Jump to content

Ένα φυλαχτό μα ΤΙ φυλαχτό

Ballerond

Recommended Posts

Εντάξει, κόντεψα να πάθω ανεύρυσμα από τα γέλια, έκλαψα, μιλάμε. Βέβαια, τώρα, η Ιρμάντα δεν ξέρω πώς θα το πάρει που την έκανες ξεδοντιάρα και καμπούρα :p

• Like 2

Χεχεχε! Φοβερή! Πέθανα από τα γέλια! Έχει και ηθικόν δίδαγμα! Μπράβο ρε Γιάννη!

Η καλύτερη νομίζω του διαγων- #Crash, Bang#

Βασιλικό ζέυγος και ο Νότια του Παραδείσου: :bangin: :bangin:

Mournblade:  :stretcher:

• Like 3

Χμμ, διχασμένος. Από τη μία είναι καλογραμμένη περίπου στα επίπεδα που μας έχεις συνηθίσει και το χιούμορ όταν δεν είναι βεβιασμένο, μπορεί να σου χαρίσει κάνα χαμόγελο. Από την άλλη, μου φάνηκε ότι γι' αλλού το πήγαινες, κι αλλού σε πήγε, χώρια που για μένα η ιστορία αυτή είχε πολλά ετερόκλητα στοιχεία, που δεν κατάφεραν να δέσουν. Εντός θέματος και είδους, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσες να κάνεις και καλύτερη χρήση του φυλαχτού (στην περιπτωσή σου είναι καταραμένο μενταγιόν). Πάντως γενικά φαίνεται ελπιδοφόρα η γραφή σου, και πιστεύω ότι μπορείς με κάμποση προσπάθεια να δώσεις καλά πράγματα στο μέλλον - είσαι και μικρός ακόμα, εγώ στην ηλικία σου ούτε να πιάσω το στυλό δεν μπορούσα.

:tease:

Παρωδία η ιστορία, παρωδία και τα σχόλια. Εντάξει, γέλασα πολύ (βρε τον Βοτανειάτη πλάκα, βασικά όλα), σου πάει πολύ αυτό το στυλ, πολύ ευφάνταστο (δικαιολόγησες και την άφιξη των ανθρώπων στην ιστορία του Solonor, όχι παίζουμε...), και ταχύτατος. Όχι, μπράβο, και να 'σαι καλά για το δώρο σου προς εμένα (το νέο συκώτι εννοώ). :thumbsup:

• Like 4

Χμμ, διχασμένος. Από τη μία είναι καλογραμμένη περίπου στα επίπεδα που μας έχεις συνηθίσει και το χιούμορ όταν δεν είναι βεβιασμένο, μπορεί να σου χαρίσει κάνα χαμόγελο. Από την άλλη, μου φάνηκε ότι γι' αλλού το πήγαινες, κι αλλού σε πήγε, χώρια που για μένα η ιστορία αυτή είχε πολλά ετερόκλητα στοιχεία, που δεν κατάφεραν να δέσουν. Εντός θέματος και είδους, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσες να κάνεις και καλύτερη χρήση του φυλαχτού (στην περιπτωσή σου είναι καταραμένο μενταγιόν). Πάντως γενικά φαίνεται ελπιδοφόρα η γραφή σου, και πιστεύω ότι μπορείς με κάμποση προσπάθεια να δώσεις καλά πράγματα στο μέλλον - είσαι και μικρός ακόμα, εγώ στην ηλικία σου ούτε να πιάσω το στυλό δεν μπορούσα.

:tease:

Παρωδία η ιστορία, παρωδία και τα σχόλια. Εντάξει, γέλασα πολύ (βρε τον Βοτανειάτη πλάκα, βασικά όλα), σου πάει πολύ αυτό το στυλ, πολύ ευφάνταστο (δικαιολόγησες και την άφιξη των ανθρώπων στην ιστορία του Solonor, όχι παίζουμε...), και ταχύτατος. Όχι, μπράβο, και να 'σαι καλά για το δώρο σου προς εμένα (το νέο συκώτι εννοώ). :thumbsup:

Hahahahahahahha εντάξει Νικόλα πέθανα με τα σχόλια σου και τα είπες τόσο πειστικά που λέω "μα καλά τι λέει αυτός;;" :p :P :p

• Like 3

Κανόνισε να μας κάνεις να γελάμε έτσι και στο NoWriMo! 

Πάντως γέλασα πολύ είναι η αλήθεια.

• Like 1

Κανόνισε να μας κάνεις να γελάμε έτσι και στο NoWriMo! 

Πάντως γέλασα πολύ είναι η αλήθεια.

Στο nowrimo ελπίζω να μην γελάτε (πολύ) γιατί θα επιχειρήσω κάτι...σοβαρό υποτίθεται :p

• Like 1

Μα όπως και στο διαγωνισμό δεν περιμένω να γελάσω από την ιστορία, αλλά από τα παρεπόμενα της όλης διοργάνωσης.

• Like 2

Πολύ πετυχημένη ιστορία! Έχει φοβερή πλάκα και μ' άρεσε πολύ που δεν αφήνεις κανένα σε χλωρό κλαρί!

Οι νικητές έχουν τα σύμβολα των ιστοριών τους (λύκο και βιολί), οι ήρωες όλοι προέρχονται από τα διάφορα διηγήματα, βάζεις το καλικαντζαράκι ως προμηθευτή μπαρουτιού, η αναζήτηση περνάει από τον κόσμο του διηγήματος του Solonor, ο άντρας που ζωγραφίζει τη γυναίκα με το στραβό χαμόγελο είναι από το Sfumato προφανώς, ο άντρας που έχει περάσει μια αλυσίδα στο λαιμό του και είναι στερεωμένος σε έναν κορμό είναι ο ήρωας του tzaspy...

«Ναι, με το μπαρδόν. Τόσο πολύ αγνοείτε αυτήν την πληροφορία; Λοιπόν, για να τελειώνουμε. Αν θέλετε να τους ξαναδείτε πρέπει να πάτε ως την μακρινότερη κορυφή του βουνού, στο μακρινότερο πύργο, στο υψηλότερο πάτωμα, στο άδειο δωμάτιο. Εκεί υπάρχει ένα φυλαχτό. Το φυλάει μία ξενέρωτη και μίζερη μάγισσα. Να της το πάρετε. Θα χρειαστείτε επτά χρόνια».

Καλά, έτσι γράφω;! Ποτέ δεν το είχα συνειδητοποιήσει! Αμάν!

• Like 1

Όταν λέω ότι έκλαψα από τα γέλια, ( για δεύτερη φορά μετά το "Άυγό...) δεν υπερβάλω καθόλου! Γιάννη, έγραψες κυριολεκτικά και μεταφορικά! :roflmao: :roflmao:

• Like 1

Χαχαχαχα! Μόλις το διάβασα και δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω απ' τα γέλια! :lol: :lol:

(Η γυναίκα μου με στραβοκοιτάζει περίεργα :p  )

Μπράβο Γιάννη, όλα τα λεφτά η ιστορία σου! Οι ατάκες πέφτουν βροχή χωρίς έλεος!

Το 'χεις πολύ με αυτό το στυλ, εύγε :)

• Like 2

Γενικά δεν μ' αρέσουν οι ιστορίες με χιούμορ, αλλά μόνο και μόνο που ήταν τόσο συγκεκριμένη και το γράψιμο τόσο... bizarre, γέλασα πολύ!

Χαίρομαι π' η Ελεάνα στην δική σου ιστορία είχε χαρούμενο τέλος! Την συμπαθούσα όσο και να 'χει την καημένη. 

Edited by LoL4NevEr
  • Like 1

• 1 month later...

Νομίζω δεν σε έχω ξαναδεί σε χιουμοριστική ιστορία και μπορώ να πω ότι με εξέπληξες ευχάριστα εδώ καθώς έχεις φτιάξει μια πολύ απολαυστική και διασκεδαστική ιστορία. Οι αναφορές βέβαια στην ΣουΣουΦάντα την κάνουν ακόμα πιο διασκεδαστική αλλά και χωρίς αυτό πιστεύω θα έβγαινε εξίσου καλή.

• Like 1