Jump to content

Λειχήνες

Recommended Posts

Χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί, αυτό μου έβγαλε το λάδι. Μου πήρε γύρω στους τρείς μήνες (!) να φτάσω στο τέλος, και τελικά το άφησα όπως ήταν, γιατί δεν άντεχα να ασχοληθώ κι άλλο. Επειδή όμως είναι σαφέστατα ανολοκλήρωτο και θέλει δουλειά ακόμη, είπα μετά από καιρό να του ξαναρίξω μια ματιά. Όποιος έχει χρόνο και διάθεση, ας ρίξει μια ματιά κι αν έχει να μου προτείνει κάτι, ας το κάνει, γιατί δεν το βλέπω να τελειώνει...

(Είναι 3648 λέξεις)

88x31.png

Αυτό το κείμενο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .

Leixines.doc

Edited by aScannerDarkly

Guest Anime_Overlord

Θέλεις παρατηρήσεις ε; Τώρα θα δεις…

1) Λειχήνες; Μια λέξη; Κάπως σκέτο.

2) Τι είναι το φρύδι σε έναν λόφο;

3) Ένας Θεός που δεν ονειρεύεται δεν είναι Θεός; Αιτιολόγηση;

4) Γιατί Σειτάν κι όχι Διάβολος; Και που βασίστηκες για το όνομα Γιόχσα;

5) Κάπως αντι-βουδιστικό το κοσμοείδολο σε αυτήν την ιστορία.

6) Ο κομήτης στο τέλος είναι διακοσμητικός ή έρχεται το τέλος του κόσμου;

7) Η πρωταγωνίστρια κυριολεκτικά δεν κάνει τίποτα σε αυτήν την ιστορία. Και δε βλέπω να μπορεί καν να κάνει κάτι.

8) Βάλε ξέρω γω να λέει στους άλλους για τον πλανήτη και σαν έρθουν οι άνθρωποι οι Θεολειχήνες να είναι απασχολημένες να ασχολούνται με τους νέους τους πιστούς ώστε να πρέπει να σκαρφίζονται τρόπους για αν τους κρατάνε πιστούς. Οπότε, φαντασία και όνειρα και τα σχετικά. Και ο Σέιταν να είναι ο μπαμπούλας και τίποτα άλλο για να έχουνε απλά κάποιον να κατηγορούν.

Θέλεις παρατηρήσεις ε; Τώρα θα δεις…

1) Λειχήνες; Μια λέξη; Κάπως σκέτο.

2) Τι είναι το φρύδι σε έναν λόφο;

3) Ένας Θεός που δεν ονειρεύεται δεν είναι Θεός; Αιτιολόγηση;

4) Γιατί Σειτάν κι όχι Διάβολος; Και που βασίστηκες για το όνομα Γιόχσα;

5) Κάπως αντι-βουδιστικό το κοσμοείδολο σε αυτήν την ιστορία.

6) Ο κομήτης στο τέλος είναι διακοσμητικός ή έρχεται το τέλος του κόσμου;

7) Η πρωταγωνίστρια κυριολεκτικά δεν κάνει τίποτα σε αυτήν την ιστορία. Και δε βλέπω να μπορεί καν να κάνει κάτι.

8) Βάλε ξέρω γω να λέει στους άλλους για τον πλανήτη και σαν έρθουν οι άνθρωποι οι Θεολειχήνες να είναι απασχολημένες να ασχολούνται με τους νέους τους πιστούς ώστε να πρέπει να σκαρφίζονται τρόπους για αν τους κρατάνε πιστούς. Οπότε, φαντασία και όνειρα και τα σχετικά. Και ο Σέιταν να είναι ο μπαμπούλας και τίποτα άλλο για να έχουνε απλά κάποιον να κατηγορούν.

Απαντάω σε όσα νομίζω ότι υπάρχει απάντηση.

2) Η άκρη που κόβεται απότομα που από κάτω αρχίζει γκρεμός. Ή κάπως έτσι.

3) Τι είναι ο κόσμος παρά το όνειρο ενός Θεού; Γιατί ό Θεός πρέπει να ονειρεύεται, ώστε να δημιουργεί.

4) Σεϊτάν, ο ισλαμικός Σατανάς. Για το άλλο δε λέω.

5) Φαντάζομαι όσον αφορά στην κατάργηση του Εγώ; Δεν το είχα σκεφτεί έτσι, αλλά έχεις ένα δίκιο.

6) Δεν έρχεται το τελος. Απλά αποφασίζει να μείνει εκεί και βολεύεται να απολαύσει το θέαμα.

Guest Anime_Overlord

3) Θέλει ίσως περισσότερο μπλαμπλα στο κείμενο αυτό γιατί μου φάνηκε κάπως απότομο και σκέτο.

4) Νόμιζα ότι ο διάβολος στο Ισλάμ λέγεται Ίμπλις. Σέιταν δεν είναι Εβραϊκό;

3) Θέλει ίσως περισσότερο μπλαμπλα στο κείμενο αυτό γιατί μου φάνηκε κάπως απότομο και σκέτο.

4) Νόμιζα ότι ο διάβολος στο Ισλάμ λέγεται Ίμπλις. Σέιταν δεν είναι Εβραϊκό;

In Islam, the Devil is known as Iblis (Arabic إبليس) or Shayṭān (Shaitan) (Arabic: شيطان ‎) (plural: شياطين Shayatin). According to the Qur'an, God created Iblis out of "smokeless fire" (along with all of the other jinn) and created man out of clay. The primary characteristic of the Devil, besides hubris, is that he has no power other than the power to cast evil suggestions into the heart of men, women, and jinn.