Nihilio Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Όπως τον Οκτώβρη είχαμε μια πρόκληση για όλα τα μέλη του φόρουμ, έτσι και τώρα ήρθε η ώρα για μία νέα. Όλοι πιστεύω θα θεωρούσαμε ωραίο να έγραφε κάθε μέλος από μία κριτική την ημέρα. Επειδή όμως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να γίνεται συνεχώς, ας το δοκιμάσουμε για τον μικρότερο μήνα του χρόνου. Έτσι λοιπόν προκαλώ τα μέλη του φόρουμ να κάνουν από μία κριτική την ημέρα μέσα στο μήνα Φεβρουάριο (ή, για να το θέσω καλύτερα) να έχουν κάνει 28 κριτικές μέχρι το τέλος του μήνα. Πόσοι πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 You have my sword. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagoncult Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Και γω θα το προσπαθήσω. Υποθέτω πως μετρούν και τα σχόλια για τον ΕΦ διαγωνισμό. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted January 31, 2010 Author Share Posted January 31, 2010 Και γω θα το προσπαθήσω. Υποθέτω πως μετρούν και τα σχόλια για τον ΕΦ διαγωνισμό. Μετράει κάθε κριτική σε ιστορία της βιβλιοθήκης, άρα ναι 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Καλή επιλογή ημερών. Με τα δεκατέσσερα είναι ήδη μέσα λόγω διαγωνισμού, έχω τη μισή δουλειά έτοιμη. Παίζω κι εγώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solonor Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Χεχε, να μια πραγματικά πολύ καλή ιδέα! Μέσααα 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Εμένα θα με συγχωρήσετε. Έχω κάνει δέκα σχολιασμούς τις τελευταίες τρεις μέρες (έχω τελειώσει περισσότερο από τον μισό διαγωνισμό) οπότε λέω να κόψω λίγο ρυθμό. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waylander Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Θα προσπαθησω και εγα ξεκινωντας απο τις ιστοριες του διαγωνισμου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anime_Overlord Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Μέσα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Εγώ θα προσπαθήσω να μη μετρήσω εκείνες του διαγωνισμού. Είναι πολλά στη βιβλιοθήκη που θέλω να διαβάσω και να σχολιάσω και νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρω τα πόδια μου (ή μάλλον τα χέρια μου στο πληκτρολόγιο). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted January 31, 2010 Author Share Posted January 31, 2010 Εγώ νομίζω θα αφήσω τον διαγωνισμό στους υπόλοιπους (άντε να κάνω 5-6 κριτικές όπου νομίζω ότι έχω να πω κάτι) και θα πιάσω τα σκόρπια. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manstredin Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Μέσα κι εγώ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Θα το ήθελα αλλά.. το μεν πνεύμα πρόθυμο.. και ενώ τρώω άνετα μεγάλες μπουκιές, δε θα ήθελα να πω μεγάλη κουβέντα.. θα καταβάλω φιλότιμες προσπάθειες πάντως, ναι; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waylander Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Ξεκινησα. Επελεξα ενα τυχαιο foroum, μια σελιδα στην τυχη και σχολιασα την πρωτη ιστορια που με τραβηξε ο τιτλος της. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Μέσα και εγώ! Ξεκινάω άμεσα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amandel Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Χμμ οκ αι αμ ιν! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Ωραία η πρόκληση του Φεβρουαρίου, αλλά δε θα μπορέσω να ανταποκριθώ για πρακτικούς λόγους. Δυστυχώς, η αποφράδα μέρα κοντοζυγώνει καισε λίγες μέρες θα πάω στρατό. Ελπίζω τουλάχιστον να καταφέρω να ασχοληθώ με το διαγωνισμό. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted February 1, 2010 Author Share Posted February 1, 2010 Ωραία η πρόκληση του Φεβρουαρίου, αλλά δε θα μπορέσω να ανταποκριθώ για πρακτικούς λόγους. Δυστυχώς, η αποφράδα μέρα κοντοζυγώνει καισε λίγες μέρες θα πάω στρατό. Ελπίζω τουλάχιστον να καταφέρω να ασχοληθώ με το διαγωνισμό. Καλή θητεία και καλός πολίτης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagoncult Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Ωραία η πρόκληση του Φεβρουαρίου, αλλά δε θα μπορέσω να ανταποκριθώ για πρακτικούς λόγους. Δυστυχώς, η αποφράδα μέρα κοντοζυγώνει καισε λίγες μέρες θα πάω στρατό. Τι εννοείς; Ότι στο διαγωνισμό τρόμου δεν θα έχουμε ιστορία σου; Κανόνισε μεγάλε... εγώ λέω να μην πας... πες τους 'δεν μπορώ τώρα ρε παιδιά, θέλω να γράψω'. Όπως και να 'χει... βάστα γερά και καλός πολίτης. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Κι ούτε πουλί πετούμενο, Αντίκτο μας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 ...Δυστυχώς, η αποφράδα μέρα κοντοζυγώνει και σε λίγες μέρες θα πάω στρατό. Με το καλό να πας και να έρθεις. Ελπίζω να μη σου βάλουνε... μυαλό στο στρατό και παρατήσεις το γράψιμο. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μάρβιν ΑΑΠ Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 (edited) Δυστυχώς, η αποφράδα μέρα κοντοζυγώνει καισε λίγες μέρες θα πάω στρατό. Με το καλό κι από μένα να πας και με το καλύτερο να επιστρέψεις. Καλή τύχη σε μεταθέσεις-άδειες-παρέα εκεί. Για τις κριτικές, θα το παλέψω, χωρίς να έχω και μεγάλη αισιοδοξία, βλέποντας πόσο στενεύουν πια τα περιθώρια ελεύθερου χρόνου. Edited February 1, 2010 by Μάρβιν ΑΑΠ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Σας ευχαριστώ. Dagoncult, θα γράψω ιστορία τρόμου με τις περιπέτειές μου εκεί. Και, για να γυρίσω στο θέμα μας, προχωράω ακάθεκτος με την ανάγνωση των ιστοριών του διαγωνισμού. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eroviana Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Θα με συγχωρήσετε αλλά θα απουσιάσω για ένα μήνα, ίσως και λίγο παραπάνω. Δεσμεύομαι όμως για τον Μάρτιο. Κάθε μέρα (ή σχεδόν τέλος πάντων). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amandel Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 (edited) Ουραία είμαι στις 13 και έχω αφήσει άλλες 2-3 που τις άφησα τελευταίες για να τις ψειρίσω λίγο πιο μετά σύνολον 16. Άντε να δω τι θα πρωτοδιαλέξω μετά, τόσα που έχετε γράψει. Αλλά καλά πάω! Wooohooo Οι άλλοι πως τα πάτε? Edited February 9, 2010 by Amandel 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts