Naroualis Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Εγώ σταμάτησα στις τρεις ή τέσσερις, αλλά έχω το διαγωνισμό, που δεν τις έχω αναρτήσει ακόμη και θα έχω περισσότερο χρόνο αργότερα μέσα στο μήνα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagoncult Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 13εις. Νωρίς είναι ακόμα, μάλλον θα βγει άνετα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manstredin Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Είμαι πολύ πίσω, έχω σχολιάσει μόλις πέντε! Αλλά ελπίζω να έρθω στα ίσα μου το τριήμερο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anime_Overlord Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Θα έπρεπε να έχω κάνει τουλάχιστον 10 ως τώρα. Και ποια έχω σχολιάσει λοιπόν; O Άνθρωπος που σκότωσε τον Χρόνο... Πράσινοι Σκούφοι When am I? Λεωφορείο νο44 Πρότζεκτ #9 I have a mouth but I can't scream Ποιος πίστεψε τον Ρίτσαρντ Μάρβελους; 6, πρέπει να σχολιάσω άλλα 4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Ο διαγωνισμός καλύπτει τις μισές οπότε...δε βλέπω πρόβλημα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anime_Overlord Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Πως πάνε τα σχόλια ως τώρα; Εγώ πρέπει να έχω κάνει ως τώρα 20. Για να τσεκάρω… Η Άπιστη Ηώ Ο Βασιλιάς του Βάλτου Cthulhu Rant Lost...Heroes Τα παπούτσια ενός πεθαμένου Τα παιδιά κάτω στον κάμπο Νυχτερινές Επισκέψεις Η τελευταία Αυτοκρατορία Κατεβαίνωντας τα σκαλια... Καθρέφτη, Καθρεφτάκι μου Πλαστική Ιουλιέττα Η νύχτα που ποτέ δεν τελείωσε Και 6 από πριν, σύνολο 18. Είμαι 2 πίσω… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ἀπόστολος Βρανᾶς Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 Ἐνδιαφέρουσα πρόταση! Κάπως ἔτσι θὰ λιγοστέψουν καὶ οἱ 'μοναχικὲς Ἱστορίες' καὶ τὰ 'μοναχικὰ ποιήματα'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φάντασμα Posted January 4, 2023 Share Posted January 4, 2023 Όποιο μέλος θέλει, μπορεί να πάρει μέρος στην πρόκληση και να γράψει μία κριτική την ημέρα για τον μήνα Ιανουάριο ή Φεβρουάριο σε οποιαδήποτε ιστορία της βιβλιοθήκης. Μην ξεχάσετε να γράψετε στο παρόν topic τον τίτλο της ιστορίας που γράψατε την κριτική. Για τον μήνα Ιανουάριο, ξεκινώντας από την Πέμπτη 5/1 είναι 27 κριτικές στο σύνολο. Για τον μήνα Φεβρουάριο, ξεκινώντας από την Πέμπτη 2/2 είναι 27 κριτικές στο σύνολο (δεν θα ξεκινάει η πρόκληση από την αρχή του μήνα για να είναι ο αριθμός των ημερών το ίδιο με τον Ιανουάριο). Όσοι καταφέρουν και ολοκληρώσουν την πρόκληση για έναν από τους δύο μήνες, τα ονόματά τους θα γραφτούν σε μήνυμα στην κορυφή του topic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts