distaros Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 (edited) Δεν τα πάω καλά με το photoshop,και δεν μοιάζουν και πολύ με αυτά που βλέπω σχεδιασμένα στο χαρτί,αλλά έστω... Edited January 29, 2005 by RObiN-HoOD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distaros Posted January 28, 2005 Author Share Posted January 28, 2005 Να ένα ακόμα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shai-Hulud Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Είναι πολύ όμορφα! Αλλα γιατί τόσο μικρά? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distaros Posted January 28, 2005 Author Share Posted January 28, 2005 Τι εννοείς μικρά?Εγώ όταν πατάω να μου τα ανοίξουν σε νέα σελίδα,το πρώτο τρώει σχεδόν όλη την σελίδα.Δεν λειτουργεί αυτό σε εσάς? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shai-Hulud Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Εχμ... Μάλλον δεν έχεις και πολύ καλή ανάλυση, ε? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 To Board δημιουργεί Thumbnails σε πολλές εικόνες και πρέπει κανείς να κλικάρει πάνω σ'αυτό για να δει την Χ εικόνα στο μέγεθος που την έχει ανεβάσει κάποιος. Χάρε, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να έβαζες κάποιες εικόνες σου στο http://www.photobucket.com από όπου μπορείς να κάνεις direct linking και οι εικόνες σου θα φαίνονται ολόκληρες εδώ. Είναι δωρεάν και πανεύκολη η δημιουργία μιας γκάλερυ εκεί η και σε άλλα ανάλογα sites. Πάντως έχω μείνει κατάπληκτος με την αίσθηση της λεπτομέρειας που έχεις. Μου θυμίζει το στυλ σου ένα από τα αγαπημένα μου φάντασυ κόμικς (η μάλλον συνδυασμό κόμικς και κειμένου) το Thieves and Kings. Να το λινκ: http://www.iboxpublishing.com/ Οχι απλά θα ήθελα να δω περισσότερα αλλά νομίζω πως θα μπορούσες ανετότατα να κάνεις μια εικονογραφημένη ιστορία η ίσως και κόμικς. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Αυτό που έλεγα στο άλλο thread, Διονύση... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Χμμ μάλλον δεν έγραψα σωστά τι εννοούσα. Αναφερόμουν στο "κόμικ" ως ακολουθία σχεδίων, κάτι που δεν φαίνεται από τα "μονά" σκίτσα του Χάρου. Όχι στην τεχνική του. Σόρρυ, mea culpa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Velkion Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 (edited) Α, ωραίος ρε χάρε! Πιο πολύ μου άρεσε το καράβι Έχεις να μας δείξεις κι'άλλα; (Σημείωση-Παρατήρηση: "This post has been edited by RObiN-HoOD: Yesterday, 10:04 AM" Τι έγινε ρε Τρομπέν των Δασών, γιατί έβαλες χέρι στο μήνυμα του παιδιού; ) --Με PM τα υπαρξιακά σου προβλήματα, παρακαλώ. :-Ρ Edited January 30, 2005 by Bardos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts