AftPeakTank Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 (edited) Μετά τα καλά σας λόγια ορίστε και μερικά νέα σχέδια. Το τέρας είναι με κάρβουνο! Ο ιππότης είναι με 4 διαφορετικά μολύβια και μάλιστα δεν είναι τελειωμένος. Έχω κιάλλα παιδιά!!! Edited July 30, 2010 by AftPeakTank Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisX Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 Πέρα από το προφανές (δηλαδή την εξαιρετική δουλειά σου;)) έχεις ετοιμάσει καμμιά ιστορία έστω ολιγοσέλιδη; Θα είχε πολύ ενδιαφέρον. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AftPeakTank Posted July 30, 2010 Author Share Posted July 30, 2010 Πέρα από το προφανές (δηλαδή την εξαιρετική δουλειά σου;)) έχεις ετοιμάσει καμμιά ιστορία έστω ολιγοσέλιδη; Θα είχε πολύ ενδιαφέρον. Εννοείς εικονογραφημένη; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisX Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 Ναι, έστω ένα μικρό κομμάτι. Κι αυτό, διότι το εικονογραφημένο γράφει καλύτερα (σε εμένα τουλάχιστον;)) μέσω των καρέ μιας ιστορίας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AftPeakTank Posted July 30, 2010 Author Share Posted July 30, 2010 Ναι, έστω ένα μικρό κομμάτι. Κι αυτό, διότι το εικονογραφημένο γράφει καλύτερα (σε εμένα τουλάχιστον;)) μέσω των καρέ μιας ιστορίας. Έχω κάτι και θα κοιτάξω να το ανεβάσω το απόγευμα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 Αν δεν έλεγες ότι ο ιππότης είναι μισοτελειωμένος, θα πίστευα ότι είναι ένα ολοκληρωμένο έργο με καταπληκτικό εφέ τον τύπο είτε σαν φάντασμα είτε σαν να υλοποιείται εκείνη τη στιγμή. Ωραία σχέδια όλα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts