AftPeakTank Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 Μερικές σελίδες από μια ιστορία του Μπατμαν που είχα αρχίσει όταν ήμουν αρκετά μικρός. Λείπει η πρώτη σελίδα, κάπου την έχω χάσει (και ήταν πολύ καλή, ο Τζόκερ πάνω σε ένα σωρό σκουπιδιών νομίζω). Αυτές είναι οι επόμενες και φυσικά δεν το ολοκλήρωσα ποτέ. Το είχαμε αρχίσει μαζί με ένα φίλο μου, τον Γιώργο Παγίδα, τον οποίο και θα ήθελα πολύ να ξαναδώ αλλά χαθήκαμε... Στην πρώτη σελίδα έχει γράψει τους διαλόγους και έχει κάνει και την σκιαγράφηση. Την ανέβασα λόγω του ότι ζητήθηκε από κάποιον αναγνώστη έστω μισοτελειωμένη ιστορία...Βέβαια αυτή δεν έχει αρχίσει καλά καλά... Υποτίθεται οτι ήταν ο θάνατος του Μπάτμαν η υπόθεση... Θα ανεβάσω σύντομα ωστόσο ένα έργο μου που έχει κάποιες αυτοτελείς ιστορίες που διαδραματίζεται σε φανταστικό medieval κόσμο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisX Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Πολύ καλή η τρίτη σελίδα με την πτώση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Ωραίο ήταν. Αναμένω τις αυτοτελής ιστορίες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AftPeakTank Posted November 8, 2010 Author Share Posted November 8, 2010 Ωραίο ήταν. Αναμένω τις αυτοτελής ιστορίες. Αααα, πρεπει να τις σκαναρω ε? Το υποσχεθηκα ναι... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceanborn Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Αν πρέπει λέει; Μ άρεσε περισσότερο το σχέδιο στην πρώτη σελίδα... Και στη δεύτερη φυσικά. Ο θάνατος του Batman είχε γραφτεί σε κόμικ αλλά τον αναστήσανε. Έχω συνέντευξη του Grant Morrison επί του θέματος... ;) Θα σου δείξω κάποια στιγμή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Έχεις ταλέντο, και πιστεύω πως θα ήσουν πολύ καλός σε μολύβια και μελάνια αν το έβλεπες πιο σοβαρά. Έχεις πολύ μεγάλες δυνατότητες βελτίωσης και έχεις καλή ανατομία. keep walking! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pictor Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Οτι έχεις ταλέντο έχεις! ομως επειδη εχεις επιλεξει δύσκολο δρόμο με πολυ μεγαλο ανταγωνισμο θέλεις πολύ πολύ δουλειά και στην ανατομία και στον τρόπο που χειρίζεσαι το πενάκι (καλος ο αυθορμητισμος αλλα θέλει λιγοτερη βιασυνη) και τα μπαλονακια σου να ειναι μερος της συνθεσης της εικονας ...."keep trying"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts