Είδος: Σάτιρα
Βία; Όχι
Σεξ; Ναι
Αριθμός Λέξεων:
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα κοριτσάκι με πολλά piercing. Μια μέρα λοιπόν η μαμά της, της είπε να πάρει ένα καλαθάκι με φαί και της είπε να το πάει στη γιαγιά της στο δάσος. Το κοριτσάκι με τα piercing...
Γαμώτο. Τσαλακώνω το χαρτί και κοιτάζω έξω από το παράθυρο. Η μούσα μου δε με τιμάει με την παρουσία της.
Κάθομαι λίγο σκεφτικός. Πρέπει να γράψω κάτι, της το οφείλω. Είναι η μούσα μου, μια σταγόνα δροσιάς στην έρημο της καθημερινότητας. Ένα πλάσμα τόσο αγνό που μόνο ένα παραμύθι μπορεί να την περιγράψει.
Πιάνω πάλι το στυλό και ξαναγράφω όσα έγραψα πριν. Το κοριτσάκι με τα piercing λοιπόν πήρε το καλαθάκι με το φαγητό και βγήκε στο δρόμο. Φορώντας το μικροσκοπικό μαύρο μαγιό της άρχισε να πηγαίνει προς το…
ΤΟ ΠΙΟ;;;;;
Τι γράφω ο ηλίθιος;
Πρέπει να συγκεντρωθώ!
Πρέπει να τελειώσω το παραμύθι.
Αλλά την βλέπω. Είναι στην αυλή της, δίπλα στην πισίνα, με ένα μικροσκοπικό μπικίνι και χαίρεται τον ήλιο. Απλώνει λάδι στο νεανικό κορμί της και ξαπλώνει στο γρασίδι.
Είναι απόλαυση για τα μάτια μου. Πρέπει όμως να τα τραβήξω από πάνω της και να τα σύρω με το ζόρι στο χαρτί. Τώρα που την είδα κάτι ξύπνησε μέσα μου. Πρέπει να το βγάλω έξω με το γραπτό μου.
Στο δρόμο της λοιπόν συνάντησε τον πονηρό λύκο. "Γεια σου κουκλί," της είπε "θες να σε πετάξω πουθενά με το μηχανάκι μου;"
"Α-"
"-ντε παράτα μας ρε μαλάκα! Που να τρέχουμε τώρα; Έλα άραξε εδώ."
Τώρα είναι όρθια, δίπλα στα κάγκελα της αυλής. Από έξω ένας μαντράχαλος με ξυρισμένο κεφάλι και μηχανάκι. Θεέ μου, τι μπορεί να θέλει το αγγελικό αυτό πλάσμα με αυτόν τον αλήτη;
Πηγαίνω στην κουζίνα να πιω λίγο νερό. Και τότε την ακούω να φωνάζει. Αρχίζω να τρέχω έξω, ενώ μέσα στο μυαλό μου γράφεται το υπόλοιπο παραμύθι.
"Αφήστε καλύτερα κύριε," είπε το κοριτσάκι, "η μαμά μου, μου έχει πει να μη μιλάω σε αγνώστους."
Ο λύκος, που ήταν πονηρός, την άρπαξε και την ανέβασε με το ζόρι στο μηχανάκι του.
"Βοήθεια!!!" φώναξε το κοριτσάκι.
Και τότε ο κυνηγός που ήταν εκεί κοντά, όρμησε και άρχισε να παλεύει με τον Λύκο. Ο Λύκος, θρασύδειλος όπως ήταν το έβαλε στα πόδια.
"Είσαι καλά μικρή μου;" ρώτησε το κοριτσάκι ο κυνηγός;
"Ναι, ευχαριστώ κύριε!" του είπε αυτή και τον φίλησε στο μάγουλο.
Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.
Τρέχω έξω και βλέπω τον μαντράχαλο να την έχει αρπάξει με τις χερούκλες του και να την σηκώνει στον αέρα, ενώ αυτή του βαράει γροθιές και φωνάζει.
Τρέχω και τον αρπάζω από τον ώμο. Ο τσόγλανος γυρνάει και, πριν προλάβω να κάνω τίποτα, μου χώνει μια μπουνιά.
Τι τους ταΐζουν τους νέους σήμερα; Βλέπω αστεράκια από το χτύπημα. Αυτή τρέχει στο σπίτι. Ο τσόγλανος με σηκώνει. "Είσαι καλά παππού;" με ρωτάει. Το κεφάλι μου κουδουνίζει τόσο ώστε να μη μπορώ να σκεφτώ κάποια απάντηση. Αυτή επιστρέφει και μου βάζει πάγο στο κεφάλι, εκεί που με χτύπησε ο τσόγλανος.
"Χίλια συγνώμη," μου λέει, "απλά παίζαμε και δε ξέραμε ότι θα νομίζατε ότι κάποιος θα έτρεχε για βοήθεια. Πάντως ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους σας που ήρθατε να βοηθήσετε."
Είναι πράγματι ένας άγγελος. Νιώθω την φροντίδα των χεριών της καθώς μου βάζει τον πάγο.
"Χίλια συγγνώμη" μου ξαναλέει. "Και μην πείτε τίποτα στους δικούς μου αν γίνεται…"
Δεν πρόκειται. Δε θα μπορούσα να αρνηθώ τίποτα στα δύο αυτά αγγελικά ματάκια. Γυρνώντας στο σπίτι σκίζω το γραπτό μου και κάθομαι σκεφτικός στην πολυθρόνα μου. Θα πρέπει να σοβαρευτώ! Μεγάλος άνθρωπος και να γράφω παραμυθάκια για την κόρη του γείτονα; Αν είναι δυνατόν! Τι μπορεί να σκεφτόμουν;
Από αύριο θα βγάλω από την αποθήκη τον εξοπλισμό ζωγραφικής. Μόνο ένας πίνακας μπορεί να εκφράσει την αθωότητά της.
This post has been edited by Nihilio: 16 September 2005 - 00:45

Sign In
Register
Help

Back to top
MultiQuote