christina Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Ονομα συγγραφέα : Χριστίνα Ιωαννίδου Είδος : χμμ Βια : οχι Σεξ : οχι Αριθμος λέξεων : 1234 ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πυθαρίων Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 (edited) Ίσως η πιο κλασσική και κοινή εικόνα στις ιστορίες μυστηρίου -τρόμου, πολύ παραστατικά όμως δοσμένη. Μου άρεσε η ροή και η υφή της γλώσσας. Δεν ξέρω αν στέκεται αυτόνομη, μπορεί να χρειαζόταν κάτι ακόμα συμπληρωματικό για να ολοκληρωθεί. Ίσως πάλι να μην πρόλαβα να χορτάσω την όμορφη γεύση της στη μικρή της διάρκεια. Edited April 10, 2010 by Πυθαρίων Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Το διάβασα, μου άρεσε η αφήγηση, αλλά να... Μου φάνηκε λίγο. Το προφανές τέλος δεν με χάλασε, αλλά μου έλειψε κάτι ακόμα για να δέσει. Μου άρεσαν τα δύο μόνο στοιχεία που δίνεις στην περιγραφή της κυρίας. Ήταν αρκετά (έτσι κι αλλιώς, όταν πρωτοβλέπουμε κάποιον δεν αρχίζουμε να στοιβάζουμε στο μυαλό μας λίστες με χαρακτηριστικά και ντύσιμο). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Καλό, δεν λέω...αλλά αδιάφορο. Όταν καταπιάνεσαι με κάτι τόσο γνώριμο (όπως ο συγκεκριμένος urban legend) χρειάζεται να δώσεις ένα διαφορετικό twist στην ιστορία σου για να γίνει θελκτική. Σαν γραφή πάντως ήταν μια χαρά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Phantom Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 (edited) Στην αρχή υπέθεσα ότι ο μεθυσμένος ήταν «νεκρός» και είτε ο ίδιοςδεν το ήξερε είτε ο φύλακας του νεκροταφείου βλέπει τους νεκρούς όπως θα μπορούσενα κάνει κάθε «περίεργος» φύλακας. Γελάστηκα με τις σκέψεις μου. Τολμώ να πω ότι η ιστορία με ξεγέλασε με το φινάλε. Θα προτιμούσα περισσότερες περιγραφές, την ιστορία να τραβάει λίγο σε μάκρος και περισσότερη δραματικότητα, χωρίς να γίνει «κλαψιάρικη». Edited April 12, 2010 by The Phantom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christina Posted April 12, 2010 Author Share Posted April 12, 2010 Ναι, φαντάζομαι πως θα μπορούσα να μην το τελείωνα έτσι απότομα. Άλλωστε ήταν μια ιστορία της στιγμής, όπως αναφέρω, γράφτηκε σε 1 ώρα, το βράδυ για να χαλαρώσω..Απλώς για να περάσει η ώρα... Ευχαριστώ πάντως... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagoncult Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Κι εγώ νομίζω ότι σαν εκτέλεση είναι οκ. Ο λόγος είναι καλός, όπως και η ροή του κειμένου. Από κει και πέρα δεν υπάρχει κάποια πρωτοτυπία, όμως η ατμόσφαιρα που δημιουργείς δένει καλά με τον συνδιασμό ανησυχίας-μελαγχολίας που κυριαρχεί στο κείμενο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts