MadnJim Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 (edited) Όνομα Συγγραφέα: MadnJimΕίδος ποιήματος: MadnJim's poetry Αριθμός Στίχων: 28Σχόλια: Γράφτηκε στο πλάισιο της ΣΑ#2, για την ΟΓΑ1. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Το τραγούδι της πριγκίπισσας (τραγουδάει παίζοντας με τα μακριά μαλλιά της) «Το ξέρω, θα 'ρθείς μια μέρα θα 'ρθεις να με βρεις το ξέρω, ναιαιαιαι, θα 'ρθείς μια μέρα θα 'ρθεις να με βρεις. Μια μάγισσα με έκλεισεεε μονάχη πάνω εδώ ψηλάά να περιμένω μ άφησεεεεε κάποιον να έρθει από μακριά. Θα είμαι εδώ να καρτερώώώ στον πύργο πάνω δω ψηλάάά τον πρίγκηπά τον όμορφοοο να γελάάάά-άάάάάά. Το ξέρω, θα ΄ρθείς μια μέρα θα 'ρθεις να με βρεις το ξέρω, ναιαιαιαι, θα 'ρθείς μια μέρα θα 'ρθεις να με βρεις. Μονάχη είμαι δω για χρόόνια να περιμένω τη στιγμήή που θα τελειώσουνε τα χιόόόνια και θα 'ρθει πάλι η άνοιξη. Μακρύ μαλλί θα 'χω πλεγμέέέένο να πιάσει και να ανεβείείεί και να μου δώσει φλογισμέέέένο το φιλίίίίί-ίίίίίί. Το ξέρω, θα 'ρθείς μια μέρα θα 'ρθεις να με βρεις το ξέρω, ναιαιαιαιαι, θα 'ρθείς μια μέρα θα 'ρθεις να με βρεις...» Edited June 18, 2016 by MadnJim 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts