Jump to content

Άτιτλο

flamandin

Recommended Posts

Καθότανε μπροστά γραφείο του οικονομικού συμβούλου έχοντάς τα χαμένα.Με τα γαμψόνυχά του έπαιζε αμήχανα με την μυτερή του ουρά.Πώς την είχε πατήσει ούτε που μπορούσε να καταλάβει.Κοίταξε το αντίγραφο της συμφωνίας μπροστά του και μετά τον κοστουμαρισμένο άντρα ο οποίος υποτείθεται οτι έπρεπε να είναι ένα ακόμα θύμα του.Εκείνος τον κοίταξε αυτάρεσκα και χαμογελώντας κακόβουλα(πιο κακόβουλα ακόμα και απο τον τρόπο που χαμογελούσε και ο ίδιος όταν μπήκε σε τούτο το γραφείο του είπε:

-λοιπόν αγαπητέ μου;Έχετε κάποια απορία,κάποια ερώτηση σχετικά με την συμφωνία μας;Αν όχι τελειώσαμε.Πάρτε το αντίγραφό σας και πηγαίνετε".

Για λίγο έμεινε σαστισμένος να κοιτάζει την υπογραφή του πάνω στο χαρτί.Μετά χωρίς να πολυκαταλαβαίνει τι γίνεται πήρε το αντίγραφο και βγήκε απο το γραφείο.Οι οπλές του ακούγονταν βαρειές στον διάδρομο που οδηγούσε στο ασανσέρ.Σε όλη την διαδρομή μέχρι την έξοδο άνθρωποι τρέχανε ουρλιάζοντας στην θέα του.Κάποιοι αρχίζανε όλες τις προσευχές που μπορούσαν να θυμηθούνε και κάποιοι,μέχρι τότε άθεοι,ορκίζονταν οτι δεν θα ξαναέχαναν λειτουργία για λειτουργία.Εκείνος όμως δεν αντιλαμβανόταν τίποτα.Σκεφτόταν μόνο πώς γινόταν εκείνος,ο άρχων του ψεύδους και της πονηριάς να πέσει θύμα του θύματός του.

Βγήκε στον δρόμο και στάθηκε εμπρος στην είσοδο του πανύψηλου ουρανοξύστη,προκαλώντας τον τρόμο στούς περαστικούς.Στάθηκε εκει για λίγο και ένοιωσε να παγώνει και να αδειάζει όλο και πιο γρήγορα."πως συνέβη αυτό"έλεγε και ξανάλεγε.Γύρισε αργά και κοίταξε μια ακόμα φορά το εντυπωσιακό κτήριο ενώ μέσα του το τρομακτικό κενό όλο και θέριευε.ήταν το ίδιο κενό που μέχρι τότε είχαν γνωρίσει τόσα και τόσα θύματά του."Με αυτούς που έμπλεξα" ψέλισε ξέπνοα"έπρεπε να το περιμένω".Την επόμενη στιγμή εξαφανίστηκε μέσα σε μια έκρηξη.Μπροστά στο κτήριο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου απόμεινε μόνο ο καπνός και η βαρειά δυσωδία του θειαφειού.

Reason for edit: Αλλαγή τίτλου. Ναρουάλις

Edited by Naroualis

Αγαπητοί συνφορουμίστες σας χαιρετώ.Μετά απο πολύ καιρό μπήκα την δευτέρα στο φόρουμ και διάβασα για τον διαγωνισμό.Αν και πάντοτε έστηνα ιστορίες μέσα στο μυαλό μου,μέχρι σήμερα μου ήταν αρκετός ο ρόλος του αναγνώστη(με εξαίρεση κανά δυο ιστορίες σκέτες αντιγραφές απο Χάουαρντ πριν απο κάτι"αιώνες").Όταν είδα το θέμα όπως καταλαβαίνετε δεν πίστεψα οτι θα μπορούσα να γράψω κάτι αν και στο μυαλό μου όλο και κάτι ερχότανε.τελικά μερικές ώρες πριν μου ήρθε η μικρή ιστορία που πόσταρισα.Αλλά και πάλι δίσταζα να την αναρτήσω.Εντέλει αποφάσισα να το κάνω λίγο πριν τις δώδεκα οπότε και φανταζόμαι ότι τελέιωνε ο διαγωνισμός.Ετσι άρχισα να τυπώνω όπως όπως για να προλάβω αλλά φοβάμαι οτι τελικά δεν πέτυχα να μην είμαι εκπρόθεσμος.Τέλος πάντων τώρα πια την ανάρτησα.Φοβάμαι βέβαια οτι δεν είναι τίποτα σπουδαίο αλλά πάλι,είναι κάτι.Την αφήνω λοιπόν στην κρίση σας.

λοιπόν ξεκίνα να γράφεις την επόμενη ιστορία σου! :cylon:

θα μπορούσαμε επίσης να μαθαίναμε περισσότερα για τα πρόσωπα στην ιστορία που έγραψες;

Πολυ ενδιαφερων ο χαρακτηρας με τις οπλες, τα γαμψονυχα και τη μυτερη ουρα. Αν δεν κανω λαθος απο το Δ.Ν.Τ. δανειζονται κρατη. αρα το πλασμα αυτο αντιπροσωπευει καποια παλαι ποτε δυναμη? (μηπως ειναι η Ισλανδια? επειδη το θειαφι παραπεμεπει στο ηφαιστειο. αν και δεν ηταν ποτε ισχυρο κρατος)

Παιδιά πρώτα θέλω να σας ευχαριστήσω για τον κόπο που κάνατε να αναρτήσετε τα σχόλιά σας.Αγαπητέ διγέλαδε είσαι πολύ αισιόδοξος.Δεν λες πάλι καλά που έπεισα τον εαυτό μου να ανεβάσει έστω και αυτό το σκαρίφημα;Και το ότι το ανέβασα και για διαγωνισμό ήθελε και λίγο θράσος εδώ που τα λέμε.Τώρα όπως βλέπω απο τα σχόλιά σας φίλοι μου είναι φανερό οτι η απειρία μου στην συγγραφή (πολλώ δε όταν η συγγραφή γίνεται και με την ψυχή στο στόμα,σαν να έκανα διαγωνισμό στενογραφίας) είχε σαν αποτέλεσμα να μην είναι ξεκάθαρο αυτό που ήθελα να πω(πόσο ευχάριστη διαπίστωση για πρώτη προσπάθεια).Το πλάσμα με τα γαμψόνυχα ,την μακριά μυτερή ουρά και τις οπλές είναι ο διάβολος.Βέβαια δεν πήγε να δανειστεί απο το ΔΝΤ επειδή η κόλαση έχει κεσσάτια(αποτέλεσμα κακοδιαχείρησης και αδιαφάνειας πολλών χιλιετιών,κλπ)αλλά γιατί ήθελε να εξαγοράσει την ψυχή του οικονομικού συμβούλου τής ιστορίας μας.Αλλά οι τύποι του εν λόγω οργανισμού όταν πρόκειται για συνδιαλλαγές παίζουν στο γήπεδό τους.Έτσι αυτήν την φορά η ψυχοθηρία είχε ολέθρια αποτελέσματα αφού οδιάβολος όχι μόνο δεν εξαγόρασε την ψυχή του υποψήφιου θύματος άλλα πούλησε και την δική του σε αυτό.Αυτό πάνω κάτω είχα στο μυαλό μου(και απ΄οτι φαίνεται εκεί έμεινε).Σκέψου να έγραφα κάτι πιο μεγάλο.Θα έπρεπε να ανοίξω και ένα thread για τις αναλύσεις και τα σχόλια.Πάντως και πάλι σας ευχαριστώ Διγέλαδε και αλχημιστή.

Στον διαγωνισμό δεν θα μπορούσε να μπει μιας και με τον αριθμό λέξεων που έχει, δεν πληρεί τις προϋποθέσεις.

Απο εκεί και πέρα αυτά που ήθελες να δείξεις ναι μεν διαφαίνονται (αχνά μέσα απο ομίχλη) στο κείμενο, αλλά μόνο ίσως επειδή κάποιος θα προσπαθήσει να καταλάβει τι στο καλό προσπαθείς να μας πεις.biggrin.gif

Η συγγραφή θέλει υπομονή και συγκροτημένη σκέψη. Βάλε σε μια σειρά την ιστορία που θέλεις να μας πεις (που φαίνεται καλή ως ιδέα ) και ξαναγράψε την.wink.gif

ήταν ευχάριστο, με έξυπνη κατάληξη, από κει και πέρα όμως, κάτσε να το ξαναγράψεις με προσοχή, και πιο εκτεταμένα, ώστε να πάρει τη μορφή που του αξίζει.

Βέβαια δεν πήγε να δανειστεί απο το ΔΝΤ επειδή η κόλαση έχει κεσσάτια(αποτέλεσμα κακοδιαχείρησης και αδιαφάνειας πολλών χιλιετιών,κλπ)αλλά γιατί ήθελε να εξαγοράσει την ψυχή του οικονομικού συμβούλου τής ιστορίας μας.

Έι, θα χαρείς τώρα, ελπίζω, γιατί όταν το διάβασα κι εγώ αυτό κατάλαβα! Τι πιο φυσικό;

• 2 weeks later...

Παιδιά,σας ευχαριστώ για τα σχόλιά σας έστω και για αυτό το τόσο κακότεχνο κειμενάκι και θέλω να ζητήσω συγνώμη που καθυστέρησα για άλλη μια φορά να απαντήσω αλλά για να είμαι ειλικρινής έχω φάει κόλλημα γιατί παρακολουθώ στο διαδίκτυο κάτι υπέροχες σειρές Γου Χσια(κάτι σαν κινέζικη ηρωική φαντασία και καθώς λατρεύω το είδος καταλαβαίνετε...).Σε οτι αφορά τις κριτικές έχετε δίκιο.Προφανώς εάν 4-5

αναγνώστες δεν καταλαβαίνουν τι θέλεις να πεις υπάρχει πρόβλημα.Αν τυχόν ξαναγράψω κάτι (ελπίζω αυτό να μην θεωρηθεί απειλή) θα το κάνω όπως πρέπει μετην πρέπουσα προσοχή και όχι όπως με την παρούσα ιστορία.Σας ευχαριστώ πάντως και πάλι και σας ζητώ και πάλι να με συγχωρέσετε για την αγένειά μου.

(Να'σαι καλά βρε cassandra gotha, πήρα λίγο τα πάνω μου:D)