Jump to content

Αστρολογία


ComaTose
 Share

Recommended Posts

Ήδη σου είπα πόσο πολύ μου άρεσε (ακόμα κι αν δεν πολυσυμπαθώ τα manga). Από άποψη σχεδίου αλλά και ηλεκτρονικής επεξεργασίας είναι εξερέτικαλ! Koot work!

Link to comment
Share on other sites

Χμμ, το σχεδίασα στο χέρι, έπειτα χρησιμοποίησα το μελδοκοσκάνερ για να το βάλω στο PC και μετά έπιασα το Photoshop cs, και tadaah... Αυτά.

Link to comment
Share on other sites

Και πολύ καλά έκανες και την έβαλες Comatοse. Σύντομα, αν όλα πάνε καλά, θα έχουμε τη δική μας Gallery στο φόρουμ! Αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα προς το παρόν. :p <-----Dain playing mysterious again!

 

Το σχέδιο σου είναι ίσως το καλύτερο που έχεις κάνει. Και σαν εκτέλεση, σαν textures και σαν θέμα. Ιδιαίτερα μου άρεσαν τα μαλλία! Πολύ-πολύ ρεαλιστικά. 'Εχεις πραγματικά εξελίχτεί πολύ από το πρώτο σχέδιό σου που είχα δει. Είναι θαυμάσιο που αγαπάς τόσο τη σωγραφική, και τα μάνγκα, και αυτό φαίνεται! Keep up the marvelous work! :thmbup:

Edited by Dain
Link to comment
Share on other sites

Eπίσης ενδιαφέρον είναι το θέμα που επέλεξες (είναι γνωστό το ενδιαφέρον μου για την αστρολογία και διάφορα άλλα μεταφυσικά :p) και βλέπω πως έχεις βάλει διάφορα σύμβολα μέσα στην εικόνα. Να υποθέσω πως η απόφασή σου αυτή δεν ήταν απλά θέμα design αλλά είχε και κάποιον άλλο λόγο? ;) :sorcerer:

Link to comment
Share on other sites

Εμ, να, προσπάθησα να κάνω το ραβδί με τα φίδια το κεντρικό θέμα της εικόνας. Αλλά απέτυχα (προφανώς). Τα πάνω σύμβολα είναι τα ζωδιάκια μας, το κάτω αριστερά συμβολίζει στην αλχημεία τον χρυσό (από τον οποίο είναι φτιαγμένα τα φίδια) και στην αστρολογία τον ήλιο, ενώ το κάτω δεξιά συμβολίζει το ασήμι (από το οποίο είναι φτιαγμένο το ραβδί) και την σελήνη. Αυτά :p

Link to comment
Share on other sites

Να κι ένας άνθρωπος που αναγνωρίζει αλχημειστικά σύμβολα! και τα ξέρει κιόλας!!

 

Εύγε, νέε μου! Θα πας μπροστά εσύ...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..