Management RObiN-HoOD Posted January 23, 2010 Management Share Posted January 23, 2010 Εκεί που ο Θάνατος θεριεύει εκεί που ο Κάτω Κόσμος βασιλεύει Είναι όλη η Ζωή καλά κρυμμένη είναι η Σκοτεινιά και η Φωτιά σβησμένη Περπάταγα και έβλεπα τα Άστρα να με πλησιάζουν και έλεγα πως έρχονται εμένα για να πάρουν Μα έτρεξαν και πέρασαν μέσα μου για να ακούσω πως τίποτα δεν έχω πια, τίποτα για να δώσω Κι’ ύστερα το φώς άξαφνου ηρθε να μου πει πως αληθινά εμένανε Ποθεί Και πως θα μείνει τώρα για να Δω τη Μαύρη τη ζωή που τόσο τη Ποθώ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Μπράβο Στέφανε! Να πω επίσης καλή αρχή! Να δούμε και να εκτιμήσουμε αυτή την πλευρά σου. Και είθε να είσαι ο πυρσός που θα ακολουθήσουν πολλοί άλλοι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 RobinHood, χαίρομαι που επιτέλους διαβάζω κάτι κι από 'σένα, αλλά θα μου επιτρέψεις να μην κάνω άλλο σχόλιο. Έχω σοβαρούς λόγους να μην είμαι καθόλου σίγουρη για τις προθέσεις σου... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tattoman Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 μπράβο σου, πολύ καλή δουλειά, δωκίμασε και την ΄ποίηση χωρίς ομοιοκαταληξία, σήγουρα θα τα καταφέρεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Εκει που μια κυριακη πρωι προσπαθουσα να ξεθαψω τονους παλια ποιηματα... τι ειδαν τα δυο πανεμορφα, μπιρμπιλωματικα και τσαχπινικα ματακια μου (προσεξατε την μετριοφροσυνη φανταζομαι);;;; Ο μεγαλος αφεντης γραφει και ποιηση;;;;;;;;;; Μετα απο απανωτα blink το ενα πισω απο το αλλο ....δηλωνω σοκαρισμενη και ανημπορη να κανω το οτιδηποτε αλλο, παρα να παρουσιασω ενωπιον σας την αποδειξη τουτη!! Και να δηλωσω περιχαρης πως η ποιηση, η ποιηση λεγω αγαπητα μου τεκνα, ειναι για ολους ελευθερη και ωραια!! Εκτος του οτι δεν ξερω αν ειναι η πρωτη σου αποπειρα, αλλα δεν ειναι ασχημη! Και μου κανει ελαφρως ειρωνικη η μου φαινεται? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts