Rikochet Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Κάτι που έγραψα πριν... κάμποσο. Δεν έχει κανένα νόημα. Ούτε ουσία. Και ειναι και μοχθηρό. Διαβάστε αμα θέλετε να χάσετε χρόνο. Ταύτα. {A Rather lame attempt To try and write something Original} …original …original …original What’s original anyway? What Is Original? Whatisoriginal? Wha tiso rigin al? O-R-I-G-I-N-A-L Disfigurement Divine shower A rather shameful way To play (P-L-A-Y) with words Something paranoic Something from (or in or out) beyond Has tak-(en) control Can you really see? Nothing’s Nothing’s Nothing’s Original. All used up All broken down All seem Like recoiling playgrounds Call it surrealism Call it madness Call from a CELL-(phone) It might answer It really -might- I tried I got really, badly, sarcastically injured Injured I-N-J-U-R-E-D But someone is Nothing is Original is What is? In final analysis What can be? I am (is) I see (percept) I touch (consume) Someone’s used me up Just like I used up words Made you lose your P-R-E-C-I-O-U-S Time Well I’m glad So glad Really glad In the end You (I, he, they) lose Always lose …lose …lose …lose L-O-S-E Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Παρανοϊκοφανέστατο σίγουρα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Είχε κάποια ομορφιά, όμως, αυτή η παράνοια... Βέβαια, το πρόβλημα είναι το να κρίνεις την παράνοια: πως το κάνεις; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distaros Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Ε,εντάξει,νομίζω πως είναι περιττό να πω την γνώμη μου... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Volsung Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Όντως, η παράνοια έχει και την ομορφιά της... Ωραίο είναι, και ας μην έχει κανένα νόημα... αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξής του (όπως λέει και ο Χάρος) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μελδόκιος Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Ηχητικά έχει πολύ ωραίο feeling. Και έχει νόημα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drunk Elf Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Βασικά εγώ δεν βλέπω καμία παράνοια. Ποιό πολύ σε άσχετες μεταξύ τους προτάσεις μου κάνει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Εγώ δε βλέπω καμία παράνοια. Ούτε άσχετες εκφράσεις. Μια χαρά συνειρμούς έχει, τέτοιουε κάνουμε κάθε μέρα. Και μ' άρεσε κιόλας! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 (edited) Έχω γράψει και χειρότερα, μια κατηγορία που λέγεται ¨Σκέψεις της Στιγμής" και γράφω ότι μου κατέβει. Όπως το "Πώς λέγεται ένα κείμενο που ασχολείται με τον εαυτό του" και τέτοιες μπούρδες. Πάντως καλό είναι για το είδος του. Αν και δεν κατάλαβα τίποτα, κατάλαβα την παρανοϊκότητα του καλλιτέχνη. Δεν είναι απλές άσχετες σκέψεις, υπάρχει βία βαθύτερη σύνδεση, βαθιά, πολύ βαθιά.... Edited January 30, 2005 by Throgos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack_Mordino Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Kιεμ ένα μ'άρ εσε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Θρώγκε: Το κείμενο που ασχολείται με τον εαυτό του λέγεται αισθητικά αυτό-ανακλώμενο (κακή μετάφραση από τα αγγλικά). Το aesthetic self reflectiveness είναι ένα από τα κύρια γνωρίσματα του μοντερνισμού, πού συνέχισαν να υπάρχουν και στον μεταμοντερνισμό. Now you know. Μας έπρηξαν πέρυσι στη σχολή με αυτό. Μιας και έγραψες κάτι που έχει για τίτλο "Πως λέγεται το κείμενο που ασχολείται με τον εαυτό του", μου φάνηκε καλό να σου απαντήσω, να σου φορτώσω λίγο από το πρήξιμο που φορτώθηκα πέρυσι. (Ζητώ συγγνώμη από τον Ρίκο για το spam ( ; ) στο ποίημά του - αν το εκλαμβάνει ως spam, που δεν νομίζω, γιατί μιας και έγραψε ένα τέτοιο ποίημα πιθανόν να τον ενδιαφέρει κι αυτόν η πληροφορία.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Ευχαριστώ Νιέννα για τις πληροφορίες! Το κείμενο, ναι, καθημερινοί συνειρμοί... Mordino, θέλω το άβατάρ σου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Δεν είναι «-ανακλώμενο,» αλλά δε μου έρχεται η λέξη... Δεν έχεις ακούσει την έκφραση: "He reflected back on this..." κάπως έτσι τουλάχιστον; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Την έχω ακούσει, αλλά προέρχεται από τον αντικατοπτρισμό. Σκέψου το. Reflect back σημαίνει βλέπω κάτι, το αναλύω/αφήνω να επικοινωνήσει μαζί μου, και επιστρέφω σε αυτά που μου έδωσε, αναμασώ αυτά που μου έδωσε. Μιλάμε για το αντίκτυπο (αντανάκλαση!) κάποιου πράγματος πάνω σε κάποιον... Αν κάτι είναι self-reflective ανακλά τον εαυτό του, αντικατοπτρίζει τον εαυτό του, μιλά για τον εαυτό του, ασχολείται με αυτόν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Δε διαφωνώ, απλά προσπαθώ μπας και βρούμε τη λέξη!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts