Rikochet Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Μια χαρά γραμματοσειρά είναι, Χάρε. Όσο για την υπογραφή: Γιάννης "Rikochet" Γαλιάτσος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Μονάρ_ης.bmpΒάρδε τι λες για αυτό?Μόλις το έφτιαξα... <{POST_SNAPBACK}> Χάρε, είσαι θεός! Αυτό είναι τέλειο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distaros Posted February 3, 2005 Author Share Posted February 3, 2005 King Volsung... Βρήκα μια εικόνα με δύο φεγγάρια,ένα μεγάλο πορφυρό και ένα μικρότερο ασημένιο,και σύννεφα τριγύρω.Είναι πολύ ατμοσφαιρικό,και νομίζω πως είναι screenshot από το Morrowind....Είναι πολύ "βαριά" και δεν μπορώ να την ανεβάσω,αλλά αν ο northerain δεν στείλει κάτι καλύτερο,την θές? Α,και με τι ψευδώνυμο να υπογραφεί το έργο σου? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shai-Hulud Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Εγώ θα αρκεστώ σε ένα τεύχος! Φρόντισε για το μύτινκ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Gia to teyxos 2, diabase to ''yet another crusifixion'' sthn biblio8hkh na deis an kanei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Volsung Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 (edited) Χάρε, λοιπόν... καλό ακούγεται. Αν γίνεται να το πάρει ο northe (ή όποιος άλλος ξέρει να κάνεi manipulation τέλος πάντων αν θέλει) και να εξαφανίσει το ένα φεγγάρι. Μετά να συκγρίνουμε και διαλέγουμε όποια μας αρέσε ιπερισσότερο... Διατείθεται να το κάνει κανείς; Αν όχι, δεν πειράζει, θα την βάλουμε έτσι όπως είναι. Edit: Όντως το yet another crusifixion ειναι πολύ καλή ιδέα για το Εφιαλτικό Σύνδρομο. Ξαναedit: Για υπογραφή βάλε Αλέξανδρος "King Volsung" Καραγιώργης Edited February 3, 2005 by King_Volsung Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drowvarius Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Άνεργε Χάρε, πότε θα βγει το δεύτερο τεύχος? Έλαβες το μήνυμά μου για το ψευδώνυμο?Άντε να δούμε...με τέτοια μικρά βηματάκια μπορεί να κάνουμε κάποια στιγμή κάτι σημαντικό Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distaros Posted February 9, 2005 Author Share Posted February 9, 2005 Μύνημα ελήφθη... Κάτσε πρώτα να βγει το πρώτο,και βλέπουμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bardoulas© Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Καταπληκτικό! Μόνο εκεί που λες ότι ψάχνεις συγγραφείς, ποιητές και λοιπούς παραμυθάδες, βάλε και ένα τρόπο επικοινωνίας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distaros Posted February 27, 2005 Author Share Posted February 27, 2005 Και ναι,το τευχίδιον 1 επιτέλους έτοιμο...Γαμώτο,ήταν πιο δύσκολο από όσο περίμενα αλλά το αποτέλεσμα νομίζω πως είναι ικανοποιητικό. Λοιπόν,με τον φίλτατο Μελδόκιο ετοιμάζουμε ιστιοχώρο για το Εφιαλτικό Σύνδρομο,καθώς και μερικές ακόμα εκπλήξεις... Για την ώρα,οι όποιοι ενδιαφερόμενοι ας απευθυνθούν σε Χάρο ή Μελδόκιο για Βορρά,και σε Βάρδο ή Rikochet για Νότο. Δεν ξέρω πως θα κυκλοφορήσει αλλού,πάντως εδώ πάνω θα το βρείτε σύντομα σε κάποια μαγαζιά... Θα ξαναεπικοινωνήσουμε... Βάρδε,πως πάει η διανομή κάτω?Θέλετε να κανονίσουμε να σας στείλουμε φράγκα ή αντέχετε?Θα το κυκλοφορήσετε και σε κάνα μαγαζί ή μόνο μεταξύ φίλων? Άμα κάνετε και συννενόηση με κάνα φωτοτυπάδικο θα σας βγει πιο φτηνό...Εδώ έχουμε προσφορά,μας βγάζουν τα 200 τεύχη 100 ευράκια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Παιδιά, εγώ δεν ήξερα κάτι, ότι θα τα διανήμουμε. Πάντως, αν θέλετε, πολύ ευχαρίστως. Μπορώ, κατά πρώτον, να δώσω κάποια τεύχη στην Κάισσα. Αλλά θα πρέπει, πρώτα, να έχω κάποια χρήματα στα χέρια μου για να βγάλω φωτοτυπίες κτλ. Στείλε μου PM καλύτερα, για να τα πούμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 (edited) Μια στιγμή παιδιά. Θα μοιραστούμε τα έξοδα για να τυπώσουμε το φάνζιν σας για να διανεμηθεί στην Αθήνα? 'Η δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι εννοείτε? Mάλλον χρειάζονται περισσότερες επεξηγήσεις. Edited February 28, 2005 by Dain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drowvarius Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Στο πρώτο τεύχος ποια διηγήματα και ποιήματα έλαβαν μέρος??? Δεν μας είπες νομίζω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μελδόκιος Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Όσοι ενδιαφερόμενοι ρίξτε μια ματιά εδώ, στο πρόχειρο blog που στήσαμε για το Εφιαλτικό Σύνδρομο. Εκεί έχει και τα περιεχόμενα του πρώτου τεύχους, drowvarius. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distaros Posted February 28, 2005 Author Share Posted February 28, 2005 Έο...ΚΆτσε να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Το έντυπο αυτό δεν είναι υπ'ευθύνη κανενός.Το διανέμει όποιος το έχει και θέλει να μπει στον κόπο. Δεν υπάρχει "συντακτική ομάδα".Το ότι κάποιος έχει γράψει,δεν σημαίνει πως πρέπει και να διανέμει το τεύχος,και το αντίθετο. Όποιος έχει το τεύχος στα χέρια του και γουστάρει την φάση,το μοιράζει.Έτσι απλά.Όποιος δει πως δεν τα καταφέρνει με τα φράγκα,σταματάει ή ζητάει από εμάς εδώ πάνω,που το έχουμε πάρει και λίγο πιο θερμά. Αυτά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bardoulas© Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Τα θερμά μου συγχαρητήρια. Απλά πανέμορφο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts