Sonya Posted February 5, 2012 Author Share Posted February 5, 2012 Έχεις πάρει σβάρνα τα κείμενά μου, Κέλλυ; Αυτό είναι απ' τα κείμενα που κλαίνε για επιμέλεια και για λέξεις και σ' ευχαριστώ που μου το θύμισες, για να το βάλω στο πρόγραμμα, μιας και μου άρεσε όταν το έγραφα. Σίγουρα οι επιστημονικές ανακρίβειες θα γέμιζαν περισσότερες σελίδες απ' το ίδιο το κείμενο, πάντως... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suss Kind Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Όντας καινούργια, κι εγώ μόλις τώρα διάβασα αυτό κείμενο, όπως και τα σχόλια από κάτω και έχω να δηλώσω ότι εμένα δε με πείραξε απολύτως τίποτα! Πολύ καλή χρήση γλώσσας (εκτός μερικών πολύ πολύ μικρών ενστάσεων), καλή αφήγηση, αντισυμβατική ιστορία, πολύ μακριά από τα 1,2,3 και το 4 ξέρουμε όλοι ποιο είναι, και από την άλλη στέκει και με πείθει. Το τέλος με απογοήτευσε. Θα ήθελα πολύ να το δω ολόκληρο, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει περιορισμός λέξεων πέρα από τον αναγκαίο για τους διαγωνισμούς και όταν πάνε γραπτά προς δημοσίευση. Προσωπικά είμαι υπέρ του να εκφραζόμαστε σε όσο χώρο μας αρέσει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts