Lord_Velkion Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 (edited) "Σου το'χα πει. Ο πόλεμος είναι για τους τρελούς. Όχι για εσένα. Ξέρεις πραγματικά πως είναι; Ξέρεις πως νοιώθω; Γύρνα στην ζωή σου, δεν χρειαζόμαστε ένα πτώμα παραπάνω. Αν μπορούσα θα το έκανα κι'εγώ. Δεν μπορώ πια. Το μόνο που σου ζητώ είναι να μας θυμάσαι. Μην μας ξεχνάς. Είναι παγωμένα και σκοτεινά εδώ. Και φοβάμαι πολύ." Edited February 3, 2005 by Lord_Velkion 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Ωραίο. Ποιος είναι ο αφηγητής; Ρωτάω επειδή το κείμενο βρίσκεται μέσα σε εισαγωγικά. Να ψαχουλέψω και λίγες λεπτομέρειες, ε; Ξέρεις πραγματικά πως είναι; Το "πως" θέλει τόνο. Πώς. Ξέρεις πως νοιώθω; Το "πως" θέλει τόνο. Γύρνα στην ζωή σου, δεν χρειαζόμαστε ένα πτώμα παραπάνω. Θέλεις άνω τελεία, όχι κόμμα. Αν μπορούσα θα το έκανα κι'εγώ. Το "κι" δε χρειάζεται απόστροφο ποτέ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Velkion Posted February 3, 2005 Author Share Posted February 3, 2005 ο συγγραφέας παντως είμαι εγώ. Είναι από κάτι που είχα γράψει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Volsung Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Πολύ ωραίο. Είναι μέρος μιας ιστορίας σου ή έτσι απλά το έγραψες; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Velkion Posted February 3, 2005 Author Share Posted February 3, 2005 Είναι λίγο περίεργο. Μια συλογή από σκηνές και σκόρπιους διαλόγους με κοινά σημεία αναφοράς. Αλλά προς το παρόν δεν σκέφτομαι να το δείξω σε κόσμο. Κάποια αποσπάσματα ίσως. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Περιμένουμε και τα άλλα αποσπάσματα Velkion. Όντως έχει ωραία αίσθηση και ποιητικότητα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elsanor Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 I see... καλό είναι και εκφράζει πολλά από ότι καταλαβαίνω. Βάρδε σου ξέφυγε μάλλον ένα. Γύρνα στην ζωή σου, δεν χρειαζόμαστε ένα πτώμα παραπάνω. Νομίζω είναι "δε χρειαζόμαστε", όχι "δεν χρειαζόμαστε". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drowvarius Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Πολύ καλή η αφήγηση. Αν και μικρό σε κάνει να το διαβάσεις πολλές φορές, γιατί είναι πολύ ωραία γραμμένο. Νομίζω πως στο σημείο που λες "στην ζωή" δεν θέλει "ν" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Τα "ν" φεύγουν προαιρετικά. Γιαυτό δεν ανέφερα κάτι και στο παραπάνω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Και εμένα μου άρεσε...πολύ μάλιστα! Μου άρεσε που ειναι περιεκτικό και πυκνό και μου θύμισε και το... πως το έλεγαν ''το λακωνιζειν εστι φιλοσοφειν''? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Μου θυμίζει τα κειμενάκια και τα ποιήματα που βάζει το Τρίτο από 11.30 μέχρι 12.00, συνοδεία (υπογεγραμμένη) περίεργης μουσικής. Είναι πολύ καλό, και εκφράζει πολύ όμορφα τα συναισθήματα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elsanor Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Μάλλον αυτό ξεχάστηκε και δε μεταφέρθηκε στη βιβλιοθήκη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deodonus Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 (τι σας έπιασε και το ψαχουλεύετε για "ν" και τόνους το καημένο;... ) Καλό είναι, αν και πολύ επικό/ρομαντικό (που δεν τα πάω και πολύ....) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts