aScannerDarkly Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 Σταμάτη, συνέχισε να προσπαθείς. Δουλεύει! Αναρωτιέμαι τι έγινε με αυτή τη συμβουλή... (Εσένα κοιτάω, Σταμάτη). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienBill Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 (edited) Εμένα πάλι μου αρέσει τρελά το πομπώδες ύφος, διότι θεωρώ ότι στην εποχή μας που ο καθένας μπορεί να κατεβάζει σειρές, ταινίες και παιχνίδια, μία πεζή αφήγιση δεν λέει και πολλά. Γιατί να διαβάσει κάποιος λογοτεχνία όταν μπορεί να δει ένα σωρό ταινίες; Επομένως η κλασική φόρμα που δημιουργεί ατμόσφαιρα, δηλαδή η επιστροφή στις ρίζες του τρόμου, δίνει αυτό το κάτι παραπάνω που η λογοτεχνία έχει ανάγκη. Μη προσπαθείς να αποβάλεις την ατμόσφαιρα που δημιουργείς και να γράφεις πεζά. Το κανουν όλοι! Και το πολύ "κύριε ελέησον" το βαριέται κι ο παπάς. Στα της ιστορίας: Μου αρέσει στο τρόμο να υπονοούνται διάφορα και να αφήνονται στη φαντασία του αναγνώστη. Αυτό όμως που με κέρδισε ολοκληρωτικά ήταν το όνειρο του πατέρα. Αυτό ήταν το αλατοπίπερο που νοστίμησε πολύ το όλο σύνολο. Αν δεν υπήρχε αυτό, αυτό που θα απόμενε θα ήταν αδύναμο (παρά την ατμόσφαιρα) Edited November 28, 2012 by alien666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted November 28, 2012 Author Share Posted November 28, 2012 Ευχαριστώ για το χρόνο και το σχόλιο φίλε Βασίλη 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts