distaros Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 (edited) Αυτό τον καιρό ετοιμάζω το τεύχος 2 του Εφιαλτικού Συνδρόμου. Το τεύχος 1 θα το βρείτε εδώ... http://community.sff.gr/index.php?showtopic=1093 Ψήνεται κανείς να προσφέρει διηγήματα,κόμιξ,σκίτσα,ποιήματα,άρθρα,σχόλια ή ότι άλλο? Να πω πως το έντυπο έχει ένα στάνταρ κοινό των 50-100 ατόμων,πως μοιράζεται δωρεάν σε καμιά 100στη αντίτυπα στην Θεσσαλονίκη(στην Αθήνα είχα αφήσει πριν κάνα μήνα μερικά στην Βίλλα Αμαλίας και σε αρκετούς φίλους για να τα μοιράσουν,αλλά δεν ξέρω αν έγινε...),σε καφενεία,στον δρόμο,στις καταλήψεις,στην πανεπιστημιούπολη,σε μερικά σχολεία και από χέρι σε χέρι. Κάποια αντίτυπα θα δωθούν μάλλον και στην Άγνωστη Καντάθ και στο Fantasy Shop Θεσσαλονίκης. Δεν παίζει φάση τιμής,τα έξοδα τα αναλαμβάνω όλα εγώ(εκτός και αν θέλει να συνεισφέρει και κανείς άλλος),και γενικά η όλη δουλειά γίνεται για τον χαβαλέ. Οι σοβαρές προτάσεις δεν γίνονται δεκτές. Edited January 29, 2005 by Anergos Xaros Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 ego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distaros Posted January 29, 2005 Author Share Posted January 29, 2005 Γιούχου..Ήλπιζα να προσφερόταν ο φίλτατος Βόρειος. Ανοιχτοί σε κάθε πρόταση που νομίζετε πως ταιριάζει στην αισθητική του εντύπου(ξέρετε εσείς τώρα...). Ε,τους καρπούς της παρανοιάς σας ανεβάστε τους σε αυτό το topic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distaros Posted January 29, 2005 Author Share Posted January 29, 2005 Δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι σε παράλογο. Μπορεί να είναι ένα κόμιξ,ένα σκίτσο,ένα παραμύθι,ένα άρθρο... Αρκεί να δένει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pooka Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Κι εγώ σέλω Ανεργούλη Χαρούλη Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μελδόκιος Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Μπορώ και 'γω να συνεισφέρω αν με θέλετε, με κανα σκίτσο η διηγηματάκι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Θα δω τι έχω στην άκρη και θα σου στείλω αν υπάρχει κάτι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Χάρε, μπορείς να συμπεριλάβεις αυτό. Ελπίζω να είναι αρκετά παρανοϊκό για το zine. Ο_Μονάρ_ης_και_το_Κάστρο.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μελδόκιος Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Βασικά Χάροντα μου άρεσε πολύ η όλη ιδέα. Μπορούμε να συνεργαστούμε οι διάφοροι ψυχασθενείς θεσσαλονικείς και ενεργά (όχι μόνο συνησφέροντας υλικό αλλά και άλλες αγγαρίες). Αν θες να συνενοηθούμε στο μείτοινγκ περί του θέματος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bardoulas© Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 http://community.sff.gr/index.php?showtopic=875 Αν σου κάνει, είναι ό,τι πιο παρανοϊκό έχω γράψει. Και θα τα πούμε και από κοντά στη θεσσαλονίκη Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Εγώ έχω φουλ κείμενα παρανοϊκά. Αλλά θα γράψω και μερικά καινούρια. Μόνο μέσω internet, μένω Αθήνα. Υ.Γ.: Ανωνύμως, δε θέλω να γίνω ρεζίλι σε γνωστούς στη Θεσσαλονίκη! Έχω φίλους που σπουδάζουν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Volsung Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Έχω κάνει ένα κόμιξ, αλλά είναι πρόχειρο... απαίσια σχέδια, διαφημηστικό τετράδιο φροντιστηρίου, όλα είναι με στυλό... οπότε καταλαβαίνετε δεν γίνεται να το παρουσιάσουμε έτσι... Μπορώ να κάτσω και να ασχοληθώ ξανά (να τα ξανακάνω τα σχέδια με μολύβι σε κανονικό χαρτί και γενικά να το σουλουπώσω λίγο, μετά να το σκαννάρω) αλλά θα πάρει πολύ χρόνο. Πότε σκοπεύεις να το εκδόσεις, Χάρε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distaros Posted January 30, 2005 Author Share Posted January 30, 2005 Σε κανά μήνα αν είναι έτοιμο... Μελδόκιε οι Πυγολαμπίδες νομίζω πως είναι και για το zine,ειδικά συνοδευόμενες από το ανάλογο σκιτσάκι... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μελδόκιος Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Θα χαιρόμουν πολύ να τις δημοσίευα αλλά ρε συ είναι 15 σελίδες. Μήπως πέφτουν πολλές; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distaros Posted January 30, 2005 Author Share Posted January 30, 2005 (edited) Ε,μπορούμε να μικρύνουμε την γραμματοσειρά.Αν το βάλεις στο 9,οι σελίδες μειώνονται σε 10...Και μπορεί να είναι η κεντρική ιστορία. Γενικά... 1.Πείτε μου όνομα/παρατσούκλι/τίτλο.Ο τίτλος (''Δρεπανηφόρο Ξωτικό'',''Βασιλιάς Βολσούνγκιος'',''Κουλός Άνθρωπος'' κλπ κλπ)είναι ψιλοαναγκαίος για ατμοσφαιρικούς λόγους...Η ανωνυμία είναι φυσικά σεβαστή. 2.Με τι γραμματοσειρά θα στηθούν οι ιστορίες σας?Εγώ ας πούμε στο Τεύχος 1 είχα 4 διαφορετικές,ανάλογα με την ιστορία...Θέλετε να τις συνοδέψετε με κάποιο σκίτσο? Μέχρι τώρα πάντως μπορώ να πω πως γ***αει το cast και οι ιστορίες. Edited January 30, 2005 by Anergos Xaros Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Ego grafo sta agglika kyrios, 8a yparksei problhma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distaros Posted January 30, 2005 Author Share Posted January 30, 2005 Ε,όχι και ότι καλύτερο μα θα επιβιώσουμε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Volsung Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 OK, Χάρε, θα φροντίσω να το έχω έτοιμο μέχρι τότε... (να ξέρεις πάντως είναι καμιά δεκαριά σελίδες και είναι απαίσιο από τεχνικής άποψης, αλλά έχει πολλή πλάκα. όσοι το έχουν διαβάσει και ξέρουν από D&D έχουν πεθάνει στα γέλια) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distaros Posted February 2, 2005 Author Share Posted February 2, 2005 (edited) ΕΤΟΙΜΗ Η ΥΛΉ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ....Και λέω πρώτο τεύχος γιατί αυτό θα ονομαστεί τεύχος 1...Το παλαιότερο,θα μετανομαστεί σε τεύχος 0.Γιατί αυτό το θεωρώ ως το αυθεντικό,μια υπέροχη συλλογή παράνοιας, ενώ το παλιότερο ήταν απλά μια δική μου "εξομολόγηση". Λοιπόν,σαν κεντρικό διήγημα έχουμε τις Πυγολαμπίδες του Μελδόκιου, παρέα με το τέλειο artwok του northerain.Ακολουθεί το Κακώς Κείμενο του Rikochet,ο Υπουργός (το δικό μου) και ο Μονάρχης και το Κάστρο του Βάρδου.Το εξώφυλλο θα το κοσμεί ο Βαλτούλης του Μελδόκιου. Η μπανανόφλουδα του Throgos ,το z.g.a.d.a του Bardoula και λοιπές ιστορίες που υπάρχουν και θα υπάρξουν,θα ακολουθήσουν στο Τεύχος 2. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Πείτε μου πως θα υπογράψετε τα έργα σας...? Χουτ Χουτ... Κακώς_Κείμενο.doc Πυγολαμπίδες.doc Ο_Μονάρ_ης_Και_Το_Κάστρο.doc Πείτε μου και αν σας ικανοποιεί μέγεθος/γραμματοσειρά... Πρωτού βγάλετε συμπεράσματα,βγάλτε το μια φωτοτυπία γιατί στο χαρτί πάντα δείχνει καθαρότερο και μεγαλύτερο και πολύ πολύ ομορφότερο... Υ.Γ...Η επιλογή έγινε με κριτήριο την ποικιλία και το μέγεθος, και όχι την "ποιότητα"...Για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση. Έτσι έχουμε ένα Κεντρικό Διήγημα(Πυγολαμπίδες),δύο παρανοικά εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους(Υπουργός και Κακώς Κείμενο) και ένα παραμύθι(Ο Μονάρχης και τοπ Κάστρο). Edited February 2, 2005 by Anergos Xaros Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distaros Posted February 2, 2005 Author Share Posted February 2, 2005 Η_Μπανάνα.doc Ω!!!Ναι,τελικά χώρεσε και η Μπανάνα. Τι καλά...Και μιλάμε για μόλις 24 σελίδες πράγμα,που είναι πολύ φτηνό να φωτοτυπηθεί... Άντε,να ακούσω ψευδώνυμα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drowvarius Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Εάν θες σου προσφέρω την Πυρά του Ούλριχ. Δεν ξέρω αν είναι βέβαια αρκετά παρανοϊκό, αλλά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distaros Posted February 2, 2005 Author Share Posted February 2, 2005 (edited) Έτοιμος ήμουν να στο προτείνω... Το κρατάμε για το τεύχος 2. Ψευδώνυμο? A,και Βάρδε,πως σου φαίνεται να συνοδεύει την ιστορία μια εικόνα τέτοιου τύπου? ΓΑΤΑ.bmp Αν υπάρχει τίποτα καλύτερο γατοσχετικό,στείλτο... Edited February 3, 2005 by Anergos Xaros Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Για να πω την αλήθεια, δε με ξετρελαίνει κιόλας --ως εικόνα και θέμα, εννοώ, όχι ως τεχνική--, γιατί δε νομίζω ότι ταιριάζει πολύ με την ιστορία. Αλλά, αν δεν υπάρχει κάτι πιο ταιριαστό, δεν έχω πρόβλημα. Εσύ την έχεις φτιάξει; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distaros Posted February 3, 2005 Author Share Posted February 3, 2005 Ξέχνα το,και εγώ που την ξαναβλέπω δεν μου αρέσει...Θα ψάξω για κάτι σε πιο Ονειρικό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distaros Posted February 3, 2005 Author Share Posted February 3, 2005 Μονάρ_ης.bmp Βάρδε τι λες για αυτό?Μόλις το έφτιαξα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts