Sonya Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 H συγγραφέας Elizabeth Gilbert κάνει μια 19λεπτη, απολαυστικότατη ομιλία σχετικά με την δημιουργία, τις "μούσες" και τις αιτίες για τις οποίες συχνά οι οποιασδήποτε μορφής καλλιτέχνες "οδηγούνται" σε ψυχικές ασθένειες. http://www.ted.com/talks/elizabeth_gilbert_on_genius.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 πάρα πολύ καλή ομιλία και πολύ ενθαρρυντική και παρηγορητική. Σε κάνει να λες, why not? Τώρα με κάνε να θέλω να διαβάσω το βιβλίο της, χαχα. Πάντως μου την έσπασε που το κοινό γελούσε με τις εμπειρίες που είχαν κάποιοι δημιουργεί. Ειδικά με την προσωπική εμπειρία της ποιήτριας. Νομίζω γενικά μπορεί να πάει και ως καλή απάντηση για το άλλο τοπικ που έχουμε σε αυτήν την κατηγορία για τις ψυχικές διαταραχές. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts