Cassandra Gotha Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Πολύ ωραίο, δεν το είχα διαβάσει! Αυτό που μου άρεσε περισσότερο δεν είναι η ίδια η ιστορία, αλλά οι σκέψεις που τη γεμίζουν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted February 4, 2012 Author Share Posted February 4, 2012 Ωχ! εδώ νόμιζα πως έχω απαντήσει, αλλά μάλλον το είχα υπόψη μου και το ξέχασα. Σας ευχαριστώ και τους δυο. Προφανώς δεν υπάρχει υπόθεση(σε αυτά δυσκολεύομαι) και γι' αυτό ξαφνιάστηκα που βρήκε ο mman κάτι να πει ότι συμβαίνει εκεί μέσα. Άννα και όποιος άλλος ενδιαφέρεται: ένα αριστούργημα του είδους διηγήματος "δεν υπάρχει υπόθεση, αλλά το twist είναι να καταλάβει ο αναγνώστης πού βρισκόμαστε και τι κάνουμε" είναι το Morning Child του Gardner Dozois. Ευτυχώς δεν το είχα διαβάσει όταν έγραφα αυτό, γιατί θα τα παράταγα λόγω του συνδρόμου "πού πας ρε Καραμήτρο". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted December 4, 2012 Author Share Posted December 4, 2012 Κάπου είδα ότι σήμερα γιορτάζουν οι Σεραφίνες, και τους κάνω bump! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Να τις χαιρόμαστε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Αυτά χάνει κανείς όταν μένει εκτός δικτύου τα καλοκαίρια. Πολύ ωραίο ρε συ. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts