Drake Ramore Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 (edited) Τα χρόνια μας φθηνή κολώνια Στάχτες απο τσιγάρα, χιόνια Σαν πλοία πέρασαν απο πάνω μας Το σώμα μας ωκεανός. Ακόμα ένα πλάνο μας Οι μέρες μας δροσοσταλίδες Σκιές ευχών, φωτός αχτίδες. Ξεγλύστρησαν,δραπέτευσαν, πριν τα όνειρα γεννήσουν ανέλπιδες ελπίδες Οι νύχτες μας μαργαριτάρια γέννησαν, κι έλαμψαν Την Νύχτα, νύχτα την ξεγέλασαν Δημιουργησαν μικρά φεγγάρια Εμείς, βροχή στην άμμο Στιγμές στον χρόνο Στην νιότη μας απάνω Ένα λουλούδι μόνο Edited August 16, 2010 by Drake Ramore 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tattoman Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 πολύ ωραίο. Προσωπικά με έλκει το θέμα. έχω ασχοληθεί και εγώ με παρόμοιο. Μπράβο, μου άρεσε πολύ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Aχου... πάει ο Ντρέηκ Ξεκίνησε με love stories, συνέχισε με fantasy, καταδίκασε τις πλοκές και τώρα... ΠΟΙΗΣΗ!!! Ο Στέφεν θα έχει φαγούρα στο Μέην αυτή τη στιγμή Αντηλιακό βάζετε κύριε; Καπέλο φοράτε για τον ήλιο;! Πέρα από την πλάκα, ήταν ωραίο Απόστολε! Ειδικά τους 3 πρώτους στίχους πολύ τους γούσταρα! Θα μπορούσα ευκολα να το θεωρήσω τραγούδι παρά ποίημα.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted August 16, 2010 Author Share Posted August 16, 2010 (edited) Στις διακοπές φίλε διακόπτω ότι κάνω συνήθως και κάνω διαφορετικά πράγματα. Μην ανησυχείς...ο Σεπτέμβρης είναι κοντά! Επίσης ο Στέφεν εκτιμάει την ποίηση γενικώς και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ενσωματώσει quotes απο ποιήματα σε έργα του. "Ο Αυτοκράτορας του παγωτού" του Στιβεν Γουάλας είναι ένα που μου έρχεται στο μυαλό αυτήν την στιγμή. Edited August 16, 2010 by Drake Ramore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagoncult Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Aχου... πάει ο Ντρέηκ Ξεκίνησε με love stories, συνέχισε με fantasy, καταδίκασε τις πλοκές και τώρα... ΠΟΙΗΣΗ!!! Άσ' τον μωρέ ήσυχο τον άνθρωπο. Απλά, για μια φορά είπε να ξηγηθεί Ρετζίνα Φαλάντζι. :lol: :lol: ΥΓ:Όντως, μπορείς να το φανταστείς και σε τραγούδι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted August 16, 2010 Author Share Posted August 16, 2010 Μπου ρε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 (edited) Τα χρόνια μας φθηνή κολώνιαΣτάχτες απο τσιγάρα, χιόνια Σαν πλοία πέρασαν απο πάνω μας Το σώμα μας ωκεανός. Ακόμα ένα πλάνο μας Γιατρέ, αυτό το "από πάνω μας" ήταν εντελώς εκτός ρυθμού. Φάουλ. Για δοκίμασε αυτό: Στάχτες από τσιγάρα, χιόνια, Σαν πλοία πέρασαν επάνω μας, Τα σώματά μας ωκεανός, ακόμα ένα πλάνο μας. Οι μέρες μας δροσοσταλίδες Σκιές ευχών, φωτός αχτίδες. Ξεγλύστρησαν,δραπέτευσαν, πριν τα όνειρα γεννήσουν ανέλπιδες ελπίδες Οι δυο πρώτοι στίχοι ωραίοι. Ο τελευταίος είναι ο λόγος που σταμάτησα να διαβάζω ελληνική ποίηση. Τι είναι οι ανέλπιδες ελπίδες μεσιέ; Μμμ; Σα να λέμε απάγωτο παγωτό; Δηλαδή γάλα! Ε, πές το γάλα! Χώρια που δεν βγάζει νόημα να φεύγουν οι μέρες πριν τα όνειρα γεννήσουν ελπίδες που... (στ' αλήθεια δεν κατάλαβα τι κάνουν αυτές οι ελπίδες ). Και δηλαδή πού είναι το κακό; Να έλεγες ότι οι μέρες δεν κυλούν και τις προφταίνουν τα όνειρα γεννώντας ... αυτές τις ελπίδες τέλος πάντων, κάτι θα ήταν. Οι νύχτες μας μαργαριτάρια γέννησαν, κι έλαμψαν Την Νύχτα, νύχτα την ξεγέλασαν Δημιουργησαν μικρά φεγγάρια Εδώ κάτι ξεκινάς να μας λες αλλά το αφήνεις μετέωρο γιοατί αποφάσισες φαίνεται ότι πρέπει να κλείσεις το ποίημα. Εμείς, βροχή στην άμμο Στιγμές στον χρόνο Στην νιότη μας απάνω Ένα λουλούδι μόνο Ωραίες εικόνες για κλείσιμο. Ακούω τη βροχή και βλέπω ένα μοναχικό λουλούδι να τη δέχεται πάνω στα πέταλά του. Γουίθ λόβ, Κασσάνδρα Γκόθα. Edited August 17, 2010 by Cassandra Gotha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted August 17, 2010 Author Share Posted August 17, 2010 OMG! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Τα είπε όλα. Δεν περιγράφω άλλο. (που πήγαν εκείνα τα +1 του reputation ρε γαμώτο...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tattoman Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 όντως εντυπωσιάστικα Άννα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted August 17, 2010 Author Share Posted August 17, 2010 ω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Τι λέτε ρε παιδιά! Κόψτε κάτι! Ο γιατρός μάλλον κάτι άλλο εννοούσε με το OMG... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Μου άρεσε γενικά. Με χάλασε λίγο ο στίχος με το πλάνο,είναι πολύ φορεμένος και μου θυμίζει κάτι τραγουδάκια του συρμού. σχετικά με τις ΄΄ανέλπιδες ελπίδες΄΄ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ποίηση είναι και όλα μπορούν να συμβαίνουν. Και ηλιολουσμένες νύχτες και φεγγαροπλασμένες μέρες και ανήλιαγοι ήλιοι, και τάκος που δεν καίνε,μην σου πω... Ο τρόμος πού κολλάει,όμως;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Και εμενα μου αρεσε. Ειναι προσωπικο σου, ετσι νομιζω αλλα καταφερνεις να το μεταφερεις ωστε να το νιωσουν και οι αλλοι. Καλη επιλογη λεξεων και ρυθμο εχει. Καλες εικονες. Καλο γενικα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domenico Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 (edited) Και μένα μου άρεσε πολύ. Μόνο αυτό το κι έλαμψαν έτσι μοναχό του μου φαίνεται κάπως. Να πάρω το θάρρος να προτείνω μερικές αλλαγές; Οι νύχτες μας μαργαριτάρια γέννησαν, που σαν αστέρια έλαμψαν Την Νύχτα, μες την νύχτα την ξεγέλασαν. Μικρά φεγγάρια έπλασαν και Στιγμές μέσα στον χρόνο Edited August 27, 2011 by GaiusJuliusCaesarAugustus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts