Pooka Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Έτσι όπως σερφάριζα στο Διαδίκτυο, η σανίδα μου χτύπησε σε ένα ...χρυσαφένιο ύφαλο. ΄ The Big Comic Book Database Δεν έχω προλάβει να το κοιτάξω όλο, αλλά από όσο έχω δει έχω μείνει σπίτσλες! Quote
Koyan Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Ναι, αλλα έχει μόνο αμερικάνικο κομικ. Έχει μόνο ένα έργο του Enki Bilal, τίποτα από Hugo Pratt etc etc.. Δεν καλύπτει τις δικές μου ανάγκες... Quote
northerain Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Einai ligo kako arxeio, alla xrhsimo se ayta pou dia8etei. Quote
Oberon Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Καθόλου κακό. Είναι ένα τεράστιο site, και νομίζω πως υπάρχει και κάποιο αντίστοιχο για Ευρωπαικά κόμικς. Quote
Koyan Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Καθόλου κακό. Είναι ένα τεράστιο site, και νομίζω πως υπάρχει και κάποιο αντίστοιχο για Ευρωπαικά κόμικς. <{POST_SNAPBACK}> Πουντο, πούντο Quote
Recommended Posts