Throgos Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 (edited) Παρ' όλο που δεν είναι ακριβώς τέχνη, παρά ένα είδος μαθηματικής χαρτογράφησης, το ποστάρω για γνώμες και για να βάλετε κάποια ονόματα ίσως, που εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ. Μερικά στοιχεία για τον χάρτη αυτόν: 1.Χωρίζεται σε 4 περιοχές: Η Βόρεια είναι το ένα βασίλειο. Η νότια το άλλο. Το μεσαίο δημιουργήθηκε με συνεργασία των δύο αυτών "Καλών" βασιλείων. Στα ανατολικά είναι το "κακό" βασίλειο. 2.Για να επιζήσουν και να αναπτυχθούν τα καλά βασίλεια χρειάζονται ένα "δάσος". Αυτό το δάσος φυτρώνει μόνο του όταν το βασίλειο αναπτυχθεί. Τους χαρίζει σχετική προστασία ενάντιο στο κακό, και είναι πολύ πολύτιμο. 3.Όλα τα βασίλεια έχουν μία παράξενη ικανότητα: την γεωπλαστική ικανότητα. Δηλαδή μπορούν να διαμορφώσουν τη γη και τη θάλασσα ανάλογα με τις ανάγκες τους, αλλά χρειάζεται μεγάλη δύναμη. Όλα τα φυσικά στοιχεία είναι φτιαγμένα από αυτούς, κάθε βουνό και κάθε ακτή. 4. Συγχωρήστε οποιαδήποτε λάθη στα χρώματα. Όταν υπάρχει πράσινο μέσα σε ένα κτίριο σημαίνει ότι υπάρχει εσωτερική αυλή. Όταν υπάρχει νερό, τότε έχει μέσα κάποια πισίνα - συντριβάνι (όχι μόνο για καλλωπιστικούς λόγους, αλλά και σαν δεξαμενή νερού). _άρτης.zip Edited February 13, 2005 by Throgos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Χρήσιμο! Βέβαια εγώ προτιμάω να τους ζωγραφίζω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted February 13, 2005 Author Share Posted February 13, 2005 Χρήσιμο!Βέβαια εγώ προτιμάω να τους ζωγραφίζω. <{POST_SNAPBACK}> Κι εγώ. Απλά στον υπολογιστή υπάρχει η δυνατότητα να τους αλλάζεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Αν τους ζωγραφίζες στον υπολογιστή...; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted February 13, 2005 Author Share Posted February 13, 2005 Αν τους ζωγραφίζες στον υπολογιστή...; <{POST_SNAPBACK}> Το χω δοκιμάσει, αλλά δε μου αρέσει ιδιαίτερα. Άλλη η χάρη του να φτιάχνεις βουναλάκια με το χέρι, να γράφεις τα ονόματα με το χέρι... Εξ' άλλου με τον υπολογιστή είναι λίγο δύσκολο όταν πρέπει να στριμώξεις τα ονόματα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Εγώ κάνω μια μίξη χεριού και pc. Και μάλλον χρησιμοποιώ άλλου είδους τεχνικές και προγράμματα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted February 13, 2005 Author Share Posted February 13, 2005 Εγώ κάνω μια μίξη χεριού και pc. Και μάλλον χρησιμοποιώ άλλου είδους τεχνικές και προγράμματα. <{POST_SNAPBACK}> μάλλον! αλλά θα το ψάξω το θέμα. Αλλιώς θα πάρω σκάνερ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distaros Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Εντυπωσιακά λεπτομερής... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Χαρά στην υπομονή σου... Και η τεχνική είναι εξαιρετική για τα μέσα που χρησιμοποίησες! Οι βάλτοι είναι περίπου σαν τη Θάλασσα των Σαργασσών; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted February 15, 2005 Author Share Posted February 15, 2005 Χαρά στην υπομονή σου... Και η τεχνική είναι εξαιρετική για τα μέσα που χρησιμοποίησες! Οι βάλτοι είναι περίπου σαν τη Θάλασσα των Σαργασσών; <{POST_SNAPBACK}> όχι, είναι περισσότερο φυσιολογικοί βάλτοι, δεν μπορούν να πλεύσουν πλοία. Είναι δημιουργημένοι από το "Κακό" βασίλειο. Τα καλά βασίλεια προσπαθούν να τους καταπολεμήσουν ιδρύοντας πόλεις και φτιάχνοντας δρόμους. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts