distaros Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Είναι στημένα γιατί προορίζονται για ένα έντυπο... (η εικονογράφηση και το στήσιμο δεν είναι δικά μου) Δεν είναι κάτι το εξαιρετικό - είναι και κάπως παλιά - απλά ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Όμορφες και ενδιαφέρουσες ιστοριούλες. Διακρίνω μια μικρή ειρωνεία και στις δύο, κι επιπλέον μια πικρία στην δεύτερη. Η πρώτη, μάλλον, μού άρεσε περισσότερο επειδή μπλέκει και το Χάος και το κάνει ισχυρότερο από την Μαγεία. Επίσης, νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να τις βάλεις στις ιστορίες Φαντασίας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innerspaceman Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 (edited) M' αρέσουν πολύ αυτού του είδους οι μικρές ιστορίες επηρεασμένες απο το ύφος των μύθων, την παράδοση, σαν ιστορίες των βάρδων (σκέφτομαι και εγώ να πειραματιστώ σε κάτι παρόμοιο). Η πρώτη είναι πιο κοντά σε αυτό το κλίμα με το μυστικιστικό της πλαίσιο πιο κοντά προς τις διηγήσεις της ανατολής (μου θύμισε αρκετά και Χ.Λ. Μπόρχες το στύλ γραφής), ενώ η δεύτερη είναι πιο "σατυρική", πιο μοντέρνα , πιο δυτική ίσως αν και δεν παύει με το διδακτικά σατυρικό της τόνο να χάνει εντελώς αυτόν τον "παλαιικό" χαραχτήρα. Προτιμώ νομίζω την πρώτη αν και μου άρεσαν πολύ και οι δύο. Μπράβο! Edited August 31, 2010 by Innerspaceman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innerspaceman Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 (edited) Να προσθέσω, στο τέλος της πρώτης ιστορίας, η τελευταία έκφραση, τώρα με μια δεύτερη και τρίτη ανάγνωση δεν μου "κάθετε" νομίζω και τόσο καλά. Δεν ξέρω γιατί. Όχι τόσο ως νόημα, κάποια λέξη, ο τρόπος που το έκφρασες ( ; ) . Δεν ξέρω, πιστεύω ότι μπορείς να το γράψεις και καλύτερα. Αλλα όπως είπα και πιο πάνω, γενικά, είναι μια χαρά! Edited August 31, 2010 by Innerspaceman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distaros Posted August 31, 2010 Author Share Posted August 31, 2010 Να προσθέσω, στο τέλος της πρώτης ιστορίας, η τελευταία έκφραση, τώρα με μια δεύτερη και τρίτη ανάγνωση δεν μου "κάθετε" νομίζω και τόσο καλά. ούτε κι εμένα, μα δεν ξέρω με τι να το αντικαταστήσω...καμία ιδέα? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Παραφράζοντας λιγάκι μια ατάκα του Herny Miller θα μπορούσες να πεις: «Αυτό σημαίνει πως το Χάος είναι η παρτιτούρα πάνω στην οποία έχει γραφτεί η Μαγεία» Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts