khar Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Παρά το γεγονός ότι δεν είμαι οπαδός του τρόμου, μπορώ να πω ότι αυτό ήταν ένα καλό διήγημα. Το «καλό» με τα αγγλικά σου είναι ότι τα διαβάζω χωρίς πρόβλημα. Η στεγνή και χειρουργική γλώσσα μου μετέφερε τη σύγχυση του ήρωα και με «έβαλε» μέσα στο διαστημόπλοιο και την τραγική του κατάσταση. Καλή αρχή και καλό τελείωμα. Το μόνο αρνητικό στοιχείο είναι ότι δείχνει κάπως στημένο. Η αναγκαιότητα να υπάρχει ο ήρωας, η συμφωνία να έχει πρόσβαση τη γυναίκα του, το πιστόλι με τη σφαίρα που του δίνεται, δημιουργούν μια αίσθηση αναληθοφάνειας η οποία σε μια ταινία θα περνούσε χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά στο γραπτό γίνεται κάπως πιο εμφανής Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Γενική εικόνα: Με τσάκισες. Όπως κάνεις συχνά. Τι μου άρεσε: Όλο. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που να μη δένει με τα υπόλοιπα. Τι δε μου άρεσε: Δε θυμάμαι καν. Ούτε το ότι είναι στα αγγλικά δε με ενόχλησε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts