Jump to content
Η περίοδος σχολιασμού και ψηφοφορίας για τον 63ο γενικό διαγωνισμό σύντομης ιστορίας λήγει την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ. ×

Μία περίεργη συνάντηση

christina

Recommended Posts

Ίσως η πιο κλασσική και κοινή εικόνα στις ιστορίες μυστηρίου -τρόμου, πολύ παραστατικά όμως δοσμένη. Μου άρεσε η ροή και η υφή της γλώσσας.

Δεν ξέρω αν στέκεται αυτόνομη, μπορεί να χρειαζόταν κάτι ακόμα συμπληρωματικό για να ολοκληρωθεί. Ίσως πάλι να μην πρόλαβα να χορτάσω την όμορφη γεύση της στη μικρή της διάρκεια.

Edited by Πυθαρίων

Το διάβασα, μου άρεσε η αφήγηση, αλλά να... Μου φάνηκε λίγο. Το προφανές τέλος δεν με χάλασε, αλλά μου έλειψε κάτι ακόμα για να δέσει.

Μου άρεσαν τα δύο μόνο στοιχεία που δίνεις στην περιγραφή της κυρίας. Ήταν αρκετά (έτσι κι αλλιώς, όταν πρωτοβλέπουμε κάποιον δεν αρχίζουμε να στοιβάζουμε στο μυαλό μας λίστες με χαρακτηριστικά και ντύσιμο).

Καλό, δεν λέω...αλλά αδιάφορο.

Όταν καταπιάνεσαι με κάτι τόσο γνώριμο (όπως ο συγκεκριμένος urban legend) χρειάζεται να δώσεις ένα διαφορετικό twist στην ιστορία σου για να γίνει θελκτική.

Σαν γραφή πάντως ήταν μια χαρά.thmbup.gif

Στην αρχή υπέθεσα ότι ο μεθυσμένος ήταν «νεκρός» και είτε ο ίδιοςδεν το ήξερε είτε ο φύλακας του νεκροταφείου βλέπει τους νεκρούς όπως θα μπορούσενα κάνει κάθε «περίεργος» φύλακας.

Γελάστηκα με τις σκέψεις μου.

Τολμώ να πω ότι η ιστορία με ξεγέλασε με το φινάλε.

Θα προτιμούσα περισσότερες περιγραφές, την ιστορία να τραβάει λίγο σε μάκρος και περισσότερη δραματικότητα, χωρίς να γίνει «κλαψιάρικη».

Edited by The Phantom

Ναι, φαντάζομαι πως θα μπορούσα να μην το τελείωνα έτσι απότομα. Άλλωστε ήταν μια ιστορία της στιγμής, όπως αναφέρω, γράφτηκε σε 1 ώρα, το βράδυ για να χαλαρώσω..Απλώς για να περάσει η ώρα...

Ευχαριστώ πάντως...

Κι εγώ νομίζω ότι σαν εκτέλεση είναι οκ. Ο λόγος είναι καλός, όπως και η ροή του κειμένου. Από κει και πέρα δεν υπάρχει κάποια πρωτοτυπία, όμως η ατμόσφαιρα που δημιουργείς δένει καλά με τον συνδιασμό ανησυχίας-μελαγχολίας που κυριαρχεί στο κείμενο.