0

#4 User is offline   Lady Nina 

• Παραμυθού Νεράιδα
  • View blog
  • Όνομα:Έλενα

Posted 01 Φεβρουάριος 2012 - 22:08

Πολύ καλό! Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο τώρα, αλλά υπόσχομαι να το κοιτάξω αναλυτικά, όταν ξεμπερδέψω με την εξεταστική.
Καν'τη διαφορά· στον κόσμο της μιζέριας, συ να δίνεις φως.
1

#5 User is offline   laas7 

• View blog
  • Group: Moderators
  • Όνομα:Μαριαντζελλα

Posted 06 Φεβρουάριος 2012 - 12:22

Χε χε χε πολυ μου αρεσε Ευγενια!
Θα ηθελα νομιζω να ειναι πολυ μεγαλυτερο, μιας και το τελος μου φαινεται καπως αποτομο, με τιτλο π.χ. Οι περιπετειες τους κ. Γατου και του κ. Λαγου -κατι σαν παραμυθι σε στιχακια. Ειναι πετυχημενα γραμμενο, με σκοτεινη ατμοσφαιρα και ταυτοχρονα παιχνιδιαρικο!
Βρηκα επισης πολλη πετυχημενη την διπλη ομοιοκαταληξια!
Καποιες επισημανσεις εχω σε καποιους στιχους γιατι νομιζω ετσι κυλανε καλυτερα καθως το διαβαζεις και κολλανε ευκολοτερα στο μυαλο π.χ. "γυρω τους τ' αλλα ζωα μες τα μαυρα τους κλουβια"
"και τις τριχες στην πλατη της γερα τραβουσε"
"το σωμα τους το ταπεινο με υφασμα πλασμενο
ειδαν ο γατος και ο λαγος με βλεμμα σαστισμενο" νομιζω πως πρεπει να ξεκινας αυτον τον στιχο με μικρο και οχι με κεφαλαιο
" στο κορμι τους λουλουδια ηταν ζωγραφισμενα
και ειχαν ματια απο ξυλινα κουμπια καμωμενα" νιωθω πως ο στιχος σου κολουσε στην γλωσσα και τον αλλαξα λιγο.
"Ενα χαρτι δωστε μου να φτιαξω εναν νεο κοσμο, γιατι σ' αυτον δεν χωρω!"
"Καληνυχτα ποιητες που σε στιχους κλεισατε τον κοσμο..."
1

#6 User is offline   Mindtwisted 

• Tenth degree of desolation
  • Όνομα:Κωνσταντίνος

Posted 06 Φεβρουάριος 2012 - 15:18

Μου άρεσε. Και η φωτογραφία στο τέλος πολύ ωραία.:good:
Το πιο ομορφο γαλάζιο της ψυχής μου, το ξόδεψα για να γλυκάνω το χρώμα της απουσίας.
1

#7 User is offline   Eugenia Rose 

• Master Of Disaster
  • View blog
  • View gallery

Posted 06 Φεβρουάριος 2012 - 15:52

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια παιδιά! Και Λάας μου άρεσαν οι παρατηρήσεις σου. :good:
Επίσης έχει πολύ δίκιο για το ότι σκοπέυα όταν το έγραφα να γράψω κι άλλες περιπέτειες τους. Ίσως γι αυτό να τελειώνει λίγο απότομα. Σαν την πρώτη ιστορία της σειράς. :book:
Έχω ξεκινήσει να το εικονογραφώ αυτό το ποιηματάκι με όχι περισσότερα από 5-6 σκιτσάκια. Θα το κάνω κάτι πολύ σύντομα ;-)

This post has been edited by Eugenia Rose: 06 Φεβρουάριος 2012 - 17:24

0

Share this topic:

Page 1 of 1

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users