DinoHajiyorgi Posted June 20, 2010 Author Share Posted June 20, 2010 Εν ολίγοις... φταίει η ξενιτιά. Δεν ξέρω για τη συνέχεια, δεν είμαι αρμόδιος. Ας κανονιστεί το τόπικ όπως νομίζουν οι μονομάχοι. Καλή τύχη σε όλους, για όλα τα σχετικά με δουλειά κλπ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Μην μιζεριάζεις ρε Ντίνο υπάρχουν και συγκεκριμένες καταστάσεις μερικές φορές που δεν επιτρέπουν την απαραίτητη συγκέντρωση. Τι θες τώρα δηλαδή να ανεβάσω μια πατάτα 1500 λέξεις έτσι για να είμαστε politically correct? Ο Μιχάλης αν προτιμά μπορεί να ανεβάσει ιστορία να διαβάσει ο κόσμος και να αναδειχθεί και νικητής via default. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted June 20, 2010 Author Share Posted June 20, 2010 Μην μιζεριάζεις ρε Ντίνο ... Ok, δεν μιζεριάζω. Το πάρτυ δικό σας ήταν. Κι εγώ ήμουν δικός σας καλεσμένος. Απλά εύχομαι να μην περιμένει κανείς από μένα να διευθετήσω την όποια λύση ή τέλος αυτού του write-off. Δηλώνω αναρμόδιος. Wrap it up όπως νομίζετε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Μπορούμε να σχολιάσουμε εδώ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Ναι, αλλά καλύτερα περίμενε μήπως ο North σηκώσει ιστορία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Οκ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Λοιπόν αν μπορείτε να το αφήσετε ανοιχτό εως τις 2 απόψε το βράδυ, θα ανεβάσω ιστορία. Η βαλίτσα μου έμεινε στο Παρίσι και τα καλώδια του υπολογιστή μαζί της, τώρα την παρέλαβα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Λοιπόν αν μπορείτε να το αφήσετε ανοιχτό εως τις 2 απόψε το βράδυ, θα ανεβάσω ιστορία. Η βαλίτσα μου έμεινε στο Παρίσι και τα καλώδια του υπολογιστή μαζί της, τώρα την παρέλαβα. Φυσικά ρε. Βασικά να το πάμε για αύριο τα μεσάνυχτα να γράψεις με το πάσο σου; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 Περιμένουμε; Θα ανεβάσει ο Νόρθος τελικά; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 Λόγω συνθηκών οικογενειακής φύσης δεν μπόρεσα να τελειώσω την ιστορία μου. Νομίζω το δίκαιο είναι να αναδειχθεί νικητής ο Μηδενας. Να ζητήσω συγνώμη λοιπόν από τον Μιχάλη και τον Ντίνο και όσους περίμεναν, δικό μου το λάθος. Όταν τελειώσω με το καλό θα την ανεβάσω στο παρόν τοπικ, εκτός διαγωνισμού. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Προτείνω να μεταφερθεί η ιστορία του Νιχ στη βιβλιοθήκη Τρόμου για να σχολιάσουν περισσότεροι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Προτείνω να μεταφερθεί η ιστορία του Νιχ στη βιβλιοθήκη Τρόμου για να σχολιάσουν περισσότεροι! Έγινε. Στο περίπου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts